این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
باشه بازم خیلی نمیشه گفت اقا فوق العاده بوده
والا پرفروش ترین و خفن ترین های بازیهای سال و نسل هم مثل امثال فیفا و کالاف و رددد وقتی به آمار ۲۰ میلیون فروش میرسن اونم برخی روی ۶۰۰ تا پلتفرم همه جر میدن خودشونو که فوق العاده بوده . بی نظیر بوده . ترکونده . اوج خفنیت و...فروش 20 میلیونی یه IP جدید با درجه سنی M رو نمیشه بهش گفت فوقالعاده؟ پس به چی میشه گفت؟
گفتم در مقایسه با U4 که امارش عجیب غریبه حتی در مقایسه با ۳ گانه قبلیش کسی انتظار نداشت واقعا U4 بیاد ۱۷ میلیون نسخه رو ps4 بفروشهفروش 20 میلیونی یه IP جدید با درجه سنی M رو نمیشه بهش گفت فوقالعاده؟ پس به چی میشه گفت؟
ما مثل شماها نیستیم زیاد فن بازی و... از سن ما گذشته دیگه که عروسک من بهتره یا مال تو و سونی هم ارث پدریمون نیست که وارث اش باشیم این وصله ها نمیچسبه فقط گفتم در قیاس با U4والا پرفروش ترین و خفن ترین های بازیهای سال و نسل هم مثل امثال فیفا و کالاف و رددد وقتی به آمار ۲۰ میلیون فروش میرسن اونم برخی روی ۶۰۰ تا پلتفرم همه جر میدن خودشونو که فوق العاده بوده . بی نظیر بوده . ترکونده . اوج خفنیت و...
اما خب این انحصاری هست که اگه جای ۲۰ میلیون فروش ۲۰۰ میلیون نسخه هم میفروخت ، قطعا یه سری بازم نمیتونستن این رقم رو تحلیل بکنند
گفتم در مقایسه با U4 که امارش عجیب غریبه حتی در مقایسه با ۳ گانه قبلیش کسی انتظار نداشت واقعا U4 بیاد ۱۷ میلیون نسخه رو ps4 بفروشه
ما مثل شماها نیستیم زیاد فن بازی و... از سن ما گذشته دیگه که عروسک من بهتره یا مال تو و سونی هم ارث پدریمون نیست که وارث اش باشیم این وصله ها نمیچسبه فقط گفتم در قیاس با U4
باشه بازم خیلی نمیشه گفت اقا فوق العاده بوده
اونقدرم دیگه خفن نفروخته
ول کن این حرفهای نخ نمای تاریخ گذشته رو داریم بحث میکنیم . اگه توان پاسخگویی نداری چرا به کوچه علی چپ میزنیاز سن ما گذشته دیگه که عروسک من بهتره یا مال تو و سونی هم ارث پدریمون نیست که وارث اش باشیم این وصله ها نمیچسبه
اقای منطقی یاد اون اقای حکایتی افتادم تو که منطقی هستی جواب منطقی بده منم قبول میکنم دیگه تو پستت وقتی گوشه کنایه میزنی معلومه از در فن بازی وارد میشی دیگه هیشکی به فروش خفن U4 نگاه نمیکنه اونوقت حالا بیای فیط فوکوس کنی رو Tlouاین پست هارو به هرکی نشون میدی قطعا جوابی که من و دوستان بهت دادن رو میدن باشه اقا ما فن و شما خدای منطق و خدای بی طرفی
ول کن این حرفهای نخ نمای تاریخ گذشته رو داریم بحث میکنیم . اگه توان پاسخگویی نداری چرا به کوچه علی چپ میزنی
شما ادعا داری طبق پستهای بالایی که فروش TLOU اونقدرا هم خفن نیست یا فوق العاده نیست. من و عده ای از دوستان با توجه به استناد داریم میگیم اگه این امار خفن نیست ، پس هیچ گیمی در دنیا به جز شماره 1 خفن نیست
چون حتی دومین بازی پرفروش تاریخ رو بخوای با اولین بازی پرفروش تاریخ قیاس کنی ، میتونی مثل خود شما بگی ، به نسبت اولی انچنان هم خفن یا فوق العاده نیست .
