آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

عاشقان دارک سولز
سیزن پس نسخه سوم این بازی تخفیف خورده شده 15 دلار 12 ساعت هم برا فناش گیم پلی داره
این فرصت رو از دست ندید چون این جور چیزا خیلی کم پیش میاد تخفیف بخورن:D

باید بازی اصلی رو بگیری تا بتونی سیزن پسش رو بازی کنی:D
بله میدونم بازی اصلی رو هم باید داشته باشی منظورمو اشتباه متوجه شدی
مگه دوتا DLC نداره ؟ 12 ساعت کم نیست به نظرت ؟

بله میدونم بازی اصلی رو هم باید داشته باشی منظورمو اشتباه متوجه شدی
مگه دوتا DLC نداره ؟ 12 ساعت کم نیست به نظرت ؟
دی ال سی های این سری بازی حتی از خود بازی هم میشه گفت بهترن
مثل دی ال سیه بلادبورن که من بیشتر از بازیه اصلی باهاش حال کردم تازه قیمتش 20 دلارم هست

• Like
Reactions: ezio252 and ps34
دی ال سی های این سری بازی حتی از خود بازی هم میشه گفت بهترن
مثل دی ال سیه بلادبورن که من بیشتر از بازیه اصلی باهاش حال کردم تازه قیمتش 20 دلارم هست
ویچرم dlc دومش خدا بود :D
کلا این نوع سبک بازی ها که دارای سابقه طولانی هستن همیشه توی هر چیز سنگ تموم میزارن\m/

چرا نسخه دیلاکس سولز 3 از بازی و سیزن پسش گرونتره ؟ من که توی توضیحات استور آیتم اضافه ای ندیدم ولی بازی رو به همراه سیزن پس بخری میشه 39 دلار در صورتی که نسخه دیلاکس 43 دلاره

دوستان آمار بازی Yakuza Kiwamiو دارید؟ تخفیف خورده تا حالا؟ اگه خورده، کی بوده؟ الان 30تاس ولی امان از نداری:| با Yakuza 0 خیلی دارم حال میکنم و خیلی هم طولانی چون دارم Substoryیاشم میرم! یه مدتی سرگرمم! گفتم بعدش برم سراغ یک آمار تخفیفشو در بیارم! تشکر.

دوستان آمار بازی Yakuza Kiwamiو دارید؟ تخفیف خورده تا حالا؟ اگه خورده، کی بوده؟ الان 30تاس ولی امان از نداری:| با Yakuza 0 خیلی دارم حال میکنم و خیلی هم طولانی چون دارم Substoryیاشم میرم! یه مدتی سرگرمم! گفتم بعدش برم سراغ یک آمار تخفیفشو در بیارم! تشکر.
توی PS4 آمریکا هنوز تخفیف نخورده.

• Like
Reactions: J. Constantine
هنوزم 1 ماهم نشده این بازی ریلیز شده احتمال تخفیف خوردنش خیلی کمه :D اگه بخاطر وسیع بودن یاکوزا 0 باهاش حال میکنی یاکوزا کیوامی ناامیدت میکنه چون خیلی کوچکتر از یاکوزا 0 هست و اصلا باهاش قابل مقایسه نیست.

• Like
Reactions: J. Constantine
هنوزم 1 ماهم نشده این بازی ریلیز شده احتمال تخفیف خوردنش خیلی کمه :D اگه بخاطر وسیع بودن یاکوزا 0 باهاش حال میکنی یاکوزا کیوامی ناامیدت میکنه چون خیلی کوچکتر از یاکوزا 0 هست و اصلا باهاش قابل مقایسه نیست.
دیگه افتادم تو سری:| همشو میخوام بازی کنم!

چرا نسخه دیلاکس سولز 3 از بازی و سیزن پسش گرونتره ؟ من که توی توضیحات استور آیتم اضافه ای ندیدم ولی بازی رو به همراه سیزن پس بخری میشه 39 دلار در صورتی که نسخه دیلاکس 43 دلاره
واسه منم سواله!!!
اشتباه شده گویا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or