آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

کلا بازی که زیاد تخفیف خورده
خوراک ایناییه که بازی ها رو 20 تایی فله فله میخرن فقط واسه پلات!:دی:|

ولی واسه من از تمام لیست دوتاش جالب بود
دارک سایدرز 2 فقط 6 دلار
لرد اف فالن 4 دلار!
لرد رو زده فول گیم حالا نمیدونم کامل هست یانه اخه زده 5 گیگ حجم!

کلا بازی که زیاد تخفیف خورده
خوراک ایناییه که بازی ها رو 20 تایی فله فله میخرن فقط واسه پلات!:D:|

ولی واسه من از تمام لیست دوتاش جالب بود
دارک سایدرز 2 فقط 6 دلار
لرد اف فالن 4 دلار!
لرد رو زده فول گیم حالا نمیدونم کامل هست یانه اخه زده 5 گیگ حجم!
واسه پلات هم ادم رقبت نمیکنه اینارو بازی کنه ، goat simulator و Telltale minecraft و..... بنظرم ارزش خرید ندارن !

• Like
Reactions: J. Constantine
واسه پلات هم ادم رقبت نمیکنه اینارو بازی کنه ، goat simulator و Telltale minecraft و..... بنظرم ارزش خرید ندارن !
اره
من خودمم سعی کردم بهترین هارو فقط بازی کنم
مهم اینه ادم حال کنه با بازی حالا چه همین goat چه bb
البته شاید همونایی که شما مثال زدی رو خیلی ها بپسندن مخصوصا گیمرهای اونور ولی منم این مدلی کلا بازی نکردم
جالب اینه تو psn یه سری رفیق خارجی دارم رحم به همچین بازی هایی نمیکنن
کلا ادم پروفایل هاشونو که نگاه میکنه میفهه که فقط ایرانی هستن که AAA ها و بازی های روز رو تجربه کردن و اونا مثل اینکه فقط این مدلی ها رو بازی میکنن!

اره
من خودمم سعی کردم بهترین هارو فقط بازی کنم
مهم اینه ادم حال کنه با بازی حالا چه همین goat چه bb
البته شاید همونایی که شما مثال زدی رو خیلی ها بپسندن مخصوصا گیمرهای اونور ولی منم این مدلی کلا بازی نکردم
جالب اینه تو psn یه سری رفیق خارجی دارم رحم به همچین بازی هایی نمیکنن
کلا ادم پروفایل هاشونو که نگاه میکنه میفهه که فقط ایرانی هستن که AAA ها و بازی های روز رو تجربه کردن و اونا مثل اینکه فقط این مدلی ها رو بازی میکنن!
بنظرم این قیمت ارزش ندارن......
کی گفته فقط ایرانیا همش AAA و بازی روز تجربه میکنن ؟! من چند نفر تو فرند لیستم دارم که سوئدی و المانی و امریکایی و.... هستن اکثرا بازی های جدید و AAA بازی میکنن !

بنظرم این قیمت ارزش ندارن......
کی گفته فقط ایرانیا همش AAA و بازی روز تجربه میکنن ؟! من چند نفر تو فرند لیستم دارم که سوئدی و المانی و امریکایی و.... هستن اکثرا بازی های جدید و AAA بازی میکنن !
حرفم کلیت که نداشت
70 میلیون گیمر هست قرار که نیست همه مثل هم باشن!

تو این فلش سیل ، انگار سونی هرچی جنس ته انبار بوده رو کشیده بیرون گذاشته برای فروش ، تک و توک عنوان قابل بازی توی لیست هست که اونا هم قبلا هزار بار تخفیف خوردن.
یه مطلب بی ربط اینکه این کپ کام کی میخواد دست از سر این resident evil4 برداره ، تقریبا برای تمام پلتفرم ها و برای ۳ نسل پورت کرده بازی رو . عنوان اصلی مال۲۰۰۵ بابا ،( ۱۲ سال پیش)

• Like
Reactions: voldmort and amirv2
من الان برای خرید باندل اویل ویتین 0.40$ کم دارم! :| چیکار باید بکنم به نظر شما؟ :D
گیفت 3 دلاری هم قیمتش خیلی زیاده لامصب! نمیصرفه بخری! :D
گیفت ۳ دلاری که اصلا نمیصرفه بهترین راهت اینه که یه ۱۰ دلاری بگیری بقیشم بزاری واسه بعدا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or