این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بیا یه سرچ زدم و منابع رو پیدا کردموالا من این امار رو اون زمان بصورت حدودی یادم بود که این ارقام نبودن ، الانم رفتم تحقیق بکنم به جایی برسم ، به این اعداد رسیدم . و علاوه بر اون گیم اسپات گزارش داده بود سری halo تا اون زمان سال 2015 میزان فروشش 65 میلیون نسخه بوده
Halo Series Reaches 65 Million Units Sold
که خود این لیست رو جمع کنیم چیزی نزدیک به 60 میلیون میشه .
حالا به این 60 میلیون احتمالا باید امار مسترچیف کالکشن و اسپارتان هارو هم اضافه کنیم ، که فک کنم منطقی باشه .
اما اگر امار شما امار مایکروسافت هستش که دقیقتر هستش . البته اگه مایکروسافت گفته بصورت کلی پرفروش ترین بوده . من اطلاع دقیقی ندارم و بیشتر پستم پرسشی بود
جدا فازت چیه؟ الان چه چیزی مخفی شده تو خبر ؟ تیتر کات شده ؟ یا محتواش دستکاری شده؟وظیفه من هم ترجمه تیتر نیست. خبر با لینک کامل پست شده. هر کسی دلش خواست میتونه بره کامل مطالعه کنه. انقدر به خودت فشار نیار با این فاز گرفتنا. کسی قرار نیست جنابعالی رو ناظم کنهحداقل تیترش رو کامل ترجمه کن پرفسور
«...و به جاش، گزارش "محتوای Xbox و رشد سود سرویس ها" رو ارائه میده»
که تقریبا با تمام اتفاقاتی که داره میفته همخونی داره
حالا نمیخواد این قدر ناراحت شی
ولی قطعا علاقه ای به مخفی کردن خبر و گفتن چیزایی که دلمون میخواد و نگفتن ندارم
و این که نه، من حال ندارم گزارش مالی های مایکرو رو وا کنم... بقیه هستن بهتر از من و "قطعا" شما انجامش میدن
هیلو4 لاکردار پدیده ای بود زمان خودشبیا یه سرچ زدم و منابع رو پیدا کردم
Halo 3 is the concluding chapter in the Halo trilogy—an international award-winning action series that grew into a global entertainment phenomenon, selling more than 14.5 million games worldwide, logging more than 650 million hours of multiplayer action on Xbox Live
Halo 3 | Games | Halo - Official Site
اینم برای Halo 4:
The best-selling Halo game ever
https://www.microsoft.com/en-us/p/halo-4-game-of-the-year-edition-for-xbox-360/8q3v7chd8mqx?activetab=pivotverviewtab
هیلو4 لاکردار پدیده ای بود زمان خودش
عمرا هیلو اینفینیت حتی با وجود لانچ اسکارلت بتونه نزدیک فروشش بشه
جدا فازت چیه؟ الان چه چیزی مخفی شده تو خبر ؟ تیتر کات شده ؟ یا محتواش دستکاری شده؟وظیفه من هم ترجمه تیتر نیست. خبر با لینک کامل پست شده. هر کسی دلش خواست میتونه بره کامل مطالعه کنه. انقدر به خودت فشار نیار با این فاز گرفتنا. کسی قرار نیست جنابعالی رو ناظم کنه
فروش که اصلا ولی قبل از عرضه Infinite هم یه آفر خوب واسه گیم پس بدن، احتمال زیاد روز عرضه، کل شبکه Live، داون بشههیلو4 لاکردار پدیده ای بود زمان خودش
عمرا هیلو اینفینیت حتی با وجود لانچ اسکارلت بتونه نزدیک فروشش بشه
اگر گیم پس نمیبود و بازی هم رو دست هیلو های بانجی بزنه و متاش هم بالای 90 بشه شاید حالا میگفتیم نزدیک بشههیلو 4 قشنگ تو اوج فروش XB360 عرضه شد... با این پدیده گیم پس و لانچ تایتل بودن و ناامید شدن یه سری بعد H5 و... واقعا بعیده در هر صورت H:I بهش برسه
لایو که میترکه مخصوصا که گیم پس رو 1 دلاری کنن قشنگ میپوکهفروش که اصلا ولی قبل از عرضه Infinite هم یه آفر خوب واسه گیم پس بدن، احتمال زیاد روز عرضه، کل شبکه Live، داون بشه
البته احتنالا انقدر بین نسخه نسل فعلی و بعدی تفاوته که نسخع نسل فعلیش به تف خدا نمیارزه حالا میدونم باز ممکنه نقل قول کنید بگید ماکرو گفته رو هر کنسول بهترینه ولی اینا شعار پوچهفروش که اصلا ولی قبل از عرضه Infinite هم یه آفر خوب واسه گیم پس بدن، احتمال زیاد روز عرضه، کل شبکه Live، داون بشه
"Into 2019, it's still selling incredibly well. We're up to 2.4 million copies now, all platforms included. Switch is insane, it's completely ridiculous. The game really lends itself to that portable, one-more-run [style]."
15 میلیون تو کمتر از دوسال بعد اون جور که باید و شاید هایلایت نمیشه ! جمع کنید فرومتون روView attachment 117034
Super Mario Odyssey تنها تو ژاپن موفق شده 2 میلیون نسخه فروش فیزیکی داشته باشه
منبع:Super Mario Odyssey sells 2 million physical copies in Japan alone
پ.ن: فروش کلی بازی طبق گزارش نینتندو تو اوایل تابستون امسال، نزدیک 15 میلیون نسخه بوده
15 میلیون تو کمتر از دوسال بعد اون جور که باید و شاید هایلایت نمیشه ! جمع کنید فرومتون رو