این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خوب سهیل جان اینجوری نباید حساب کنی جمعیت رو ولش کن. ما تو ایران 24 میلیون Household یا خانوار داریم. ما باید خانوار رو حساب کنیم چون بعیده تو هر خونه هر کی برای خودش یه کنسول داشته باشه.
حالا اگر 24 میلیون خانوار داشته باشیم از هر 24 تا خونه یکی PS4 داشته باشه حله. حالا حتی اون هم لازم نیست چرا چون یه سری خانوار ها بیشتر از یه کنسول دارن. مثلا من تنها زندگی میکنم و خودم بتنهایی یه خانوارم ولی دو تا PS4 دارم پرو که خریدم اون قدیمیه رو هم هنوز دارم.
حالا حساب کن تو ایران بعضی خانوارا ممکنه خیلی بیشتر هم داشته باشن مثلا پسر خوانواده خودش یکی خونه داره 10 تا دیگه هم برای سر کارش چون کلوپ داره. خیلی ساده میشه نتیجه گرفت حتی لازم نیست از هر 24 خانوار حتی یکی هم داشته باشه تا به یه میلیون برسیم.
حالا یه شهری مثل تهران شاید از هر ده خونوار یکی داشته باشه تو زابل از هر 150 تا یکی. میانگین مطرحه
این دیگه چه جور جامعه اماریه ! منم بگم از ده تا رفیقم ۹ تاش ps4 و x1 دارن ! پس اگه هر خانوار ایرانی رو میانگین 4 نفر حساب کنیم ! 18-19 میلیون Ps4 و x1 فروخته شده تو ایران
حالا برای لانچ گاد فیلم نگرفتم ، ولی برای دلست اگه قسمت شد فیلم میگیرم ، که ملت برای گرفتن خود بازی یا دیتاش صف گرفته بودن دم یکی از پرت ترین مغازه ها ، زیر پله ای!
یاا علی چه فروشی کرده این فروشگاه اینترنتی معروفمن فروش کل یکی از فروشگاه های اینترنتی شناخته شده رو میدونم که البته فروشگاه فیزیکی هم دارن ولی فقط از طریق سایتشون سال گذشته حدودا 5 میلیارد و 600 میلیون تومان کنسول+اکسسوری+بازی فروختن. به گفته مدیر سایت بیشترین درصد کنسول و کمترین اکسسوری بوده. حالا نمیدونم کمکی به آمارگیریتون میکنه یا نه
چیزی که من برآورد میکنم تعداد فروش کنسول در این نسل قطعا از 1 میلیون بیشتر بوده. خیلی بیشتر...
در کل استعلام از واردکننده ها (توپخونه) هم میتونه کارآمد و قابل اتکا باشه. اصن مگه روش دیگه ای هم وجود داره؟ از کدام خزانه برن آمار در بیارن؟
شهرما هم همینجورهنمیدونم شاید جو اینجا فرق میکنه ولی تو شهرستان کوچیک ما هیچ پسربچه ای نمونده که زورش به باباش برای خریدps4 نرسیده باشه خلاصه فکرکنم آمار2میل دور از ذهن نباشه
برای ما هم همینه پس در نتیجه کل کشور همینه نمونه طرف باباش الکی همه چی براش میگریه اصلا استفاده هم نمیکنه 360 خرید بعدش درجا رفت xb1 خرید انقدر از 360 استفاده نکرد پوسید فکرش بکن کنسول نو! بعدشم همین جوری یه سیستم قویم خرید فکر کنم ps4 هم دراه! بعد اونقت چی با اینا بازی میکنه؟ فقط فورتنایت چندتا مثل اینن که الکی جیب فروشند ها رو پر میکنن هیچیم حالیشون نیستشهرما هم همینجوره
جالبه بدونید یه ماه همینجور با یه کنسول فروش کار میکردم تو شهرمون سود خالص در بدترین حالت 20m بود ولی مشتری زیاد نداشت یکی هست بیشترین مشتری رو داره بعید میدونم سود خالص کمتر از 30m باشه
فقط روز اول ماه بالای1 تومن سود خالصشه
والا یکی از همشهری باباش تو دارایی هست ps4 براش خریده با آیفون چند وقتی آنلاین نمیشه گفتم کجایی میگه با لپ تاپ بابام Gta میزنم اونجا ماد داره میخوام pc نسل بعدی ببندم 15m، یه نفر دیگه هم بود BF یه بنده خدایی باباش براش آیفون x گرفته 18m قبلشم وان و ps4 گرفته بودبرای ما هم همینه پس در نتیجه کل کشور همینه نمونه طرف باباش الکی همه چی براش میگریه اصلا استفاده هم نمیکنه 360 خرید بعدش درجا رفت xb1 خرید انقدر از 360 استفاده نکرد پوسید فکرش بکن کنسول نو! بعدشم همین جوری یه سیستم قویم خرید فکر کنم ps4 هم دراه! بعد اونقت چی با اینا بازی میکنه؟ فقط فورتنایت چندتا مثل اینن که الکی جیب فروشند ها رو پر میکنن هیچیم حالیشون نیست
بعله خیلیا هنوز با ps2 و1 و سگا بازی میکنن ولی امکانات تفریحی آلمان آیا با ایران یکیه؟ اینجا جز دود و دم و ماشین گردی و خانوم بازی و آبکی جات و گیم چه تفریحی هست که جوون مردم بازی نکنه تفریح جایگزین سالم بجاش استفاده کنه؟بحث تعداد کنسولهای فروخته شده توی ایران شد و یاد خاطرهای افتادم از سالها قبل. رفته بودیم خونهی یکی از فک و فامیلهای دور که توی یکی از شهرهای اطراف شیراز زندگی میکنن و وضعشون هم از ما بهتر! یعنی کلی باغ و زمین و ویلا و... دارن ولی خب تصورشون از بازیهای کامپیوتری چند پله پایینتر از ما بود. روزهایی بود که PS2 وارد بازار شده بود و PS1 اواخر عمرش بود و من و داداشم داشتیم توی حیاط چند کیلومتری(!) اطراف خونه اینا راه میرفتیم که چشممون به یه PS1 پشت شیشهی یکی از اتاقها خورد. با کلی خوشحالی رفتیم به جوان اون خانه گفتیم این دستگاهی که اونجا گذاشتین رو میشه بیارین بازی کنیم؟ اون هم گفت الآن بازی سگا ندارم! بعدش هم با کمی تحقیق متوجه شدیم یکی از این سگا جنسیسها بوده که اون زمانها با طرح PS1 میفروختن! یعنی مثلاً زمانی که ملت داشتن MGS2 با PS2 میزدن، اینا هنوز مشغول Sonic بازی کردن با سگا جنسیس بودن!
