آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

View attachment 138330

به گزارش اکانت توییتر رسمی بازی، Grand Blue Fantasy Versus موفق شده به صورت جهانی 350,000 نسخه فروش داشته باشه
حیف انلاین اش درست و حسابی نیست وگرنه کمپین و گیمپلی عالیه.
من به بدبختی میتونم مچی پیدا کنم.
این ASW حداقل GG بعدی قراره نت کد درست و حسابی بزاره.
امیدوارم P5Arena هم بسازن اونم خوب چیزی میشه.

• Like
Reactions: dizzy and Z-fan
مایکروسافت نسل قبل که سه تا هیلو داشت همین حدود بالای 15 میلیون نسخه ای فروختند
سونی هم این نسل اسپایدرمن داشته که یکساله رسید 15 میلیون نسخه و انچارتد هم بالای 16 میلیونی (رسمی بوده) و GoW هم راحت ده میلیون رو رد کرده و احتمالا تا آخر نسل 15 16 رو رد میکنه و دلست 2 هم تازه هست! (فارق از دلست 1 به خاطر دو نسخه ps3 و ریمستر که در مجموع 20 میلیون فروخته)
البته یه فرقایی هست که این عدد رقم‌های نینتندو رو شگفت‌انگیزتر میکنه.
اولا installed base سویچ از ps4 همچنان خیلی کمتره.
از طرفی نینتندو قیمت ۶۰ دلار رو برای بازی‌های انحصاریش تا مدت‌‌ها حفظ می‌کنه.(بر خلاف سونی که معمولا بعد ۶ ماه ۱ سال ۴۰ - ۲۰ - ۱۵ دلار میکنه) برای نمونه Zelda:botw هنوزم ۶۰ دلاره و همراه با dlcهاش ۸۰ دلار. اما HZD الان نسخه کامپلیت ادیشن(که همراه با DLCش هست) تو فقط ۲۰ دلاره تو PSN.

البته یه فرقایی هست که این عدد رقم‌های نینتندو رو شگفت‌انگیزتر میکنه.
اولا installed base سویچ از ps4 همچنان خیلی کمتره.
از طرفی نینتندو قیمت ۶۰ دلار رو برای بازی‌های انحصاریش تا مدت‌‌ها حفظ می‌کنه.(بر خلاف سونی که معمولا بعد ۶ ماه ۱ سال ۴۰ - ۲۰ - ۱۵ دلار میکنه) برای نمونه Zelda:botw هنوزم ۶۰ دلاره و همراه با dlcهاش ۸۰ دلار. اما HZD الان نسخه کامپلیت ادیشن(که همراه با DLCش هست) تو فقط ۲۰ دلاره تو PSN.
کلا توی دیکشنری نینتندو چیزی به اسم تخفیف وجود نداره... طوری شده مثلا ویتچر 3 به لطف CPR اهه که تخفیف درست و حسابی خورده و ترد پارتی هان که اکثریت تخفیف ها بهشون میخوره، وگرنه نینتندو توی پلتفرم خودش فقط دوست داره خصیص تر باشه:|

• Like
Reactions: SepehrR
D1AC9361-A4CB-468B-957B-7C3EAF55A802.jpeg

اسم Animal Crossing و فروشش مياد ناخوادگاه یاد این ابر شاهکار دوران قدیم میوفتم .. :(

مزرعه دار سونی ۱ چقدر معروف بود بین ما ، از گاو و گوسفند داری و فستیوال ها و شنا کردن و اسب سواری و کلسیا رفتن و کاشت بذرای مختلف و ساخت داس و ماهیگیری و کوهنوردی و انتخاب دختر مورد علاقه و خریدن اون پر آبی واسه قبولی تو خواستگاری (!) و بچه دار شدن . تا اون داستان رفتن به شهر که تو یه مجله نوشته شده بود و قرار بود ۳ سال بگذره و شهردار بیاد تا ما بریم شهر ادامه بازی رو ببینیم ولی نگو سرکارمون گذاشته بودن !

اسم کتاب فکر کنم « لوحه خانه » بود ، پر Guide و چیت کد بازی ها و بعضی جاهای توپخونه پیدا می‌شد .

