آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان ایمیل‌هاتونو چک کنید <:-P:D
سونی این هفته کد تخفیف 20 درصدی داره میفرسته به ایمیل‌ها...اگه این هفته قراره خریدی از Store انجام بدید، اول ایمیلتون رو چک کنید <:-P
بقیه‌ی ریجن‌هارو نمیدونم ولی کد واسه من که اکانت آمریکا دارم فرستاده شده...
اگه اشتباه نکنم تاریخ انقضای کد تا 13 نوامبر هستش...Enjoy ! :D

دمت گرم کمک بزرگی بود این راهنمایی شما
آرزو به دل موندم یه بارم از این کدهای تخفیف گیر من بیاد=((
تنها باری که شانس آوردم ثبت نام توی بتای دراگون بال فایترز بود که اونم احتمالا حواسشون نبوده :D

یه بار دیگه چک کن شاید اومده باشه از من بدشانس تر فکر نکنم باشی، حتی برای من هم فرستاده
چون من یک باز کد تخفیف 20% از یک سایت خریدم ، خواستم یک بازی 60 دلازی که 10% تخفیف خورده بود تخفیف بیشتری اعمال کنم و بخرمش ولی جواب نداد به همون دلیل که بالا گفتم
حتما کدهای هدیه که سونی میده اینطور نیستن

من سال پیش که سونی یه کد تخفیف داده بود رو برای یک بازی که در جمعه ی سیاه تخفیف خورده بود به راحتی اعمال کردم
سلام دوست عزیز ..لطف میکنی ایمیلی که برات فرستاده subject و sender برام بفرستی ...تو اکانتام کلی خرید داشتم ولی تا حالا فحشم برام نفرستاده..یه ایمیل بفرستم ببینم مشکل من چیه اخه
ممنون

برای من اینطوره که ایمیل تبلیغ COD WWII اومده بعد زیرش یه کد تخفیف 20 درصدی تا 13 نوامبر داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان کسایی که خرید میزنن، لطفا بگن برنامشون واسه این 20 درصد چیه :دی من خرید خاصی به نظرم نمیرسه.
علاوه بر 20 درصد، یه گیفت 10 دلاری وسایت VRV ارسال کرده چند روزه پیش.

دوستان این کد برای چه بازیهایی استفاده میشه چون هر بازی ای من میزنم میزنه invalid for this platform

مثلا خواستم Horizon رو بخرم با تخفیف خودش این ارور رو دادش

آقا این کد برا منم ارور میده که :|

میگه این کد برا این پلتفرم استفاده نمیشه یعنی چی :|

دوستان این کد برای چه بازیهایی استفاده میشه چون هر بازی ای من میزنم میزنه invalid for this platform

مثلا خواستم Horizon رو بخرم با تخفیف خودش این ارور رو دادش

داداش با دستگاه بزن کدشون از سایت میزدم نمیشده کدشو از استور دستگاه وارد کردم درست شد :)

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or