آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

چرا نسخه دیلاکس سولز 3 از بازی و سیزن پسش گرونتره ؟ من که توی توضیحات استور آیتم اضافه ای ندیدم ولی بازی رو به همراه سیزن پس بخری میشه 39 دلار در صورتی که نسخه دیلاکس 43 دلاره
اگر دقت کنید قیمت اصلی نسخه ی دیلاکس با نسخه ی معمولی + سیزن پس برابره ، این تفاوت قیمتی که می گید فقط و فقط به این خاطره که تخفیفی که به نسخه ی دیلاکس اعمال شده با مجموع تخفیف اعمال شده بر بازی + سیزن پس متفاوته، همین
این هم به سیاست ناشر برمیگرده که همچین تصمیمی گرفته .

• Like
Reactions: ezio252
DiRT Rally الان پلاس دارم 70 درصد تخفیف خورده بنظرتون ارزش خرید داره؟
بین رالی هایی که اومده در چه سطحی هست ؟
تاحالا بیشتر تخفیف خورده ؟
بستگی داره شما از بازی خوشت بیاد یا نه! وگرنه برترین سری که فقط و فقط میتونه بهترین شبیه ساز رالی باشه همین سری رالی کد مستر هست، این بازی هم بشدت شبیه ساز و سخت است، به نسبت به نسخه های 4 و 2. ((-:

• Like
Reactions: dooste.man83
بستگی داره شما از بازی خوشت بیاد یا نه! وگرنه برترین سری که فقط و فقط میتونه بهترین شبیه ساز رالی باشه همین سری رالی کد مستر هست، این بازی هم بشدت شبیه ساز و سخت است، به نسبت به نسخه های 4 و 2. ((-:
آقا اینا رو گفتی دیگه مگه میشه نخرید O:-)
یک مقایسه با نسخه 4 اش میکنید ؟

چون اونم 30 درصد تخفیف خورده بود ولی بازم گرون در میومد نخریدم

آقا اینا رو گفتی دیگه مگه میشه نخرید O:-)
یک مقایسه با نسخه 4 اش میکنید ؟

چون اونم 30 درصد تخفیف خورده بود ولی بازم گرون در میومد نخریدم
نسخه 4 هم یکی از بهترین بازی های رالی هست، چیزی ما بین نسخه دوم و نسخه سوم، و اون نسخه ای که شما می خواهید بخری، از بن گیم پلی اش با سری اصلی فرق داره، چون سری اصلی یک چیزی ما بین هیجان لذت بخش و با شبیه سازی عالی ست در صورتی که DiRT Rally فقط یک عنوان شبیه سازی است. که اونم واقعا خارق العده برای اهلش است. ;;)

نسخه 4 هم یکی از بهترین بازی های رالی هست، چیزی ما بین نسخه دوم و نسخه سوم، و اون نسخه ای که شما می خواهید بخری، از بن گیم پلی اش با سری اصلی فرق داره، چون سری اصلی یک چیزی ما بین هیجان لذت بخش و با شبیه سازی عالی ست در صورتی که DiRT Rally فقط یک عنوان شبیه سازی است. که اونم واقعا خارق العده برای اهلش است. ;;)
آقا لذت میبرم توصیف هاتون رو میخونم واقعا وقتی یک اهل فن صحبت میکنه آدم ازش یاد میگیره
فقط آخرین سوال
از نظر سختی یکم نگران شدم یعنی ممکنه طوری سخت باشه که از بازی زده بشم؟

آقا لذت میبرم توصیف هاتون رو میخونم واقعا وقتی یک اهل فن صحبت میکنه آدم ازش یاد میگیره
فقط آخرین سوال
از نظر سختی یکم نگران شدم یعنی ممکنه طوری سخت باشه که از بازی زده بشم؟
این نسخه یک شبیه سازه، و تموم شبیه ساز ها سختی های خودشن رو دارن، اگر شما با شبیه سازی هیچ مشکلی نداری بخرش در غیر این صورت نسخه 4 رو بخر. در مورد سختی هم اره اگر واقعا اشنایی نداشته باشی اذیت میکنه.

این نسخه یک شبیه سازه، و تموم شبیه ساز ها سختی های خودشن رو دارن، اگر شما با شبیه سازی هیچ مشکلی نداری بخرش در غیر این صورت نسخه 4 رو بخر. در مورد سختی هم اره اگر واقعا اشنایی نداشته باشی اذیت میکنه.
ممنون
خوب یا بد خریدمش
امیدوارم راضیم کنه

• Like
Reactions: Paradise Lost
درود
دوستان عکس رو یه نگاه بندازید لطفا
میخوام ببینم این ورژن کامل بازی پلنت زامبی 2 هست؟:دی
Untitled.png

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
درود
دوستان عکس رو یه نگاه بندازید لطفا
میخوام ببینم این ورژن کامل بازی پلنت زامبی 2 هست؟:D
Untitled.png
یه نسخه بالاتر هست دلوکس. ولی تا اونجایی که من میدونم چیز خاصی نداره که از دست بدی. چند تا کاستوم شخصیت و این حرفا. بازی فقط یه DLC داشته به اسم tog که اونم روی نسخه معمولی رایگان هست.

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or