راحت بهترین بازی عمرم هست با اختلاف ، بینظیر بود و هست و همیشه میمونه ...

امروز صبح به لطف حضور Travis Scott و برگزاری کنسرت مجازی داخل فورتنایت رکورد بیشتر پلیر های همزمانش با 12.3 میلیون شکسته شد حدود 5 ملیون نفر هم به صورت بیننده سراسر اینترنت داشتن تماشاش میکردن
پ.ن : پیشهناد میکنم حتی اگه فورتنایت هم بازی نمیکید حتما این کنسرت رو تماشا کنید

امروز صبح به لطف حضور Travis Scott و برگزاری کنسرت مجازی داخل فورتنایت رکورد بیشتر پلیر های همزمانش با 12.3 میلیون شکسته شد حدود 5 ملیون نفر هم به صورت بیننده سراسر اینترنت داشتن تماشاش میکردن
پ.ن : پیشهناد میکنم حتی اگه فورتنایت هم بازی نمیکید حتما این کنسرت رو تماشا کنید
Milestone جدیدی واسه آنلاین گیمینگ بود. بعد از کنسرت مارشملو همه میگفتن دیگه اپیک از این بهتر نمیتونه اونتی رو اجرا کنه ولی اینجا حتی از قبل هم بهتر بود ولی حیف که کوتاه بود.

اگر ۲۰۰ میلیون ساعت مردم اینو بازی کرده باشند و میانگین بگیریم هر کسی ۴۰-۵۰ ساعت براش وقت گذاشته باشه، میشه فروش ۴-۵ میلیونی. به نظر من برای DG این مقدار فروش، خیلی خوب بوده!
فروشش احتمالا بیشتر باشه حتی...
به نسبت جزو بازی های پرفروش بود و توی Chartها کلا خوب دیده میشد وضعش(حالا نه در حد GOW و اسپایدی)، و کلا عجیبه که سونی هیچ آماری از فروش بازی نداده!

فروشش احتمالا بیشتر باشه حتی...
به نسبت جزو بازی های پرفروش بود و توی Chartها کلا خوب دیده میشد وضعش(حالا نه در حد GOW و اسپایدی)، و کلا عجیبه که سونی هیچ آماری از فروش بازی نداده!
Horizon, GoW, Uncharted 4, Spider-Man و غیره همه تو مایه‌های 15 میلیون به بالا فروختن! طبیعیه سونی روش نمیشه آمار فروش یکی از FPهاش که احتمالا نزدیک یک سوم بقیه فروخته رو اعلام کنه:D

Last edited by a moderator:
Horizon, GoW, Uncharted 4, Spider-Man و غیره همه تو مایه‌های 15 میلیون به بالا فروختن! طبیعیه سونی روش نمیشه آمار فروش یکی از FPهاش که احتمالا نزدیک یک سوم بقیه فروخته رو اعلام کنه:D هرچند همین فروش ۵ میلیونی برای Days Gone توی رویای دیگر کمپانی‌ها برای Killer-app هاشون هم سخته تجسمش:D!
آره خوب در حد اونا که نیست... ولی Gravity Rush هم نبوده:-"
به نظر واقعا بد نبود فروشش:دی جزو پرفروش های پارسال بود فکر کنم...حداقل تا یه مدتی:p

Horizon, GoW, Uncharted 4, Spider-Man و غیره همه تو مایه‌های 15 میلیون به بالا فروختن! طبیعیه سونی روش نمیشه آمار فروش یکی از FPهاش که احتمالا نزدیک یک سوم بقیه فروخته رو اعلام کنه:D هرچند همین فروش ۵ میلیونی برای Days Gone توی رویای دیگر کمپانی‌ها برای Killer-app هاشون هم سخته تجسمش:D!
کمپانی های دیگه؟؟؟
مطمئنا نینتندو منظورت نیست!
مایکروسافت هم عملا نه اینستال بیسش نزدیک سونی هست نه روش مارکتینگ به واسطه گیم پس قابل مقایسه نیست
فکر کنم دنبال دشمن فرضی هستی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or