سلام امیر. چطوری؟جیگرتو بخورم محمد کجایی نیستی بابا دیگه، اعتباری که فروم میده محمد تا اعتباری که نشان الکترونیکی در اختیار خریدارا میزاره خیلی فرق میکنه ، فروم نهایتش میگه اگه ایشون قصوری کرد ما جوابگوییم ، نهایتش اینه که آمارشو بهت میدن بری شکایت کنی ، ولی پولی که از طریق اینترنت میره به حساب فروشگاه آنی که واریز نمیشه به حساب طرف ! ، تا ۲۴ ساعت دست بانکه ، اگه اتفاقی بیفته با یه پیگیری ساده پولت بر میگرده ، پشتت گرمه .
یه مسئله دیگه هم که هست اعصاب خوردیه ! ، یه کاری با مشتری میکنن ، گیفتم میدنا ، ولی انقده لفت لفت میکنن طرف میگه شکر بخورم دیگه اینطوری خرید کنم ، ارزش اعصاب خورد کردن نداره ، میره گیفتو آنی از سایتای معتبر اصلا با قیمت بالا میخره ولی میگه آخیش حال داد
تعارف که ندارم بازیسنتر هم مطمئنه ، ولی روش گیفت دادنش نباید سنتی باشه ! ، نه اینکه معطل کنن ، ولی با این شیوه چند بار ازشون خرید کردم پشیمون شدم . اینترنتیم هست تازه خرید از فروشگاه بازیسنتر ولی همونجا سیستمی نداره کد رو ارسال کنه .
حرفات کاملا درسته. ولی خب یه چیزی هست. بعضی وقتا ادم باید یه ریسک کوچیک را بکنه. من خودم اکثرا از پرشین تولز گیفت میگیرم. اما از کسایی که بررسی کردم دیدم طرف هم سریع گیفتو میده.هم اینکه معتبره.انصافا هم مشکل نداشتم تا حالا خوشبختانه. در کل هم سیستم رسمی نداریم دیگه. بعضی وقتا ادم باید قید یه سری چیزا(تایم، اعتبار رسمی،...) را بزنه. ربطی به بحث نداره اما من الان دسته ناکون گرفتم از کسی که میدونستم ارزون تر از بقیه میده. اما یه ماه دیر بهم تحویل میده