آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

مگه من گفتم تو صفحه رسمی چالقوز آباد گذاشته؟:D
تو گفتی مایکی به DF و TGA آویزونه. منم گفتم سونی به اینستاگرام و تعداد لایک ها آویزونه:D نکنه اینستاگرام هم مال سونیه؟:D

در کل راضی نیستم ازت کوروش. سطح ترول هات اومده پایین و اون عملکرد لازم رو نداری و کم کم داری جایگاهت رو از دست میدی:D
عجب نکنه یوتیوب هم مال DF ؟ :D
DF کلا 873 هزار دنبال کننده داره
صحفه رسمی XBOX حدود 3.5 میلیون
زشت نیست با 3.5 میلیون دنبال کننده اویزون یه کانال دیگه با 873 هزار دنبال کننده باشی ؟

• Like
Reactions: Un_Tlou
عجب نکنه یوتیوب هم مال DF ؟
زشت نیست با 3.5 میلیون دنبال کننده اویزون یه کانال دیگه با 873 هزار دنبال کننده باشی ؟
مرد حسابی کنسول رو توی یه نمایش بزرگ معرفی میکنن و بهترین تحلیل ها رو هم DF انجام میده. انتظار داشتی بیان لایو اینستاگرام بذارن برای معرفی کنسول؟:D یا مثلا کنسول رو بذارن رو گاری ببرن وسط بازار نشون ملت بدن؟:D

مرد حسابی کنسول رو توی یه نمایش بزرگ معرفی میکنن و بهترین تحلیل ها رو هم DF انجام میده. انتظار داشتی بیان لایو اینستاگرام بذارن برای معرفی کنسول؟:D یا مثلا کنسول رو بذارن رو گاری ببرن وسط بازار نشون ملت بدن؟:D
از بحث تاپیک منحرف نشیم اینجا آمار فروش کنسول ها و بازی هاست نه گاری و بازار :D
XBOX حالا در نه حد دو تای دیگه حداقل یه برند محبوب محسوب میشه
مایکروسافت می تونست یه مراسم درست و حسابی از ظاهر کنسول رونمایی کنه
اینکه اویزون The Game Awards شدن ثابت میکنه به مراسم خودشون امید نداشتن

DF تحلیل میکنه اما بعد از معرفی کامل توسط خود شرکت دقیقا شبیه اتفاقی که برای PS5 افتاد
نه اینکه مایکروسافت اویزون خبرنگار های DF شده که اون ها ویژگی های کنسول معرفی کنن

از بحث تاپیک منحرف نشیم اینجا آمار فروش کنسول ها و بازی هاست نه گاری و بازار :D
XBOX حالا در نه حد دو تای دیگه حداقل یه برند محبوب محسوب میشه

DF تحلیل میکنه اما بعد از معرفی کامل توسط خود شرکت دقیقا شبیه اتفاقی که برای PS5 افتاد
نه اینکه مایکروسافت اویزون خبرنگار های DF شده که اون ها ویژگی های کنسول معرفی کنن

آویزون شدن اسم خیلی قشنگی برای استراتژی تمیزی که XBOX واسه معرفی و پخش اخبار پیرامون محصولش پیاده کرد نیست به نظرم :D :-"
خیلی ساده فکر می کنید :دی

با همین منطق سونی نه تنها به خودش امید نداشته بلکه به بقیه هم امید نداشته چون هیچی رونمایی نکرده

خودش می دونه چه اشغالی ساخته :D

ولی واقعا سطح ترولات خیلیییییی پایینه یعنی منی که طرفدار سونیم هم وادار کردی یه چیزی بگم
حداقل یه ترولی میکنی به این فکر کن که ترولت جواب نداشته باشه این مدلی خودتو کوچیک داری می کنی

جو اینجا رو شبیه گیمفا نکنید خواهشا بذارید فاز نخبگانیش بمونه :D
در ضمن اینجا تاپیک اماره نه بحث و ترول و نظر دادن راجع به این امارها

عجب نکنه یوتیوب هم مال DF ؟ :D
الان مثلا Pewdiepie با 104 میلیون ساب فقط بیاد بگه Xbox قویتره تو راضی میشی چون فقط اینقدر سابسکرایت داره اونموقع این حرف سندیت داره؟
بخاطر این DF کارش درسته و حرفاشون معتبره که افراد متخصصی توی این زمینه دارن، نه اینکه فلان قدر سابسکرایت دارن!
واقعا یک حرفایی اینجا آدم میشنوه باور نکردنیه:/

