آخرین نسخه Firefox

اقا چرا این مرورگر این طوری تب زیاد که باز میکنم میپوکه سرعت به شدت میاد پایین
مگه از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
من نسخه 10.0.2 رو الان استفاده میکنم و همچین مشکلی نداره.
شما یک بار مرورگرت رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین مشکل رفع میشه یا نه.
پ.ن :قبلش از بوکمارک هاتون پشتیبان بگیرید.

دوست عزیز منم ورژن 10 نصب کردم و هرچقد تب فکر کنی باز میکنم و کوچکترین مشکلی برام پیش نمیاد اصلا . یبار کامل پاکش کنین دقیق بعد نصبش کنین .

اقايون منم مشكل اين دوستمون رو دارم يعني تب زياد كه باز ميكنم سرعت نابود ميشه و نسخه 10 رو هم دارم !!
راستي وقتي ميخوام با خود فاير فاكس دانلود كنم بصورت بسيار عجيبي عكس ها رو تا نصفه دانلود ميكنه ولي با idm كه دانلود ميكنم مشكلي ندارم !

اقايون منم مشكل اين دوستمون رو دارم يعني تب زياد كه باز ميكنم سرعت نابود ميشه و نسخه 10 رو هم دارم !!
راستي وقتي ميخوام با خود فاير فاكس دانلود كنم بصورت بسيار عجيبي عكس ها رو تا نصفه دانلود ميكنه ولي با idm كه دانلود ميكنم مشكلي ندارم !

دوست عزیز شما این مدلو تست کنین ببینم حل شد مشکلتون یا نه .

اول از همه ورژنیکه رو کامپیوترتون نصب هستشو انیستال کنین بعد اون این نرم افزار بهینه سازو نصب کنین و یه حالی به ویندوزتون بدین .

بعد اینکه همه اینارو انجام دادین این ورژنو نصب کنین و بعد ریستارت کنین اومد بالا تست کنین و جوابو بدین تا ببینم چی شد .

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

آموزش گرفتن بک اپ از بوکمارکها .

این مشکل تب بازکردنو منم داشتم ولی نمیدونم چطور خود به خود درست شد

شما اگه یه موقع اینجوری شد طبق گفته بالایی من برین جلو 100 درصد درست میشه موفق باشین . باز کسی به مشکل خورد پ.خ بده تا فکر دیگه ای براش کنم .

اقا یه نکته من ورژن 3.6.28 رو دنلود کردم و تاریخ ریلیزم مال 2012 هست :
13311526731.jpg

اشکالی که نداره ؟خیلی روون تر و سبکتره دیگه پیج باز میکنم هنگ نمی کنه

اقا یه نکته من ورژن 3.6.28 رو دنلود کردم و تاریخ ریلیزم مال 2012 هست :
13311526731.jpg

اشکالی که نداره ؟خیلی روون تر و سبکتره دیگه پیج باز میکنم هنگ نمی کنه

دوست عزیز اجرا کن و لذت ببر ازش مهم اینه پیج هاتونو بدون مشکل اجرا کنه و لذت ببرین ازش ولی ورژن 10 نصب کنین اگه ایرادی نداره و بروزتره 10 خوب موفق باشین . اگه باز همون کندیو داره که همینو نصب کردین استفاده کنین .

معین جان IDM که بهم دادی دان کردم با این چجوری هماهنگ کنم سره هر لینکی بزنم بشه با IDM دان کنم؟؟؟؟

برا هماهنگ کردن ایدیمتو پاکش کن و نسخه قبلیه فایر فاکستم پاک کن اول این فایر فاکس جدیدرو نصب کن و بعد نصب شدن ایدیمتو نصب کن و ریستارت کن و لذت ببر ازشون . موفق باشی داداش سیاوشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or