مثال : فیلم اونجرز اینفینیتی وار انچنان هم فوق العاده نفروخته ، چون اونجرز اند گیم بیشتر از اون فروخته
بازم ماکان فروش U4 فرای تصوراته سه گانه اش که ریمستر هم شده زیر ۱۰ میلیون پر پر ۸ میلیون بعد یکدفعه نسخه ۴ به تنهایی ۱۷ میلیون اینو کسی در نظر نمیگیرهیه IP جدید رو داری با شماره چهارم یه فرنچایز معروف و شناخته شده که محبوب ترین سری جدید PS هم هست مقایسه میکنی؟
راجب TLOU صحبت میشه چون موضوع بحث TLOU هست که آمار فروش 20 میلیونی اش اومده . همینقدر ساده و چه ربطی به UNCHARTED 4 داشت فعلا نتونسته کسی درک کنهاقای منطقی یاد اون اقای حکایتی افتادم تو که منطقی هستی جواب منطقی بده منم قبول میکنم دیگه تو پستت وقتی گوشه کنایه میزنی معلومه از در فن بازی وارد میشی دیگه هیشکی به فروش خفن U4 نگاه نمیکنه اونوقت حالا بیای فیط فوکوس کنی رو Tlou
لطفا به این شاخه و اون شاخه نپرید . پست من رو جواب بدید اگر منطقی نیست ، بفرمایید منطقی اش کنید این پست ، کاملا از روی پستهای شما استخراج شدهشما ادعا داری طبق پستهای بالایی که فروش TLOU اونقدرا هم خفن نیست یا فوق العاده نیست. من و عده ای از دوستان با توجه به استناد داریم میگیم اگه این امار خفن نیست ، پس هیچ گیمی در دنیا به جز شماره 1 خفن نیست
چون حتی دومین بازی پرفروش تاریخ رو بخوای با اولین بازی پرفروش تاریخ قیاس کنی ، میتونی مثل خود شما بگی ، به نسبت اولی انچنان هم خفن یا فوق العاده نیست .
مثال : فیلم اونجرز اینفینیتی وار انچنان هم فوق العاده نفروخته ، چون اونجرز اند گیم بیشتر از اون فروخته
اقا جدا چی میگی برا خودت ؟ کسی مگه فروش انچارتد ۴ رو زیر سوال برد؟ یه بازی ریمستر ، با درجه سنی M اومده بیشتر از ۱۱-۱۲ میلیون فروخته. اونم تو بار دوم عرضه. یعنی فقط ۴-۵ میلیون کمتر از انچارتد ۴. برای مقایسه بلک اپس ۳ نزدیک ۱۵ میلیون فروخت . بایوشاک کالکشن آخرین آمارش نزدیک ۱ میلیون پلیر بود اگه اشتباه نکنم. یا همین هیلو ۴ طرفای ۹-۱۰ میلیون فروخت. داریم میگیم همچین فروشی برا بازی تو این ژانر و مشخصات عجیبه بعد شما میای میگی انچارتد ؟اقای منطقی یاد اون اقای حکایتی افتادم تو که منطقی هستی جواب منطقی بده منم قبول میکنم دیگه تو پستت وقتی گوشه کنایه میزنی معلومه از در فن بازی وارد میشی دیگه هیشکی به فروش خفن U4 نگاه نمیکنه اونوقت حالا بیای فیط فوکوس کنی رو Tlou
گفتم در مقایسه با U4 ولی چون گفتن ip جدیده اونم خرف درستیه باید صبر کنیم ببینیم Tlou2 پقدر میتونه نسبت به ۱ رشد کنه چون u4 که عجیب غریبه فروشش نسبت به ۳ گانهراجب TLOU صحبت میشه چون موضوع بحث TLOU هست که آمار فروش 20 میلیونی اش اومده . همینقدر ساده و چه ربطی به UNCHARTED 4 داشت فعلا نتونسته کسی درک کنه
لطفا به این شاخه و اون شاخه نپرید . پست من رو جواب بدید اگر منطقی نیست ، بفرمایید منطقی اش کنید این پست ، کاملا از روی پستهای شما استخراج شده
خب طبیعتا اگه بخواییم نسبت گیری کنیم مساله فرق میکنه واسه همین من اون مثال هارو زدم ، مثلا میتونیم بگیم فورتنایت انچنان هم فوق العاده نفروخته ، چون GTAV بیشتر درامد داشته .گفتم در مقایسه با U4 ولی چون گفتن ip جدیده اونم خرف درستیه باید صبر کنیم ببینیم Tlou2 پقدر میتونه نسبت به ۱ رشد کنه چون u4 که عجیب غریبه فروشش نسبت به ۳ گانه
از زمان تازه اومدن PS4 میگی، من موقع اومدن RDR2 رفتم دسته رو تعمیر کنم، مدتی که تو مغازه ایستاده بودم که طرف بیاد ببینه چه مرگشه و تعمیرش کنه و ... ، هر مشتری میومد دنبال بازی PS2 بود(و حتی یکی PS1ش رو اورده بود برای تعمیر)
کلا تو مغازه هم اکثرا PS2 ریخته بود... البته دلیل نمیشه دقیقا...چون ده هزار سالی از عمر کنسول ها گذشته مشخصه تعداد تعمیری هاشون زیادن...ولی خو...
در کل اینکه خوش به حالتون انقدر دور و برتون ملت گیمر وجود داره سمت من که... کلا تو دوران دانشگاه فقط 2تا از رفقا و هم ورودی ها گیمر بودن، اونم یکیشون فقط فوتبال...اون یکی باز چندتا بازی معروف مثل AC اینا هم میزد... بقیه کلا با واژه بازی بیگانه بودن
فک و فامیل نزدیک هم کلا فقط یکی PS4 داره و گیمر دیگه نداریم... ولی آشناهای دور تر ... دو نفر دیگه کنسول دار میشناسم
کلا سمت من که قحطیه...خیر سرمم شیراز هستم و نباید انقدر وضع وخیم باشه