آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

این بلادبورن نسخه ی کامل یه تخفیف درست نمیخوره لعنتی، بشه خریدش، دیسک اش هم یا گیر نمیاد ، یا اگر هست فروشنده اینقدر دندون گرده که فکر میکنه تو دنیا همون یه دونه دیسک خودش هست که گذاشته برای فروش.

من منتظر بودم نسخه کامل بلادبورن تخفیف بخوره بگیرمش‌ولی مدتیه خبری نیست.
همین نسخه معمولی رو بگیرم یا بازم صبر کنم؟
بازی ، خصوصا دی ال سی اش اینقدری خوب هست که ارزش داشته باشه برای نسخه ی کامل صبر کنی به نظرم، نسخه ی کامل بیشتر تو استور اروپا تخفیف خورده که خب قیمتش باز بالا بود ، و فکر کنم یه بار هم امریکا برای کاربرای پلاس.

• Like
Reactions: mgh2225
بازی ، خصوصا دی ال سی اش اینقدری خوب هست که ارزش داشته باشه برای نسخه ی کامل صبر کنی به نظرم، نسخه ی کامل بیشتر تو استور اروپا تخفیف خورده که خب قیمتش باز بالا بود ، و فکر کنم یه بار هم امریکا برای کاربرای پلاس.

الان کف قیمتش تو بازار چقدره؟

قبلا که قیمتش معقول بود، نو رو من 110 قیمت داشتم،متاسفانه همون وقت نگرفتم ولی یهو تابستون قیمت رفت بالا، الان آخرین بار من نو رو حدود 170 و دست دو رو 120 قیمت گرفتم، که فکر میکنم بخشی اش به خاطر فصل تابستونه، و بخشی اش به خاطر اینکه کسی دیگه وارد نکرده بازی رو به خاطر قدیمی بودنش. واسه همین کمیاب شده قیمت رفته بالا، حالا ممکنه یه نفر آدم منصف پیدا شه قیمت معقول بفروشه.

Sent from my Phone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mgh2225

سلام
اگر منظورتون نسخه گوتی بلود هست ماه گذشته از همین بازی سنتر خودمون واسه دوستم 105 با پستش خریدم
قیمت گوتی نهایتا همین 100 هست بیشتر میره تو پاچتون(نهایتا10 بیشتر)
دوستان shadow of mordor ارزش خریدن داره؟
hdr هم جواب میده؟
سلام
بله خب بازی اوپن ورد هست و یه جورایی اکشن-ماجراجوییه و راحت 30 ساعت به بالا شما رو درگیر میکنه
بازی سیستم نمسیس (هوش مصنوعی) داره یعنی شما اگه با دشمنی مبارزه کنید و بلفرض کشته بشی سری بعد که شما رو دید و خواستین بازم مبارزه کنی شما را به خوبی به خاطر میاره و کُری‌ هم که فلانت کردم قبلا:D
گرافیک فنی و صداگذاری قابل قبولی داره و دی ال سی هاش هم خوبه مخصوصا اونی که مربوط به لرد سلبلیمبور میشه

عاشقان دارک سولز
سیزن پس نسخه سوم این بازی تخفیف خورده شده 15 دلار 12 ساعت هم برا فناش گیم پلی داره
این فرصت رو از دست ندید چون این جور چیزا خیلی کم پیش میاد تخفیف بخورن:D
سیزن پس سولز 3 ارزش داره یا بازی رو تکی بگیرم ؟
باید بازی اصلی رو بگیری تا بتونی سیزن پسش رو بازی کنی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or