آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام. add-on و costume های بازی The Last Of Us™ Remastered ارزش خرید دارن؟ کدومشون رو برا خرید پیشنهاد میدین؟
راستی اینها فقط بدرد بخش مولتی پلیر می خورن یا اینکه تو بخش داستانی هم استفاده میشن؟

شرمنده بابت اسپم.اگر کسی سایتی یا شخصی رو میشناسه که گیفت کارت هارو با قیمت ارزون میفروشه ممنون میشم توی پ.خ معرفی کنه.
با این وضع قیمت دلار نزدیک 4 هزار تومن همچین جایی وجود نداره دوست عزیز. وقتتو تلف نکن. هر سایتی که حدود همون 3900 تا 4000 تومن می ده هر دلار گیفتشو قیمتش منصفانست. از همون جاها تهیه کن بدون دغدغه هکی بودن گیفت
که اکانتت رو بعدا بخواد به دردسر بن شدن بندازه.

با این وضع قیمت دلار نزدیک 4 هزار تومن همچین جایی وجود نداره دوست عزیز. وقتتو تلف نکن. هر سایتی که حدود همون 3900 تا 4000 تومن می ده هر دلار گیفتشو قیمتش منصفانست. از همون جاها تهیه کن بدون دغدغه هکی بودن گیفت
که اکانتت رو بعدا بخواد به دردسر بن شدن بندازه.
فكر كنم الان با بالا رفتن قيمت دلار طي يكي دو ماه اخير گيفت امريكا بايد ٣٦٠٠ يا همون حدود باشه
٣٩٠٠-٤٠٠٠ تومن دارن ميكنن تو پاچتون

• Like
Reactions: S@nic
فكر كنم الان با بالا رفتن قيمت دلار طي يكي دو ماه اخير گيفت امريكا بايد ٣٦٠٠ يا همون حدود باشه
٣٩٠٠-٤٠٠٠ تومن دارن ميكنن تو پاچتون
منظورم گیفت 10 دلاری بود که خب بله همون 3900 تا 4000 تومن درمیاد. کلا قیمتش همینه. گیفتای رقم بالا که 3600 - 3650 میفته. مشخصه که که هر چی گیفت مبلغ بالاتر بگیری قیمت هر دلارش مناسب تر میفته.

منظورم گیفت 10 دلاری بود که خب بله همون 3900 تا 4000 تومن درمیاد. کلا قیمتش همینه. گیفتای رقم بالا که 3600 - 3650 میفته. مشخصه که که هر چی گیفت مبلغ بالاتر بگیری قیمت هر دلارش مناسب تر میفته.
گيفت ١٠ دلاري فكر كنم حدودا چند هفته پيش ٣٦ خريدم يك يا دو ماه پيش ٣٣-٣٤ بود
رقم بالاتر هم يه مقدار كمتر از اين درمياد

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
سلام به همه تخفیفات Flash Sale شروع شد
بد نیست ولی خیلی منتظر بازی های بهتری بودم
من خودم یه Mortal Kombat XL خریدم، شد 12 دلار
ارزشش رو داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