آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یه نسخه بالاتر هست دلوکس. ولی تا اونجایی که من میدونم چیز خاصی نداره که از دست بدی. چند تا کاستوم شخصیت و این حرفا. بازی فقط یه DLC داشته به اسم tog که اونم روی نسخه معمولی رایگان هست.

ببخشید دو تا سوال بی مورد ب تاپیک

1-این بازی حالت آفلاین هم داره یا فقط آنلاین
2-وضعیت سرورهاش تو حالت آنلاین چطوریه ؟ نیاز به پینگ چقدری داره ؟ کلا جواب میده بگیریم بازی کنیم ؟ (نت ایرانسل 4g) ....

tnx

یه نسخه بالاتر هست دلوکس. ولی تا اونجایی که من میدونم چیز خاصی نداره که از دست بدی. چند تا کاستوم شخصیت و این حرفا. بازی فقط یه DLC داشته به اسم tog که اونم روی نسخه معمولی رایگان هست.
اره دیلوکس که نمیخوام
یادمه تو 20 دلار باندل گرفتی سه تا بازی داشت:دی

2-وضعیت سرورهاش تو حالت آنلاین چطوریه ؟ نیاز به پینگ چقدری داره ؟ کلا جواب میده بگیریم بازی کنیم ؟ (نت ایرانسل 4g) ....

tnx
افلاین که نداره و باید همش انلاین باشی اما نیازی هم به پلاس نیست مثل اینکه

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd

tnx

اره دیلوکس که نمیخوام
یادمه تو 20 دلار باندل گرفتی سه تا بازی داشت:D

افلاین که نداره و باید همش انلاین باشی اما نیازی هم به پلاس نیست مثل اینکه

بازی تمام انلاینه حتی برای قسمت های داستانی. برای انلاین شدن در قسمت های داستانی پلاس نیازی نیست ولی برای مولتی پلیرش پلاس میخواد.
سرور هاش خوبه پلیر زیاده ولی بیشترشون بچه های کوچیک هستن( حرفه ای هم بازی میکنن پدر سوخته ها ) پلیر ایرانی خیلی کم هست.
من نت مخابرات دارم پینگم حدود 140 تا 170 هست و میشه بازی کرد.

داداش پلاس دارم
راجع پینگش چی ممنون میشم توضیح بدی

شماره 1ش هزار بار بازی کردم
شماره 2 واقعا نسبت به 1 پیشرفت داشته و خیلی تو مپ اصلی که خونه شماست ماموریت ها و راز ها و جاهای مخفی هست که باید کشف کنید.
در مورد پینگش هم با ایرانسل تست نکردم. ولی تست میکنم خبرش رو همینجا میدم.

• Like
Reactions: voldmort and S@nic
بازی تمام انلاینه حتی برای قسمت های داستانی. برای انلاین شدن در قسمت های داستانی پلاس نیازی نیست ولی برای مولتی پلیرش پلاس میخواد.
سرور هاش خوبه پلیر زیاده ولی بیشترشون بچه های کوچیک هستن( حرفه ای هم بازی میکنن پدر سوخته ها ) پلیر ایرانی خیلی کم هست.
من نت مخابرات دارم پینگم حدود 140 تا 170 هست و میشه بازی کرد.

شماره 2 واقعا نسبت به 1 پیشرفت داشته و خیلی تو مپ اصلی که خونه شماست ماموریت ها و راز ها و جاهای مخفی هست که باید کشف کنید.
در مورد پینگش هم با ایرانسل تست نکردم. ولی تست میکنم خبرش رو همینجا میدم.
داداش خیلی گلی دمت گرم
عالی عالی توضیح دادی یه تست بکنی که دیگه شاهکاره دمت گرم

دوستان من عاشق ارخام آسیلوم و ارخام سیتی بودم بعدش اوریجین رو بازی کردم حالم از بتمن بهم خورد.
با این اوصاف شما بتمن رو پیشنهاد میکنید؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: ps34
دوستان من عاشق ارخام آسیلوم و ارخام سیتی بودم بعدش اوریجین رو بازی کردم حالم از بتمن بهم خورد.
با این اوصاف شما بتمن رو پیشنهاد میکنید؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk
بله قطعا پیشنهاد میدم چون این نسخه فوق العاده زیبا هست حتی از دو عنوانی که بازی کردید هم بهتره
سیزن پس آرخام نایت ارزش خرید داره یا نه؟
من تا حالا هیچکدوم از نسخه های بتمن رو بازی نکردم، داستان 2 نسخه قبل به آرخام نایت ربط داره یا نه؟
سیزن پس چندتا dlc رو باز میکنه که همشون گیم پلی های کوتاهی دارن و به نظرم زیاد ارزش نداره.
اما خوده بازی اصلی خیلی قشنگه و خیر ربطی هم به قبلی ها نداره اما قبلی ها واقعا زیبا هستن مخصوصا ارخام سیتی و پیشنهاد من بهتون اینه هم ارخام نایت رو بگیرید هم ارخام کالکشن رو بگیرید و بینصیب از این 3بازی معرکه نشید

دوستان یه سوال این گیفت 60 دلاری معتبرن ؟ استور سونی نیست
بخریم مشکلی نداره ؟
ببخشید بی ربط به تاپیک بود .
سلام عزیز.چه گیفت کارت 60 دلاری چه هر نوع دیگه بستگی داره از کجا بخری که معتبر باشه.اون فروشگاه هایی که خیلی ارزون میدن گیفت هاشون هکی هست و ممکنه اکانتت رو بن کنن.از فروشگاه اینترنتی معتبری با قیمت معقولی بخر که مشکلی نباشه

• Like
Reactions: RohFa
نسخه Revolution بتلفیلد 1 نیومده تخفیف خورده! برای کاربران عادی 20 درصد و برای کاربران پلاس 33 درصد.(البته با توجه به این که برای این بازی پلاس لازمه، عملا اون 20 درصد الکیه:D) پس اگر بازیو نگرفتید بشتابید که کل بازی + مخلفات و متعلقاتش رو با 40 دلار میدن دستتون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or