آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان این بازی Dying light the following چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟ قیمتش شده 21 دلار.
من زیاد اینجوری سبک دوست ندارم که بهت تفنگ بدن با 100000 تا خشاب بریزی رو 10000 زامبی...بیشتر تو سبک TLOU دوست دارم که زامبی زیاد و 5 تا تیر باشی,حالا سلیقه شمارو نمیدونم.
و یکی از امتیازات منفی بازی داشتن محیط خشکو بیروحه...یا محیط دوردست انگار خالیه و زیاد بهش کیفیت داده نشده.!
ولی در کل بد نیست مخصوصا با قیمتی که الان داره.

• Like
Reactions: gorgnamaa
به نظرم خیلی بازی خوبیه، اگه از سبک Survival یا Horror خوشت میاد یکی از بهترین هاست

داستان نسبتا خوبی داره

واسه من یکی از بهترین بازیهای نسل بود این بازی :)

بازی خودش حرف نداره به کنار بعد این همه مدت هنوز دارن ساپورت میکنن بازیو.همین چندوقت پیش باز یه اپدیت دادن کلی ایتم اینا اضافه کردن
اگه Coopشم بازی کنین لذتش چندین برابر میشه خیلی حال میده

من زیاد اینجوری سبک دوست ندارم که بهت تفنگ بدن با 100000 تا خشاب بریزی رو 10000 زامبی...بیشتر تو سبک TLOU دوست دارم که زامبی زیاد و 5 تا تیر باشی,حالا سلیقه شمارو نمیدونم.
و یکی از امتیازات منفی بازی داشتن محیط خشکو بیروحه...یا محیط دوردست انگار خالیه و زیاد بهش کیفیت داده نشده.!
ولی در کل بد نیست مخصوصا با قیمتی که الان داره.

ممنون از راهنماییاتون.
با 25 دلار این بازی و the order رو خریدم.
فکر کنم معامله خوبی بود :)

دوستان until dawn که تخفیف خورده ، بازی هست که ارزش تکرار پذیری داشته باشه ؟ یعنی بعد از یه بار تموم کردن رغبت کنیم سراغش بریم ؟
چندین پایان داره و تصمیمات کوچک هم حتی گاهی تاثیرات غیر منتظره ای دارن ، بعلاوه برای پلات کردن باید بعضی جاها رو تکرار کنی ، در کل ارزش بازی کردن رو داره ، من خودم توی بازی های رایگان پلاس گرفتمش . . .

دوستان until dawn که تخفیف خورده ، بازی هست که ارزش تکرار پذیری داشته باشه ؟ یعنی بعد از یه بار تموم کردن رغبت کنیم سراغش بریم ؟
100٪
شما اگر به اثر پروانه ایی علاقه داشته باشید راحت 3 بار بازی رو انجام میدید

دوستان قضیه ی این مالیات چیه میندازه رو خرید بازیها؟
call of duty ww2 رو پیشخرید کردم 59.99 دلار بود با مالیات شد 64:|:|:|
بعضی ایالتای امریکا مالیات دارن از تنظیمات میتونید تغییرش بدید به جایی که مالیات نداره

• Like
Reactions: mahabad
خیلی ممنون .ولی پارسال فیفا 17 خریدم بدون مالیات . همینکه بازی رو با دوستم شیر کردم اینجوری شد

حل شد . ادرس رو زدم رو نیویورک حل شد .ممنون:x:x:x:x

Last edited by a moderator:
بازی Horizon Zero Dawn تخفیف خورده و شده 27.99 دلار. چون تا دو ماه آینده فرصت نمی کنم بازیش کنم به نظرتون الان بگیرمش یا برا تخفیفات جمعه سیاه صبر کنم؟

بازی Horizon Zero Dawn تخفیف خورده و شده 27.99 دلار. چون تا دو ماه آینده فرصت نمی کنم بازیش کنم به نظرتون الان بگیرمش یا برا تخفیفات جمعه سیاه صبر کنم؟
نسخه فیزیکی الان پایین تر از این حرفاست...
یه نکته کلیدی ام هست که میگه هروقت خواستی تمام تمرکزت رو بزاری روی بازی تهیه اش کن...

• Like
Reactions: S@nic and jalyjonz

اگه قصد انجام بازی رو ندارید صبر کنید بهتره چون تخفیفات بعدی ممکنه قیمت حتی کمتر هم بشه مثلن همین بازی تخفیف قبلی فکر کنم 40 دلار و خورده ای بود ولی الآن زیر 30 دلار اومده طبق گفته ی شما

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: jalyjonz
نسخه فیزیکی الان پایین تر از این حرفاست...
یه نکته کلیدی ام هست که میگه هروقت خواستی تمام تمرکزت رو بزاری روی بازی تهیه اش کن...
از این پیشنهادت خیلی خوشم اومد. خیلی ممنون

اگه قصد انجام بازی رو ندارید صبر کنید بهتره چون تخفیفات بعدی ممکنه قیمت حتی کمتر هم بشه مثلن همین بازی تخفیف قبلی فکر کنم 40 دلار و خورده ای بود ولی الآن زیر 30 دلار اومده طبق گفته ی شما

Sent from my iPhone using Tapatalk

ممنونم. حتما صبر می کنم

Last edited by a moderator:
دوستان یه برنامه بود که میشد داخلش فهمید یه بازی کی تخفیف خورده و مقدارش چقدر بوده و تخفیفهای هفته ای استور هم مشخص بود

اگه کسی اسمشو میدونه بزاره قبلا دیدم توی تاپیک یکی گزاشت برنامه رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or