جالبه من تو سیل قبلی خریدمش روی پرو اصلا یکبارم کرش نکرد راحت تمومش کردمدوستان فقط حواستون باشه بازی دارکسایدرز۲ که تخفیف خورده ،بازی مثل سری مترو با پلی استیشن ۴ اسلیم مشکل داره و مدام کرش می کنه و باعث میشه کنسول خاموش بشه، گفتم بازی تخفیف خورده ممکنه یه عده بخوان بازی رو تهیه کنن اطلاع رسانی کنم.
خودم هم می خواستم بگیرم بازی رو، که با این اوصاف منصرف شدم.
Nier بخاطر فروش خوبش حتی رو استیم هم تا حالا بیشتر از 10 بیست درصد (اونم فک کنم واسه Summer Sale) تخفیف نخورده انتظار تخفیف گنده نداشته باشیناینا چرا نمیان nier رو یه تخفیف بزنن؟
همه بازیایی که تو بازه زمانی این بازی اومدن حتی دیرتر از اون هم تا حالا دو بار تخفیف خوردن اونم به نصف قیمت
بخاطر اينكه ارزش بازي از ٦٠دلار هم بيشترهاینا چرا نمیان nier رو یه تخفیف بزنن؟
همه بازیایی که تو بازه زمانی این بازی اومدن حتی دیرتر از اون هم تا حالا دو بار تخفیف خوردن اونم به نصف قیمت
تو اسیتم زمان summer sale تخفیف 30 دلاری خورد که تو همون بازی زمانی برا پی اس ان هم همینقدر تخفیف خورد دیگه فکر نکنم تخفیف دیگه ای خورده باشهNier بخاطر فروش خوبش حتی رو استیم هم تا حالا بیشتر از 10 بیست درصد (اونم فک کنم واسه Summer Sale) تخفیف نخورده انتظار تخفیف گنده نداشته باشین![]()
ارزش بازی که بالا هست متاش هم که داره اینو نشون میده ولی یکی از دلایلش اینه که این بازی استدیو سازندش رو از ورشکستگی نجات دادخاطر اينكه ارزش بازي از ٦٠دلار هم بيشتره
ديسكشو بخريد ديجيتالي فكر نميكنم به اين زوديا تخفيف بخوره
اتفاقا دیسکش با اینکه کمیابه ولی اگه دسته دومش گیرتون بیاد خیلی ارزونتر از دیجیتالی میشه و واقعا ارزش داره خریدش!ديسكشو بخريد ديجيتالي فكر نميكنم به اين زوديا تخفيف بخور
البته تخفیف 30 دلاری نخورد تخفیف 30 درصدی خورد شد حدود 45 دلار فک کنمتو اسیتم زمان summer sale تخفیف 30 دلاری خورد که تو همون بازی زمانی برا پی اس ان هم همینقدر تخفیف خورد دیگه فکر نکنم تخفیف دیگه ای خورده باشه
شرمنده منظورم همون 30 درصدی بود اگه تخفیف 30 دلاری میخورد که میخریدمشالبته تخفیف 30 دلاری نخورد تخفیف 30 درصدی خورد شد حدود 45 دلار فک کنم
اتفاقا چند نفری روی پرو مشکل داشتن ،البته نه مشکل خاموش شدن رو ، خوشحالم که شما بدون ایراد بازی کردی، ولی مشکل اصلی مربوط به نسخه ی اسلیمه، و مثل اینکه جدی هم هست و چون خودم تجربه بازی مترو روی ورژن اسلیم کنسول PS4 و خاموش شدن کنسول رو داشتم ، گفتم اطلاع بدم ، برای اطلاعات بیشتر می تونید به لینک زیر مراجعه کنیدجالبه من تو سیل قبلی خریدمش روی پرو اصلا یکبارم کرش نکرد راحت تمومش کردم
فلش سیل بدیم نبود من ۶ تا بازی خریدم dariousburst که با ۸۴ درصد اف واقعا بی نظیره اگه به شوتینگ های افقی علاقه داشته باشید .yonder هم با اینکه یکی دو ماه بیشتر از عرضش نمیگذره ۶۰ درصد اف خورده بود گرفتمش اگه به بازی های relax با تم جمع اوری مواد و لوت کردن علاقه دارید تو خریدش شک نکنید تو بازی خبری از بکش و بکش و اینجور حرفها نیست.
Yesterday virgin هم گرفتم از همون تیم runaway کلا اگه علاقه مند به سبک point and click هستید بی نظیره
Aragami هم ۶۰ درصد اف خورده بود ۷ دلار خریدمش جالبه چند وقت پیش تو اگهی های فروش فیزیکیشو ۱۶۰ تومن دیده بودم.
King quest را هم بالاخره گرفتم هر چند حدسم میگه یه ماهی برای پلاس فیری میشه.
Blue state هم ۳ دلار بود خیلی وقت بود on rail shooting بازی نکرده بودم یاده time crisis بخیر امیدوارم دوباره این سبک جون بگیره
به این دلیل که احتمالا فروش بازی خوبه ، بنابراین نیازی نمی بینن که با تخفیف و تشویق فروش بازی رو بالا ببرن، میشه گفت وقتی روند فروش بازی ها از نمودار تخمین زده شده افول میکنه، سعی میکنن با کاهش سود(تخفیف) بازی رو به چارت فروش برگردونن و بازگشت سرمایه رو بیشتر کنن.ضمن اینکه این قضیه تخفیف و کاهش قیمت برای نسخه های فیزیکی هم در خرده فروشی ها اتفاق می افته.اینا چرا نمیان nier رو یه تخفیف بزنن؟