این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
عجب نکنه یوتیوب هم مال DF ؟مگه من گفتم تو صفحه رسمی چالقوز آباد گذاشته؟
تو گفتی مایکی به DF و TGA آویزونه. منم گفتم سونی به اینستاگرام و تعداد لایک ها آویزونهنکنه اینستاگرام هم مال سونیه؟
در کل راضی نیستم ازت کوروش. سطح ترول هات اومده پایین و اون عملکرد لازم رو نداری و کم کم داری جایگاهت رو از دست میدی![]()
مرد حسابی کنسول رو توی یه نمایش بزرگ معرفی میکنن و بهترین تحلیل ها رو هم DF انجام میده. انتظار داشتی بیان لایو اینستاگرام بذارن برای معرفی کنسول؟عجب نکنه یوتیوب هم مال DF ؟
DF کلا 873 هزار دنبال کننده داره
صحفه رسمی XBOX حدود 3.5 میلیون
زشت نیست با 3.5 میلیون دنبال کننده اویزون یه کانال دیگه با 873 هزار دنبال کننده باشی ؟
از بحث تاپیک منحرف نشیم اینجا آمار فروش کنسول ها و بازی هاست نه گاری و بازارمرد حسابی کنسول رو توی یه نمایش بزرگ معرفی میکنن و بهترین تحلیل ها رو هم DF انجام میده. انتظار داشتی بیان لایو اینستاگرام بذارن برای معرفی کنسول؟یا مثلا کنسول رو بذارن رو گاری ببرن وسط بازار نشون ملت بدن؟
![]()
از بحث تاپیک منحرف نشیم اینجا آمار فروش کنسول ها و بازی هاست نه گاری و بازار
XBOX حالا در نه حد دو تای دیگه حداقل یه برند محبوب محسوب میشه
مایکروسافت می تونست یه مراسم درست و حسابی از ظاهر کنسول رونمایی کنه
اینکه اویزون The Game Awards شدن ثابت میکنه به مراسم خودشون امید نداشتن
DF تحلیل میکنه اما بعد از معرفی کامل توسط خود شرکت دقیقا شبیه اتفاقی که برای PS5 افتاد
نه اینکه مایکروسافت اویزون خبرنگار های DF شده که اون ها ویژگی های کنسول معرفی کنن
با همین منطق سونی نه تنها به خودش امید نداشته بلکه به بقیه هم امید نداشته چون هیچی رونمایی نکردهمایکروسافت می تونست یه مراسم درست و حسابی از ظاهر کنسول رونمایی کنه
اینکه اویزون The Game Awards شدن ثابت میکنه به مراسم خودشون امید نداشتن
الان مثلا Pewdiepie با 104 میلیون ساب فقط بیاد بگه Xbox قویتره تو راضی میشی چون فقط اینقدر سابسکرایت داره اونموقع این حرف سندیت داره؟عجب نکنه یوتیوب هم مال DF ؟
DF کلا 873 هزار دنبال کننده داره
صحفه رسمی XBOX حدود 3.5 میلیون
زشت نیست با 3.5 میلیون دنبال کننده اویزون یه کانال دیگه با 873 هزار دنبال کننده باشی ؟
کاری به این بحثها ندارم ، منتهی مراتب این جریان صفحه های مجازی و ویوو و لایک و ... یه حالت مقایسه ای داره که رکورد زنی برند سونی نشان از محبوبیت بسیار بیش از حد نسبت به رقباش داره و وقتی سونی در داخل فضای مجازی انقدر محبوبیت بالا داره بهترین مکان برای معرفی محصولاتش همون مکان خودش هست و به نظر من مکان های مثل کنفرانسهای E3 یا کیمزکام و یا همین TGA و ... برای معرفی بازیهای کمتر شناخته شده مناسب هستند ، حالا درسته بزرگانی مثل سونی و دیگران هم حضور پیدا میکنند ولی فلسفه اینجور مراسما برای معرفی برندهای ناشناخته هستند بیشتر و من این جنبه اش رو بیشتر میپسندم ، مثلا مثل مراسم اسکار که من بیشتر فیلمهای خوب و در عین حال ناشناخته رو از این طریقها شناختم .مگه من گفتم تو صفحه رسمی چالقوز آباد گذاشته؟
تو گفتی مایکی به DF و TGA آویزونه. منم گفتم سونی به اینستاگرام و تعداد لایک ها آویزونهنکنه اینستاگرام هم مال سونیه؟
در کل راضی نیستم ازت کوروش. سطح ترول هات اومده پایین و اون عملکرد لازم رو نداری و کم کم داری جایگاهت رو از دست میدی![]()
الآن میخواد با این نظرات گهر بار آمار 10 میلیونی گیم پس رو بیاره پایین و آمار PSNOW رو 10 میلیونی بکنهبا همین منطق سونی نه تنها به خودش امید نداشته بلکه به بقیه هم امید نداشته چون هیچی رونمایی نکرده
خودش می دونه چه اشغالی ساخته
ولی واقعا سطح ترولات خیلیییییی پایینه یعنی منی که طرفدار سونیم هم وادار کردی یه چیزی بگم
حداقل یه ترولی میکنی به این فکر کن که ترولت جواب نداشته باشه این مدلی خودتو کوچیک داری می کنی
جو اینجا رو شبیه گیمفا نکنید خواهشا بذارید فاز نخبگانیش بمونه
در ضمن اینجا تاپیک اماره نه بحث و ترول و نظر دادن راجع به این امارها
PS Now روی PS4 قابلیت دانلود بازی داره مشابه Game Pass. درواقع گیم پس و XCloud باهمه رو PS4. طرف اومده نقل و قول کرده نمیدونه سرویس کنسولش حتی چطوری کار میکنه![]()
خیر سرویس PS Now فقط یک سرویس استریم نیست ، "بود" ولی الان نیست!سروبس Psnowیه سرویس برا استریم هست تازه هیچ بازی Day oneروش نیست بز خلاف pass
ماهیت این دو سرویس باهم فرق داره