timemachine2029
کاربر سایت
نسخه 10 بنظرم عالیه 250 تا تب باهاش باز کردم هنگ نکرد:d ولی 8.9 رو باهاشون این کارو کردم کرش کردن!!!
ولی هنوز این Add-Ons ها منو اذیت م
ولی هنوز این Add-Ons ها منو اذیت م
معین عزیز
آخرین نسخه از فایرفاکس که بصورت نهایی منتشر شده نسخه 10 هست. بقیه نسخه ها به شکل زیر موجوده.
Firefox 11 Beta
Firefox 12 Aurora
Firefox 13 Nightly
پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد استفاده (نه تست) رو دارند، نسخه نهایی رو نصب کنند که باگ هاش گرفته شده و سازگاری بهتر و بیشتری با افزونه ها داره.
شاد باشید.
لازم نیست بگم نظرت برام خیلی محترمهدانیال من تستش کردم عالیه به توام پیشنهاد میدم استفاده کنی وقتی یچی جدیدش میاد دیگه نیازی نیست قدیمیرو نصب کنی حتی اگه ورژن نهایش نباشه موفق باشی .
كد ريجيسترش رو داري؟با وجود هنک های بسیاری که داره روی به Chrome اوردم . تنها مشکلم IDM هست ......
من چند روزی با این نسخه ی 10 فایرفاکس مشکل دارم اونهم اینه که هر وقت سیستم رو روشن میکنم و میخوام فایرفاکس رو اجرا کنم . با یک تاخیر طولانی مواجه میشم.چند بر کامل پاک کردم ونصب کردم اما حل نشد. کسی راه حلی داره؟
تو ویستا این مشکل رو ندارم. ولی تو 7 چرا بارها پیش امده.اين مشكل فقط توي ويندوز 7 هست. توي سايت موزيلا خيلي از مردم دنيا به اين موضوع اعتراض كردن و موزيلا هم قول داده با يه آپديت اين مشكل رو حل كنه.
تو ویستا این مشکل رو ندارم. ولی تو 7 چرا بارها پیش امده.
من اینکار رو دیروز از سر ناچاری انجام دادم ولی امروز روز از نو و روزی از نو)xشما ورژن 10 پاک کنین کلا حتی موقع انیستال کردن یه گزینه میده کلشو پاک کنم تیکو بزنین ریمو کنین بعد ریستارت کنین اینو نصبش کنین مشکلتون حل میشه موفق باشین .
MOZILLA FIREFOX
من اینکار رو دیروز از سر ناچاری انجام دادم ولی امروز روز از نو و روزی از نو)x
همینطوره که میگید. آپدیت های کوچیک هفته ای میاد . تا چند هفته دیگه هم نسخه نهایی فایرفاکس 11 عرضه میشه.درود
من تازه آپدیت کردم به 10.0.1 حالا همش 1هفته هم نمیشه که دوباره میگه بیا آپدیت کن به 10.0.2
موزیلا میخواد رکورد آپدیت رو بزنه؟