آخرین نسخه Firefox

دوستان یه مشکل من از وقتی سیستم رو 64 بیت کردم موقع بستن فایرفاکس گزینه سیو تب ها واسم نمیاد و تمام تب هارو میبنده مشکل از کجاست؟ ممنون
درود بر شما
این موضوع ربطی به 64 بیتی بودن سیستم نداره
قابلیت ذخیره شدن تب ها موقع خروج از فایرفاکس از نسخه 4 به بعد غیر فعال شده و شما باید بصورت دستی این قابلیت رو فعال کنید
برای این کار
متن زیر رو در قسمت آدرس بار مرورگرتون کپی کنید و اینتر رو بزنید
about:config

اگر دفعه اولی باشه که وارد این تنظیمات میشید ، از شما سوالی پرسیده میشه که باید روی گزینه I’ll be careful, I promise کلیک کنید
حالا در قسمت Filتر :d عبارت browser.showQuitWarning رو کپی کنید تا گزینه مورد نظر نمایش داده بشه
همونطور که میبینید ، مقدار Value برابر False و این گزینه غیر فعال.
برای فعال کردنش کافیه روی browser.showQuitWarning دابل کلیک کنید یا اینکه بعد از کلیک راست، گزینه Toggle رو انتخاب کنید تا مقدارش به True تغییر پیدا کنه.
حالا یک بار فایرفاکس رو ببندید و مجدد باز کنید.

- ویرایش -

اگر از فایرفاکس 8 استفاده میکنید ، نیازی به این کارها ندارید
به تنظیمات فایرفاکس بروید (Option)
به قسمت Tabs بروید و گزینه زیر رو فعال کنید
Warm me when closing multiple tabs

شاد باشید.

آخرین ویرایش:
درود بر شما
این موضوع ربطی به 64 بیتی بودن سیستم نداره
قابلیت ذخیره شدن تب ها موقع خروج از فایرفاکس از نسخه 4 به بعد غیر فعال شده و شما باید بصورت دستی این قابلیت رو فعال کنید
برای این کار
متن زیر رو در قسمت آدرس بار مرورگرتون کپی کنید و اینتر رو بزنید
about:config

اگر دفعه اولی باشه که وارد این تنظیمات میشید ، از شما سوالی پرسیده میشه که باید روی گزینه I’ll be careful, I promise کلیک کنید
حالا در قسمت Filتر :d عبارت browser.showQuitWarning رو کپی کنید تا گزینه مورد نظر نمایش داده بشه
همونطور که میبینید ، مقدار Value برابر False و این گزینه غیر فعال.
برای فعال کردنش کافیه روی browser.showQuitWarning دابل کلیک کنید یا اینکه بعد از کلیک راست، گزینه Toggle رو انتخاب کنید تا مقدارش به True تغییر پیدا کنه.
حالا یک بار فایرفاکس رو ببندید و مجدد باز کنید.

- ویرایش -

اگر از فایرفاکس 8 استفاده میکنید ، نیازی به این کارها ندارید
به تنظیمات فایرفاکس بروید (Option)
به قسمت Tabs بروید و گزینه زیر رو فعال کنید
Warm me when closing multiple tabs

شاد باشید.

دوست عزیز خیلی ممنون درست شد از راهنمایی دقیقتون متشکرم گزینه تشکر رو پیدا نکردم ظاهرا این فروم نداره

دوست عزیز خیلی ممنون درست شد از راهنمایی دقیقتون متشکرم گزینه تشکر رو پیدا نکردم ظاهرا این فروم نداره
خوشحالم که مشکلتون حل شد.

برای بازگردوندن تبها از Tab Mix Plus استفاده کنید بهتره. خیلی امکانات دیگه ای هم داره.
همونطور که خودتون هم گفتید ،این افزونه امکانات زیادی داره
اما برای کسی که فقط قصد ذخیره تب ها رو داره استفاده از افزونه پیشنهاد نمیشه
چرا که خود این افزونه ها به مرور زمان در افت سرعت فایرفاکس تاثیر میگذارند

سلام

وقتی میخوام در سایت یاهو به قسمت mail ها برم با گزینه ی :conection untrasted مواجه میشم!!

بیشتر سایتها باز میشن اما بعضی ها این ارور رو میدن...حالا وقتی به یه شکلی وارد یاهو میشم و میخوام یوزر وارد کنم ، مینویسه :جاوا اسکریپت بروسر شما فعال نیست!! ...دیگه موندم چیکار کنم(در ضمن،با اینترنت اکسپلورر هم ،همین آش و همین کاسه هستش :d)

سلام

وقتی میخوام در سایت یاهو به قسمت mail ها برم با گزینه ی :conection untrasted مواجه میشم!!

بیشتر سایتها باز میشن اما بعضی ها این ارور رو میدن...حالا وقتی به یه شکلی وارد یاهو میشم و میخوام یوزر وارد کنم ، مینویسه :جاوا اسکریپت بروسر شما فعال نیست!! ...دیگه موندم چیکار کنم(در ضمن،با اینترنت اکسپلورر هم ،همین آش و همین کاسه هستش :d)
http://java.com/en/
جاوا رو نصب کن

دوستان نمیدونم چرا با اینکه از خود سایتش دانلود کردم بازم از mozutils.dll , mozsqlite3.dll , nspr4.dll , plc4.dll ایراد میگیره ! جایگزینم میکنم برنامه باز نمیشه !!!
مشکل از کجاست !!!؟

نسخه ی 10 هم اومد که میگن با اکثر اضافه شونده ها, هماهنگه
اینطوریام که میگن نیست. الان حداقل با 10 تا از افزونه های من مشکل پیدا کرده و از کار انداختشون. تا وقتی هم که آپدیت اونا بیاد باز فایر فاکس 11 میاد.
هنوز هیچی نشده ، بتاش اومده.
Firefox 11.0 Beta 1

دوستان نمیدونم چرا با اینکه از خود سایتش دانلود کردم بازم از mozutils.dll , mozsqlite3.dll , nspr4.dll , plc4.dll ایراد میگیره ! جایگزینم میکنم برنامه باز نمیشه !!!
مشکل از کجاست !!!؟
شما یک بار کلا فایر فاکست رو پاک کن. پوشه ای رو هم که تو درایو C ساخته پاک کن.آنتی ویروست رو غیر فعال کن، بعد نسخه جدید رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه؟

مشکل از کجاست !!!؟

دوست عزیز شما اول از همه انیستال کنین تو قسمت انیستال یه جا میپورسه کلشو ریموو کنم تیک ریموو بزن نکست کن همه چیشو پاک میکنه بعد راحت جدیدترین نسخه پایینو نصب کن همه چی حل میشه موفق باشی .

دانلود نسخه‌ی 13

دوست عزیز شما اول از همه انیستال کنین تو قسمت انیستال یه جا میپورسه کلشو ریموو کنم تیک ریموو بزن نکست کن همه چیشو پاک میکنه بعد راحت جدیدترین نسخه پایینو نصب کن همه چی حل میشه موفق باشی .
دانلود نسخه‌ی 13
معین عزیز
آخرین نسخه از فایرفاکس که بصورت نهایی منتشر شده نسخه 10 هست. بقیه نسخه ها به شکل زیر موجوده.
Firefox 11 Beta
Firefox 12 Aurora
Firefox 13 Nightly
پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد استفاده (نه تست) رو دارند، نسخه نهایی رو نصب کنند که باگ هاش گرفته شده و سازگاری بهتر و بیشتری با افزونه ها داره.
شاد باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or