این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بیچاره بچه ها فامیل شماازشون بزرگ ترم اون وسط میشینم و جلسه تحلیل گیم ها رو اداره میکنم
من یاد خاطره فیلم اخراجی ها افتادم که گفت کفن میت چند تیکه اس اونم گفت یک تیکه داره دو تیکه داره بستگی دارهیاد یه خاطره ای افتادم ، پلیم رو برده بودم تعمیر یه مرده ای میخورد کارمند باشه ، با بچش اومد تو گفت 360 چنده ، اون موقع 900000-1000000 تومن بود ! قشنگ جلوی چشم ما گفت بستگی داره اصل بخوانید یا تقلبی ،تقلبیاش چینیه 900000، اصلاش 1600000! یه کینکتم با یه بازی راه انداز کلا ۲۲۰۰۰۰۰ رسما یارو قصابی کرد ! من هنوز عذاب وجدان اون روز رو دارم که چرا هیچی نگفتم گذاشتم فروشنده استخوان های طرف رو بلیسه ! میدونم کجای دنیا با این شرایط کنسول میخریدن!
بنجی یه سری توویت زده در مورد ایونت تلو پارت 2. نکته قابل توجه فروش تقریبا 20 میلیونی تلو هستش(نسخه 3 و 4). من فکر میکردم طرفای 15 میلیون بوده رو 2 تا پلتفرم. جدا خیلی فروخته
Between media getting 3 hours with The Last of Us Part II on September 24th and it also appearing at Madrid Games Week in October its clear we are getting VERY close to release Rumors have pointed to early 2020 launch. TLOU sold nearly 20 million units. Part II will be enormous
چند ماه پیش سونی یه آمار اینطوری داد که مشخص شده بود TLOU به مرز 20 میلیون فروش رسیدهبنجی یه سری توویت زده در مورد ایونت تلو پارت 2. نکته قابل توجه فروش تقریبا 20 میلیونی تلو هستش(نسخه 3 و 4). من فکر میکردم طرفای 15 میلیون بوده رو 2 تا پلتفرم. جدا خیلی فروخته
Between media getting 3 hours with The Last of Us Part II on September 24th and it also appearing at Madrid Games Week in October its clear we are getting VERY close to release Rumors have pointed to early 2020 launch. TLOU sold nearly 20 million units. Part II will be enormous
خود سونی هم فکر نمیکرد یه روزی آنچارتد 15 میلیون بفروشه و گاو هم تازه 1.5 سال بعد عرضه 10 میلیون رو رد کنه. جدا صبر، آزادی عمل،مدیریت و مارکتینگ فوق العاده خوبی دارن. نه دنبال ترندهای روز رفتن، نه حاضر شد تند تند نسخه جدید بده بیرون. مدیریت سانتا بعد پروژه کنسل شده و احیا کردنش جدا قابل تحسینهچند ماه پیش سونی یه آمار اینطوری داد که مشخص شده بود TLOU به مرز 20 میلیون فروش رسیده
View attachment 116919
معمولا به بازیهایی که 10-9 میلیون میفروشن میگیم خیلی خفن فروخته اینو دیگه فک کنم اصلا نباید دربارش حرف زد و فقط به این شکل سکوت کرد 20 میلیونبنجی یه سری توویت زده در مورد ایونت تلو پارت 2. نکته قابل توجه فروش تقریبا 20 میلیونی تلو هستش(نسخه 3 و 4). من فکر میکردم طرفای 15 میلیون بوده رو 2 تا پلتفرم. جدا خیلی فروخته
واقعا استاندارد فروش برای سونی خیلی رفته بالا یادمه نسل قبل گیرز حدود 7 تا 8 میلیون میفروخت سونی رو مسخره میکردن که هیچ بازی نداره در این حد بفروشه البته بجز GT. حتی میگفتن گیرز کارتونو مسازه نیازی نیست از هیلو مایه بزاریم. جدا چقدر این نسل همه چی برگشتمعمولا به بازیهایی که 10-9 میلیون میفروشن میگیم خیلی خفن فروخته اینو دیگه فک کنم اصلا نباید دربارش حرف زد و فقط به این شکل سکوت کرد 20 میلیون
