آخرین نسخه Firefox

دوستان اینم یه لینک مستقیمو راحت که بتونین نسخه 12 نهاییشو راحت دانلودش کنین .

معین جان من دان کردم اما Extract نشد. . .ارور داد!!

---------------------------------------------------------------
من همچنان با ارور conection untrusted مواجه میشم. . .راهی نداره کلا این پیام غیر فعال بشه؟؟

معین جان من دان کردم اما Extract نشد. . .ارور داد!!

---------------------------------------------------------------
من همچنان با ارور conection untrusted مواجه میشم. . .راهی نداره کلا این پیام غیر فعال بشه؟؟
سلام داداش
از اینجا فایرفاکس 12 رو دان کن
http://mozilla.isu.net.sa/firefox/releases/12.0/win32/en-US/Firefox Setup 12.0.exe

این پیغام زمانی ظاهر میشه که سرتیفیکیت یا همون ضمانت نامه سایتی که از کانکشن های امن استفاده میکنه تحت تایید مرورگرت نباشه که باید اون سرتیفیکیت رو از اون سایت دریافت کنی.

امروز پیغام اپدیت ورژن 13.0.1 اومد و نصبش کردم به نظرم خیلی سرعتش بهتر شده نسبت به قبل! یه جوریه که ملموسه مخصوصا تو فروم گردی ! انگار واسه vBulletin بهنیه شده باشه...
یه سری تغییرات ظاهری در باز کردن Tab ها هم داشته

امروز پیغام اپدیت ورژن 13.0.1 اومد و نصبش کردم به نظرم خیلی سرعتش بهتر شده نسبت به قبل! یه جوریه که ملموسه مخصوصا تو فروم گردی ! انگار واسه vBulletin بهنیه شده باشه...

روله شوخی می کنی من الان 1 هفته ای میشه نصبش کردم برا تو امروز پیغامش امد :d

مرسی امین جان باباته لینکی که گذاشتین تشکر .

چجوریاس داش امین؟ خوبه ؟ سرعت بالا میبره ؟ چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or