این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگر ۲۰۰ میلیون ساعت مردم اینو بازی کرده باشند و میانگین بگیریم هر کسی ۴۰-۵۰ ساعت براش وقت گذاشته باشه، میشه فروش ۴-۵ میلیونی. به نظر من برای DG این مقدار فروش، خیلی خوب بوده!
مگه کمپانیهای دیگه فقط به مایکروسافت و نینتندو ختم میشه؟!کمپانی های دیگه؟؟؟
مطمئنا نینتندو منظورت نیست!
مایکروسافت هم عملا نه اینستال بیسش نزدیک سونی هست نه روش مارکتینگ به واسطه گیم پس قابل مقایسه نیست
فکر کنم دنبال دشمن فرضی هستی
بازی زامبی محور اوپن ورلد داستانی قطعا میفروشه چون این روزا روی بورسه حتی اگه انلاین داشت خیلی بیشتر هم میفروخت (حتی اگه متاش هم کم باشه)اگر ۲۰۰ میلیون ساعت مردم اینو بازی کرده باشند و میانگین بگیریم هر کسی ۴۰-۵۰ ساعت براش وقت گذاشته باشه، میشه فروش ۴-۵ میلیونی. به نظر من برای DG این مقدار فروش، خیلی خوب بوده!
آره مثلا کمپانی t2 تو خواب ببینه بازیش بالای 15 میلیون بفروشه یا مثلا اکتیویژنمگه کمپانیهای دیگه فقط به مایکروسافت و نینتندو ختم میشه؟!
میگن حرف رو بندازی زمین صاحابش میاد ور میداره حالا حکایت شماست ولی خب تئوری توطئه قوی داری !آره مثلا کمپانی t2 تو خواب ببینه بازیش بالای 15 میلیون بفروشه یا مثلا اکتیویژن
راستی مگه کمپانیهای دیگه فقط t2و اکتی هستن؟
بعد از سه سال این همه بازی AAA و این همه تخفیف مجانی و 1 دلاری فقط 10 میلیون ؟Microsoft's gaming revenues flat in Q3 2020
تعداد یوزر های گیم پس به 10 میلیون کاربر رسیده
پ.ن : برا اولین بار ماکرو تعداد یوزر های گیم پس رو اعلام کرده
یوزر های اکتیو لایو رو هم بگو ٩٠ میلیون نفرند! در مقایسه ی با پارسال ۵٠درصد رشد داشته. بنظرم مایکروسافت از لحاظ سرویس گیمینگ واقعا خوب عمل کرده. البته با اومدن هیلو اینفینیت روی گیم پس قطعا این تعداد بیشتر هم میشه. قابل تصور نیست که اگه مایکروسافت بتونه با استودیو هایی که خریداری کرده بازی های تاپی رو دی وان روی گیم پس عرضه کنه ، یوزرهای سرویس چقدر رشد میکنند.Microsoft's gaming revenues flat in Q3 2020
تعداد یوزر های گیم پس به 10 میلیون کاربر رسیده
پ.ن : برا اولین بار ماکرو تعداد یوزر های گیم پس رو اعلام کرده
سرویس اشتراک فیلم رو داری با بازی مقایسه میکنی! چرا واقعا؟بعد از سه سال این همه بازی AAA و این همه تخفیف مجانی و 1 دلاری فقط 10 میلیون ؟
Disney+ در 3 ماه به 28 میلیون رسید
Disney+ has surpassed 28 million subscribers since launch
در 5 ماه 50 میلیون
Disney Plus surpasses 50 million subscribers
اخه این چه مقایسه اییه تو رو خدابعد از سه سال این همه بازی AAA و این همه تخفیف مجانی و 1 دلاری فقط 10 میلیون ؟
در 5 ماه 50 میلیون
هر گردی گردو نیست .....بعد از سه سال این همه بازی AAA و این همه تخفیف مجانی و 1 دلاری فقط 10 میلیون ؟
در 5 ماه 50 میلیون
اون استریمینگ فیلمه و سریاله، این گیمه اصلا بازاراشون کلا فرق داره. ؟اخه این چه مقایسه اییه تو رو خدا
اون استریمینگ فیلمه و سریاله، این گیمه اصلا بازاراشون کلا فرق داره.
قبل اونا نتفلیکس رو داشتیم بازار اونا الان به یک بلوغی رسیده.
ولی سر گیم پس مایکروسافت برای اولین بار همچین مدل سرویسی رو شروع کرد، که بعدا هم سونی مدل سرویس اش رو مشابه اش کرد.
خدایی با توجه به همه این ها من این ده میلیون رو بشدت موفقیت آمیز میدونم
فکر کن تو بحث آمار به عنوان استدلال بگی "تا جایی که من دیدم"تا جای که من دیدم هر کسی دنیای گیم دنبال میکنه فیلم و سریال هم دنبال میکنه
بخش بزرگی از مخاطبین سرویس های اشتراکی گیمر ها هستن
این استدلال از قبلی هم فاجعه تره. گیم پس خیلی وقت نیست رو PC اومدهفارغ از این اصلا خود XBOX ONE حداقل 50 میلیون فروش داشته + PC GAMER ها
بعد فقط 10 میلیون ؟
اون که هیچ، PSN الان ۱۰۰ میلیون CCU داره فقط.
اومده Disney+ مقایسه میکنه با Game Pass توقع دار ملت جدی شم بگیرن
PS Now تو اکتبر سال پیش تعداد یوزر هاش شد ۱ میلیون تازه و سونی امیدواره تا نسل بعد بتونه برسونه اون شماره رو به ۵ میلیون (درضمن روی کنسولی که ۱۰۰+ میلیون فروخته) بعد ۱۰ میلیون رو یک کنسولی که ۵۰ میلیون فروخته کمه