آخرین نسخه Firefox

مشکلتون با IDM چیه؟
با فایرفاکس میتونی هر چند تا لینک رو با هم سلکت کنی بزاری دانلود شه ولی تو کروم نه فقط یکی ای میشه . منم دانلود زیاد دارم مشکله . هروقت دانلود دارم باید فایرفاکس باز کنم
هنگ داره ؟! مطمئن باشین ایراد جای دیگست نه برنامه !!!
هنگ رو من زمان ورژن 2 داشتم نه الان ! دریغ از یه بار هنگ...
نمیدونم شاید فقط واسه منه .
هنک نمیکنه . بعد چند وقت که بازه نت وصله ولی انگار واسه فایرفاکس نت قطعه . همون لحظه با کروم باز میکنه

واسه من که امروز ظهر خودش آپدیت کرد... هنوز متوجه تغییرات نشدم :-? ولی هنگ نمیکنه! یه موقع که تب های زیادی بازه یه لحظه گیر میکنه ولی یهو همه ی تب ها با هم دان میشن :d

کسایی که با ریختن نسخه ی 7 هنوز مشکل هنگ دارن، یه بار کامل برنامه رو با تنظیمات و متعلقات Uninestall کنن و بعد نسخه ی 7 رو نصب کنن، من با این کار مشکلم کامل حل شد

برنامه رو که ران می کنی، یه هنگ کوچیک شاید 7-8 ثانیه ای داره، ولی بعدش درست میشه. یه وقت هایی هم همینطوری هنگ می کنه، باید یه بار بست و بازش کرد تا درست شه. ولی حال ندارم از نو بریزم، ویندوز عوض کردم، همون موقع می ریزم. به هر صورت از کلیه ی مرورگرهای دیگه ای که استفاده کردم (اعم از کروم و سافاری و اینترنت اکسپلورر و ...) بسیار بهتره و من که باهاش خیلی راحتم.

دوستان واسه نسخه ی 7 مشکلی پیش اومده یا کلا فایرفاکس؟ هیچ صفحه ای رو لود نمیکنه... داره 24 ساعت میشه... یه بار پاک کردم دوباره ریختم برای نیم ساعت خوب بود ولی دوباره خراب شد... :|

من بازم پست میدم برای اینکه نصفه شب دوباره خراب شد تا الان هم درست نشده....
اگر کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنه...

دوستان یه مشکل من از وقتی سیستم رو 64 بیت کردم موقع بستن فایرفاکس گزینه سیو تب ها واسم نمیاد و تمام تب هارو میبنده مشکل از کجاست؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or