اونقدرم دیگه خفن نفروخته رو دو تا کنسول فروخته از اون خفن تر فروش Uncharted 4 اونم فقط رو ps4 هست که احتمالا ۱۷ میلیونی فروخته !!معمولا به بازیهایی که 10-9 میلیون میفروشن میگیم خیلی خفن فروخته اینو دیگه فک کنم اصلا نباید دربارش حرف زد و فقط به این شکل سکوت کرد 20 میلیون
البته همون نسل قبل هم مثلا با توجه به عکسی که گذاشتم U3 بالای 9 میلیون و TLOU بالای 8 میلیون فروختن ولی خب این نسل دیگه خیلی خفن شده وضعیت فروش بازی های سونی , مثلا U4 اگر آمار بدن 17 میلیون رو احتمالا رد کرده باشه ! جالبه که فرنچایز آنچارتد هم نسل قبل هم این نسل نشون داده خیلی خوب میفروشه بعید میدونم بشه بیخیال ساخت نسخه های بیشترش شدواقعا استاندارد فروش برای سونی خیلی رفته بالا یادمه نسل قبل گیرز حدود 7 تا 8 میلیون میفروخت سونی رو مسخره میکردن که هیچ بازی نداره در این حد بفروشه البته بجز GT. حتی میگفتن گیرز کارتونو مسازه نیازی نیست از هیلو مایه بزاریم. جدا چقدر این نسل همه چی برگشت
رو دو تا کنسول متفاوت نفروخته ها (مخاطب دو تا کنسول تقریبا یکسان بوده)! نمونه انچارتد کالکشن که ۳ تا بازی بود نتونست موفقیت tlou رو داشته باشه ، اونم برای یه بازی mاونقدرم دیگه خفن نفروخته رو دو تا کنسول فروخته از اون خفن تر فروش Uncharted 4 اونم فقط رو ps4 هست که احتمالا ۱۷ میلیونی فروخته !!
باشه بازم خیلی نمیشه گفت اقا فوق العاده بوده چون نصفش رو ps3 بوده قضیه بکوارد نبوده که مثلا من خودم جز کسایی بودم که فرصت نکردم بازی رو ps3 برم رو ps4 رفتم و گزینه ۶۰ فریم اش هم ارزشش داشت .. ولی انچازتد ۴ فروشش عالی بوده
باشه بازم خیلی نمیشه گفت اقا فوق العاده بوده چون نصفش رو ps3 بوده قضیه بکوارد نبوده که مثلا من خودم جز کسایی بودم که فرصت نکردم بازی رو ps3 برم رو ps4 رفتم یا خیلیا نسل قبل ۳۶۰ داستن.. و گزینه ۶۰ فریم اش هم ارزشش داشت .. ولی انچازتد ۴ فروشش عالی بودهرو دو تا کنسول متفاوت نفروخته ها (مخاطب دو تا کنسول تقریبا یکسان بوده)! نمونه انچارتد کالکشن که ۳ تا بازی بود نتونست موفقیت tlou رو داشته باشه ، اونم برای یه بازی m
نه. فروش فوق العاده از دید امثال ایشون یعنی گیرز ۵ و گیم پس و اینا .به فروش ۱۱-۱۲ میلیونی نمیشه گفت فوق العاده اونم برای یه ریمستر ؟؟؟
8 میلیون یعنی چیزی حدود نصف رکورد روزانه استیم رو PC !!! فورتنایت با اینکه رو چند تا پلتفرم اومده اخرین رکوردش با حضور یـ سلبریتی (کنسرت مجازی Marshmello) حدود 10.7 میلیون نفر بوده ! LOL واقعا وحشتناک خفنه چند وقت دیگه هم ورژن موبایلش تو چین لانچ میشه راحت تا 12 میلیون رو بره !رکورد روزانه League of Legends حداقل هشت میلیون پلیر همزمان هست
این بازی که سال 2009 عرضه شد از مجموع ده بازی برتر استیم بازهم بزرگتر هست
این بازی فقط بر روی پی سی درسترس هست.
پانزدهم اکتبر هم ده سالگی بازیه که Riot games یکسری برنامه های ویژه داره
View attachment 116923
Riot Games says 10-year-old League of Legends hits 8 million concurrent players daily