اینجا رو نبینین که اکثراً یا کامپیوتر خفن دارن یا کنسولهای نسل فعلی رو. همونطور که بچهها گفتن، هنوز زیاد هستن افرادی که با PS2 سرشون گرمه، چه برسه به 360 و PS3! خود من چند سال پیش یه کیسه بازی PS2 دادم به یه بنده خدایی که برای بچهش کنسول خریده بود، یعنی همون زمانهایی که PS4 تازه اومده بود (اگه درست یادم باشه) اینا داشتن با PS2 عشق و حال میکردن!
کلاْ یه مقایسهای با بقیهی جاها بکنیم بد نیست. مثلاً آلمان کشوری هست که جزو پیشرفتهترینها محسوب میشه و ملت دستشون به دهنشون میرسه و خودروی ملیشون بنز و ب ام و هست. توی همچین کشوری که جزو جاهای مهم دنیا از نظر تعداد گیمرها محسوب میشه و بازار وسیعی داره، تا امروز ۷ میلیون PS4 فروخته شده و بعد ایران با این وضعیت اقتصادی و طرز تفکری که نسبت به صنعت بازی وجود داره، ۲ میلیون نفر PS4 خریده باشن؟ به نظرم غیرممکنه و من در خوشبینانهترین حالت ممکن به یه چیزی تو مایههای ۴۰۰،۵۰۰ هزارتا فکر میکنم نه بیشتر.
از زمان تازه اومدن PS4 میگی، من موقع اومدن RDR2 رفتم دسته رو تعمیر کنم، مدتی که تو مغازه ایستاده بودم که طرف بیاد ببینه چه مرگشه و تعمیرش کنه و ... ، هر مشتری میومد دنبال بازی PS2 بود(و حتی یکی PS1ش رو اورده بود برای تعمیر)بحث تعداد کنسولهای فروخته شده توی ایران شد و یاد خاطرهای افتادم از سالها قبل. رفته بودیم خونهی یکی از فک و فامیلهای دور که توی یکی از شهرهای اطراف شیراز زندگی میکنن و وضعشون هم از ما بهتر! یعنی کلی باغ و زمین و ویلا و... دارن ولی خب تصورشون از بازیهای کامپیوتری چند پله پایینتر از ما بود. روزهایی بود که PS2 وارد بازار شده بود و PS1 اواخر عمرش بود و من و داداشم داشتیم توی حیاط چند کیلومتری(!) اطراف خونه اینا راه میرفتیم که چشممون به یه PS1 پشت شیشهی یکی از اتاقها خورد. با کلی خوشحالی رفتیم به جوان اون خانه گفتیم این دستگاهی که اونجا گذاشتین رو میشه بیارین بازی کنیم؟ اون هم گفت الآن بازی سگا ندارم! بعدش هم با کمی تحقیق متوجه شدیم یکی از این سگا جنسیسها بوده که اون زمانها با طرح PS1 میفروختن! یعنی مثلاً زمانی که ملت داشتن MGS2 با PS2 میزدن، اینا هنوز مشغول Sonic بازی کردن با سگا جنسیس بودن!
اینجا رو نبینین که اکثراً یا کامپیوتر خفن دارن یا کنسولهای نسل فعلی رو. همونطور که بچهها گفتن، هنوز زیاد هستن افرادی که با PS2 سرشون گرمه، چه برسه به 360 و PS3! خود من چند سال پیش یه کیسه بازی PS2 دادم به یه بنده خدایی که برای بچهش کنسول خریده بود، یعنی همون زمانهایی که PS4 تازه اومده بود (اگه درست یادم باشه) اینا داشتن با PS2 عشق و حال میکردن!
کلاْ یه مقایسهای با بقیهی جاها بکنیم بد نیست. مثلاً آلمان کشوری هست که جزو پیشرفتهترینها محسوب میشه و ملت دستشون به دهنشون میرسه و خودروی ملیشون بنز و ب ام و هست. توی همچین کشوری که جزو جاهای مهم دنیا از نظر تعداد گیمرها محسوب میشه و بازار وسیعی داره، تا امروز ۷ میلیون PS4 فروخته شده و بعد ایران با این وضعیت اقتصادی و طرز تفکری که نسبت به صنعت بازی وجود داره، ۲ میلیون نفر PS4 خریده باشن؟ به نظرم غیرممکنه و من در خوشبینانهترین حالت ممکن به یه چیزی تو مایههای ۴۰۰،۵۰۰ هزارتا فکر میکنم نه بیشتر.
بله من هم از دیدنش سوپرایز شدم. باورش یکم سخته.یاا علی چه فروشی کرده این فروشگاه اینترنتی معروف