براتون ایمیل میاد به همون ایمیلی که به اکانت PSN وصلهاین کد 20 درصد تخفیف رو چجوری میشه گرفت؟
من اصلا به یاد ندارم بشه روی هیچ بازی ای که هنوز منتشر نشده و به صورت پری اوردر هست کد تخفیف رو اعمال کرد چون اینجوری در حق کسایی که 60 دلار رو کامل پرداخت کردن ظلم میشهH52M965F3P
یک بار خواستم از کد تخفیفم استفاده کنم ها
shadow of colossus خواستم پیش خرید کنم که کد تخفیف نگرفت براش ، لعنت لعنت لعنت![]()
یعنی اگه من الان این کد رو روی بازی مثل middle earth shadow of war که الان 60 دلاره میزدم دیگه حق کسانی که 60 دلار قبلا دادن ظلم نمیشد ؟من اصلا به یاد ندارم بشه روی هیچ بازی ای که هنوز منتشر نشده و به صورت پری اوردر هست کد تخفیف رو اعمال کرد چون اینجوری در حق کسایی که 60 دلار رو کامل پرداخت کردن ظلم میشه![]()
okمن اصلا به یاد ندارم بشه روی هیچ بازی ای که هنوز منتشر نشده و به صورت پری اوردر هست کد تخفیف رو اعمال کرد
متوجه منظورم نشدید.من گفتم بازی هایی که هنوز منتشر نشده اند و به صورت پری اوردر هستنیعنی اگه من الان این کد رو روی بازی مثل middle earth shadow of war که الان 60 دلاره میزدم دیگه حق کسانی که 60 دلار قبلا دادن ظلم نمیشد ؟بیخیال باو
ok
H52M965F3P
یک بار خواستم از کد تخفیفم استفاده کنم ها
shadow of colossus خواستم پیش خرید کنم که کد تخفیف نگرفت براش ، لعنت لعنت لعنت![]()
من اصلا به یاد ندارم بشه روی هیچ بازی ای که هنوز منتشر نشده و به صورت پری اوردر هست کد تخفیف رو اعمال کرد چون اینجوری در حق کسایی که 60 دلار رو کامل پرداخت کردن ظلم میشه![]()
یعنی اگه من الان این کد رو روی بازی مثل middle earth shadow of war که الان 60 دلاره میزدم دیگه حق کسانی که 60 دلار قبلا دادن ظلم نمیشد ؟بیخیال باو
ok
متوجه منظورم نشدید.من گفتم بازی هایی که هنوز منتشر نشده اند و به صورت پری اوردر هستن![]()
سلام از چه طریق وارد سایت میشید؟ من با pc میرم ارور میدهبچه ها کسی نتونست طلسم sony reward رو باطل کنه؟
برای من همچنان تو مرحله آخر گیر می کنه
نمیشه. سیستم امنیتیش وحشتناک قویه.بچه ها کسی نتونست طلسم sony reward رو باطل کنه؟
برای من همچنان تو مرحله آخر گیر می کنه