Lich King
Administrator
این چیزایی که شما نوشتی همش اشتباه هست.نه اتفاقا اینبار من دیگه مطمئنم از این FW جدید هست+تغییرات همون فایل NAND لعنتی
یکجا دیدم یارو با نصب این فریم ویر بن شده(بدون تست بازی کپی)
-کسایی هم که بن شدن با 1.5 خیلی امارشون کمه و تقریبا همشون با بازی زودتر از موعد وصل شدن یا اینکه از WAVE4 های تغییر یافته به 3 استفاده کردند- حتی کسایی که 1.6 داشتن الان دارن لایو بازی میکنند!!!نمونش امیر خودمونAMIQ:biggrin1اینم بن میشه ببین کی گفتم:biggrin1
این C4eva گند زده این سری:biggrin1:به به- معلوم نیست از روی چی بن میکنند-شاید تونستن هسته اصلی فریم ویر رو تشخیص بدن بعدش با تفاوتهایی بین 1.6 و 1.61 بوجود اومده روی هوا دارن بن میکنند!!
1.61 فکر میکنم باقی نمونده که بن نشده(هر کی بوده با چند بار اتصال به لایو شناسایی شده-شاید قضیه حجم بازی روی حجم فریم ویر هم اجرا میشه برای بن کردنا... ALAM!!!!!
ولی باز هم هیچی 100% نیست!!!فقط کسایی بن نشدن که فوق العاده رعایت میکردند توی همه ی مسائل و 1.6 داشتن(البته یکسری از اونا هم بن شدن ولی کم بودن ،شاید اونا هم اشتباه داشتن توی استفاده از دیسک ها فول استیلث)
1.61 هیچ فرقی با 1.6 یا فیرمور های قبلیش نداره. چون دقیقاً اکثر کسایی که بن شدن اصلاً این فیرمور 1.61 رو نداشتن! از اونجایی که تعداد کسایی که بن شدن و lite-on داشتن در حال حاضر نسبت به درایو های دیگه از همه بیشتره و 1.61 هم اصلاً برای این درایو عرضه نشده. اگر قرار باشه ixtreme ها قابل شناسایی باشن که مثل اینکه هستن شامل تمام ورژناش می شه.
دلیل اینم که طرف مثلاً 1.61 نصب کرده بعد بن شده کاملاً واضحه چون اینا قبلاً شناسایی شده بودن و تازه 1.61 نصب کردن و بعد بن شدن. فکر هم کردن به خاطر 1.61 بوده که اصلاً ربطی نداره و اگر با همون قبلی هم می موندن باز بن می شدن. البته کسانی هم بودن که تازه کپی خور کرده بودن با 1.61 ولی بن شدن که دقیقاً نمونش برای 1.6 هم پیش اومده بود.
دقیقاً من دوتا از کنسولام 1.51 بود و نه بازی زودتر بازی کرده بودم و نه wave 4 بازی کرده بودم. در زمینه stealth patch هم که خیلی راحت بگم کسایی که به اندازه من بهش وارد باشن و دقت داشته باشن توی این سایت کاملاً محدود هستن تعدادشون. این سری دیگه به این راحتیا نیست که بگیم نه مثلاً سر فلان بازی اشتباه کردی و بن شدی.
اگر مایکروسافت ول نکنه این جریان رو این تعداد محدودی هم که باقی موندن بن می شن تا چند روز آینده با این وضعیتی که پیش اومده.
خواهش می کنم نظراتتون رو به کل تعمیم ندین. فقط کافیه بری یه آمار از یدونه از تاپیک های سایت xbox-secne در بیاری تا ببینی کدوم یک از این گفته های شما درسته می تونه باشه.
نمی دونم شما این آمار ور از کجا بدست میاری ولی والا تا اونجایی که من دیدم و تو لیستم داشتم فقط 2 نفر از اونایی که فوق العاده رعایت می کردند باقی موندن و بقیه همشون بن شدن تو 5 روز گذشته. جالب اینکه چنتا از بچه هایی که هنوز آنلاین می شن از کسایی بودن که زیاد به این مسائل دقت نداشتن!ولی باز هم هیچی 100% نیست!!!فقط کسایی بن نشدن که فوق العاده رعایت میکردند توی همه ی مسائل و 1.6 داشتن(البته یکسری از اونا هم بن شدن ولی کم بودن ،شاید اونا هم اشتباه داشتن توی استفاده از دیسک ها فول استیلث)
در حال حاضر تعداد ایرانی هایی که Live باز هستن (یعنی همیشه میان لایو نه 3 ماه یکبار یه لاگین کنن) بدون اغراق می تونم بگم که انگشت شمار شدن.
یعنی ما باید یه تاپیک بزنیم که کی بن نشده نه اینکه کی بن شده...