ps34
Gold User
چند ماه پیش برای پلاس مجانی شده بود باس اون موقع میگرفتی.اما سرورهاشم تا جایی که من میدونم شیلتر هستن و باید قند شکن شیر کنیاقا من چن ساله منتظرم راکت لیگ تخفیف خوب بخوره،این چه وضعشه![]()
چند ماه پیش برای پلاس مجانی شده بود باس اون موقع میگرفتی.اما سرورهاشم تا جایی که من میدونم شیلتر هستن و باید قند شکن شیر کنیاقا من چن ساله منتظرم راکت لیگ تخفیف خوب بخوره،این چه وضعشه![]()
آقا کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟!!!دوستان عزیز رینبو که 50 درصد تخفیف خورده تا حالا بیشتر از اینم تخفیف خورده ؟
ممنون از جوالتون
سلام جانمآقا کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟!!!
آقا کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟!!!
بازی ، خصوصا دی ال سی اش اینقدری خوب هست که ارزش داشته باشه برای نسخه ی کامل صبر کنی به نظرم، نسخه ی کامل بیشتر تو استور اروپا تخفیف خورده که خب قیمتش باز بالا بود ، و فکر کنم یه بار هم امریکا برای کاربرای پلاس.من منتظر بودم نسخه کامل بلادبورن تخفیف بخوره بگیرمشولی مدتیه خبری نیست.
همین نسخه معمولی رو بگیرم یا بازم صبر کنم؟
بازی ، خصوصا دی ال سی اش اینقدری خوب هست که ارزش داشته باشه برای نسخه ی کامل صبر کنی به نظرم، نسخه ی کامل بیشتر تو استور اروپا تخفیف خورده که خب قیمتش باز بالا بود ، و فکر کنم یه بار هم امریکا برای کاربرای پلاس.
قبلا که قیمتش معقول بود، نو رو من 110 قیمت داشتم،متاسفانه همون وقت نگرفتم ولی یهو تابستون قیمت رفت بالا، الان آخرین بار من نو رو حدود 170 و دست دو رو 120 قیمت گرفتم، که فکر میکنم بخشی اش به خاطر فصل تابستونه، و بخشی اش به خاطر اینکه کسی دیگه وارد نکرده بازی رو به خاطر قدیمی بودنش. واسه همین کمیاب شده قیمت رفته بالا، حالا ممکنه یه نفر آدم منصف پیدا شه قیمت معقول بفروشه.الان کف قیمتش تو بازار چقدره؟
تو همدان دست دومش ۱۴۰ تومن
شما نسخه ی معمولی منظورته ، بحث بالا در مورد نسخه ی Goty بود که دی ال سی بیست دلاری old hunters همراهشه.BloodBorne این قیمته؟؟ من شیراز 75 تومن خریدمش که
الان کف قیمتش تو بازار چقدره؟
سلامدوستان shadow of mordor ارزش خریدن داره؟
hdr هم جواب میده؟
باید بازی اصلی رو بگیری تا بتونی سیزن پسش رو بازی کنیسیزن پس سولز 3 ارزش داره یا بازی رو تکی بگیرم ؟