آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

آقا این Divinity کی تخفیف میخوره به نظرتون؟ یه چنباری فک کنم تخفیف خورده حالا تپل بودنشو نمیدونم! کسی بازیو رفته رو پلی 4؟ کنترلش اکیه؟ داستانه ایننتوریشو میدونم بقیه ی جاهاش چطوره کنترله بازی؟ نخریدم الان فرو رفتم در کف! تا حالا تخفیف خورده بشه 10 دلار؟:| تشکر محکم!

دوستان اطلاع دارید که بازی life is strange که ظاهرا یک بار رایگان شده واسه پلاس تا حالا تخفیف خوبی هم خورده؟
رایگان شده رو که از دست دادیم امیدی به قیمت 10 دلار یا پایین ترش در آینده نزدیک هست به نظرتون؟ : دی

دوستان اطلاع دارید که بازی life is strange که ظاهرا یک بار رایگان شده واسه پلاس تا حالا تخفیف خوبی هم خورده؟
رایگان شده رو که از دست دادیم امیدی به قیمت 10 دلار یا پایین ترش در آینده نزدیک هست به نظرتون؟ : دی
يك يا دو هفته پيش شده بود ٥ دلار براي پلاس دارا و ٨دلار براي كسايي كه پلاس ندارن
ممكنه يكم طول بكشه تا دوباره تخفيف بخوره ولي تخفيف بزنن احتمالا همون ٥ دلار ميشه

• Like
Reactions: Hojjat
يك يا دو هفته پيش شده بود ٥ دلار براي پلاس دارا و ٨دلار براي كسايي كه پلاس ندارن
ممكنه يكم طول بكشه تا دوباره تخفيف بخوره ولي تخفيف بزنن احتمالا همون ٥ دلار ميشه
تایید میشه (نمیدونم چه نیازی بود تایید کنم این کله ی سحر ولی تایید میشه :)) )

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• jjhha

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or