آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یه چیز جالب تو تخفیفات استور دیدم
فارکرای پرایمال 19.99 دلاره بعد فارکرای چهار 14.79 دلاره حالا جالبش اینجاس اگه شما برید باندل این دونسخه رو بخرید که شامل این دو بازیه میشه 34.99 دلار:D یعنی اگه باندل رو بگیرید 21 سنت ضرر میکنید:|
کلا گند زدن به تعرفه باندل بودن:|:D

دوستان لطف کنن یه جای درست حسابی برای خرید گیفت امارات معرفی کنن!!!قیمتش مناسب باشه فقط!
یه سر به استورش بزنین! دیوونه میشه ادم اینقدر آفر داره...اونور امریکا سوت و کور! فارکرای آف خورده!

دوستان لطف کنن یه جای درست حسابی برای خرید گیفت امارات معرفی کنن!!!قیمتش مناسب باشه فقط!
یه سر به استورش بزنین! دیوونه میشه ادم اینقدر آفر داره...اونور امریکا سوت و کور! فارکرای آف خورده!

FarCry که تو استور امریکا هم تخفیف خورده این هفته

من منتظر بودم نسخه کامل بلادبورن تخفیف بخوره بگیرمش‌ولی مدتیه خبری نیست.
همین نسخه معمولی رو بگیرم یا بازم صبر کنم؟
بنظرم ارزش نداره براي دي ال سي صبر كنيد همينكه خود بازي تخفيف خورده خودش خيليه
اصولا هميشه هربازي كه ميخوايد بخريد تخفيف نميخوره من الان چند ماهه منتظرم يكي دوتا از بازياي فسيل تخفيف بخورن همچنان تخفيف نخوردن
دي ال سي رو بعدا هم ميتونيد بگيريد
(هرچند نميدونم چقدر تخفيف خورده اگه تخفيفش خوبه حتما بگيريد)

• Like
Reactions: mgh2225
داداش خود بازی عالیه ولی دی ال سیه این بازی چیز دیگه ایه سلاح هاش باس هاش همگی تو یه سطح دیگن انگار داری نسخه دومش رو بازی میکنی حدود 10 ساعت هم دی ال سیشه
ولی اگه صبر نداری میتونی نسخه اصلی رو بگیری

به هیچ عنوان اشتباه من رو نکن! صبر کن با DLC تخفیف بخوره، من هم قبلا بازی رو خریدم، تا 5 ماه بعدش DLC به تنهایی تخفیف نخورد :| مجبور شدم 20 دیگه برای دی ال سی پیاده بشم، در صورتی که تا همین چند وقت پیش نسخه کاملش با دی ال سی شد 20 دلار.

• Like
Reactions: mgh2225
به هیچ عنوان اشتباه من رو نکن! صبر کن با DLC تخفیف بخوره، من هم قبلا بازی رو خریدم، تا 5 ماه بعدش DLC به تنهایی تخفیف نخورد :| مجبور شدم 20 دیگه برای دی ال سی پیاده بشم، در صورتی که تا همین چند وقت پیش نسخه کاملش با دی ال سی شد 20 دلار.

منم همین نظرو دارم
متاسفانه یا خوشبختانه فرام سافتور DLC هاش اندازه یه بازی کامل میارزه اما دیر به دیر تخفیف میخوره.
چه دارک سولز چه بلادبورن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or