آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان battlefield 1 revolution که الان 50 درصد تخفیف خورده بهتره خریداری بشه یا میشه منتظر black friday یا کریسمس برای تخفیف بیشتر موند؟
ارزش ریسک کردنو داره؟
بیشتر از این دیگه احتمالش کمه! مگه یه بتله دیگه معرفی شه!:دی

یه نکته ی جالب و البته تأسف بار ! وجود داره، این بازی ، ورژن کلاسیک ps2 هستش که با شبیه ساز بازی های ps2 برای ps4 اجرا میشه و اون نسخه ی ریمستر hd که برای نسل 7 بود، نیست
به عبارتی نسخه ی ps3 این بازی کیفیتش بیشتر هست از نسخه ای که حالا برای ps4 وجود داره! این هم دیگه از عجایب هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
یه احتمال وجود داره . من ورونیکا رو رو 3 بازی کرده بودم و وقتی یه جاش گیر کردم و واسه تقلب رفتم یوتیوب جا خوردم. ورونیکای PS3 خیلی خیلی تاریکه . خیلی از جاها که بازی روزه تو نسخه اصلی تو ریمستر شب بود! و یه جاهایی تاریکیش دیگه می رفت رو مخ! احتمالا قسمتی از بازی رو که حال نداشتن تکسچر زنی کنن تو تاریکی فرو بردن و زرنگی کردن. الانم ورونیکای PS2 رو که تکسچرش کمتره ولی قابل بازی تره رو 4 پورت کردن.

یه احتمال وجود داره . من ورونیکا رو رو 3 بازی کرده بودم و وقتی یه جاش گیر کردم و واسه تقلب رفتم یوتیوب جا خوردم. ورونیکای PS3 خیلی خیلی تاریکه . خیلی از جاها که بازی روزه تو نسخه اصلی تو ریمستر شب بود! و یه جاهایی تاریکیش دیگه می رفت رو مخ! احتمالا قسمتی از بازی رو که حال نداشتن تکسچر زنی کنن تو تاریکی فرو بردن و زرنگی کردن. الانم ورونیکای PS2 رو که تکسچرش کمتره ولی قابل بازی تره رو 4 پورت کردن.

آره من هم خوندم که گویا اون ریمستر ps3 خیلی کامل و جالب نبوده ولی باز برای افرادی که چشم هاشون به گرافیک نسل ششمی عادت نداره فکر کنم بهتر باشه

این تخفیفات sale of the dead-week1 قراره هفته دومی (week2) هم داشته باشه؟
اگه داره از کی شروع میشه؟
امشب ساعت 10 اینا اپدیت هفته دوم میاد روی استور
هفته ی دوم به اون صورت که توی ذهن شما وجود داره نیست.همین بازی های هفته ی اول هستن فقط واسه ی 7 روز دیگه تمدید میشن و در کل 14 روز تخفیف خوردن در واقع

• Like
Reactions: all4u and sorrowful
هفته ی دوم به اون صورت که توی ذهن شما وجود داره نیست.همین بازی های هفته ی اول هستن فقط واسه ی 7 روز دیگه تمدید میشن و در کل 14 روز تخفیف خوردن در واقع
چه حرکته عجیبی!!! قبلا به اون صورت بود هفته های اول و دوم فرق داشتن!!!!

چه حرکته عجیبی!!! قبلا به اون صورت بود هفته های اول و دوم فرق داشتن!!!!
الانم 7-8-10 تا بازی جدید اضافه شدن مثل evil within و RE REVELATION و THE LAST OF US و ... همشون هفته قبلیا فقط نیستن. اما خب تعداد عناوینی که این هفته اضافه شدن زیاد نیست.

• Like
Reactions: all4u and ps34
دوستان این بازی Dying light the following چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟ قیمتش شده 21 دلار.

به نظرم خیلی بازی خوبیه، اگه از سبک Survival یا Horror خوشت میاد یکی از بهترین هاست

داستان نسبتا خوبی داره

واسه من یکی از بهترین بازیهای نسل بود این بازی :)

دوستان این بازی Dying light the following چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟ قیمتش شده 21 دلار.
بازی خودش حرف نداره به کنار بعد این همه مدت هنوز دارن ساپورت میکنن بازیو.همین چندوقت پیش باز یه اپدیت دادن کلی ایتم اینا اضافه کردن
اگه Coopشم بازی کنین لذتش چندین برابر میشه خیلی حال میده

• Like
Reactions: gorgnamaa
دوستان ببخشید این سوال و اینجا مطرح میکنم نمیدونستم کجا باس بپرسم
من یه پلاس سه ماهه امارات گرفتم اکانت خودم امارات نیست چطوری میتونم با اکانت خودم استفاده کنم ازش؟ممنون میشم جواب بدید

دوستان ببخشید این سوال و اینجا مطرح میکنم نمیدونستم کجا باس بپرسم
من یه پلاس سه ماهه امارات گرفتم اکانت خودم امارات نیست چطوری میتونم با اکانت خودم استفاده کنم ازش؟ممنون میشم جواب بدید
حالا باید برین یه اکانت امارات هم درست کنید و کدی که خریدین رو وارد اون اکانت کنید
بعدش هم که از همون اکانت اماراتی که ساختین باید وارد تنظیمات ps4 بشین و از قسمت Active as primary اکتیوش کنید
تا پلاسی که خریدن روی اکانت قدیمی شما شیر بشه تا بتونید آنلاین بازی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or