مگه من گفتم تو صفحه رسمی چالقوز آباد گذاشته؟:D
تو گفتی مایکی به DF و TGA آویزونه. منم گفتم سونی به اینستاگرام و تعداد لایک ها آویزونه:D نکنه اینستاگرام هم مال سونیه؟:D

در کل راضی نیستم ازت کوروش. سطح ترول هات اومده پایین و اون عملکرد لازم رو نداری و کم کم داری جایگاهت رو از دست میدی:D
کاری به این بحث‌ها ندارم ، منتهی مراتب این جریان صفحه های مجازی و ویوو و لایک و ... یه حالت مقایسه ای داره که رکورد زنی برند سونی نشان از محبوبیت بسیار بیش از حد نسبت به رقباش داره و وقتی سونی در داخل فضای مجازی انقدر محبوبیت بالا داره بهترین مکان برای معرفی محصولاتش همون مکان خودش هست و به نظر من مکان های مثل کنفرانسهای E3 یا کیمزکام و یا همین TGA و ... برای معرفی بازیهای کمتر شناخته شده مناسب هستند ، حالا درسته بزرگانی مثل سونی و دیگران هم حضور پیدا می‌کنند ولی فلسفه اینجور مراسما برای معرفی برندهای ناشناخته هستند بیشتر و من این جنبه اش رو بیشتر میپسندم ، مثلا مثل مراسم اسکار که من بیشتر فیلمهای خوب و در عین حال ناشناخته رو از این طریقها شناختم .

در کل میخوام بگم ترول کردن این محبوبیت هیچ توجیهی نداره و مثل این میمونه شما بیای محبوبیت افراد مثل مسی و کریس رونالدو در فضای مجازی رو ترول کنی و بگی مثلا تبلیغ فلان شامپو تو صفحه اینا تاثیرش کمتر از فلان برنامه تلویزیونی هست که ذره ای اندازه اینا ویوور و محبوبیت نداره .

• Like
Reactions: dark spartan
با همین منطق سونی نه تنها به خودش امید نداشته بلکه به بقیه هم امید نداشته چون هیچی رونمایی نکرده

خودش می دونه چه اشغالی ساخته :D

ولی واقعا سطح ترولات خیلیییییی پایینه یعنی منی که طرفدار سونیم هم وادار کردی یه چیزی بگم
حداقل یه ترولی میکنی به این فکر کن که ترولت جواب نداشته باشه این مدلی خودتو کوچیک داری می کنی

جو اینجا رو شبیه گیمفا نکنید خواهشا بذارید فاز نخبگانیش بمونه :D
در ضمن اینجا تاپیک اماره نه بحث و ترول و نظر دادن راجع به این امارها
الآن میخواد با این نظرات گهر بار آمار 10 میلیونی گیم پس رو بیاره پایین و آمار PSNOW رو 10 میلیونی بکنه :D حالا که تیرش به سنگ خورده گیرداده چرا مایکرو XBOX SX رو تو TGA با 70 میلیون بیننده معرفی کرده ...

خدایی گیم پس واسه ما بدبخت بیچاره ها که دیگه پول خرید یه بازی هم نداریم بی نظیره:D امیدوارم سونی هم Psnow رو کامل شبیه به گیم پس کنه چون فاکتور خیلی مهمیه برای انتخاب کنسول نسل بعد، بخصوص واسه ما فقیر فقرا

اصلا مرکز‌ آمار ایران گزارش داده توی ۶ ماه گذشته PSNOW تونسته ۱۰ میلیارد کاربر جدید جذب کنه.
الان ۱۰ میلیارد و ۱ میلیون نفر کاربر داره. موجودات فرازمینی هم دارن ازش استفاده می کنن.

PS Now روی PS4 قابلیت دانلود بازی داره مشابه Game Pass. درواقع گیم پس و XCloud باهمه رو PS4. طرف اومده نقل و قول کرده نمیدونه سرویس کنسولش حتی چطوری کار میکنه :))

سروبس Psnowیه سرویس برا استریم هست تازه هیچ بازی Day oneروش نیست بز خلاف pass

ماهیت این دو سرویس باهم فرق داره

سروبس Psnowیه سرویس برا استریم هست تازه هیچ بازی Day oneروش نیست بز خلاف pass

ماهیت این دو سرویس باهم فرق داره
خیر سرویس PS Now فقط یک سرویس استریم نیست ، "بود" ولی الان نیست!
بازی های PS4 قابل دانلود هستن(روی PS4) ولی بازی های PS3 بلی فقط استریم هست

کاری به مقایسه دو سرویس ندارم چون کاملا وضعیتشون واضحه! فقط خواستم بگم اینجا رو اشتباه میکنید! الان PS Now ترکیبی از گیم پس و XCloud هست

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or