آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

کسی اینجا Borderlands بازی کرده؟ الآن 50درصد تخفیف خورده, می خوام بدونم ارزش داره ؟
چندین دفعه تخفیفات بهتری خورده من خودم چند ماه بیش شونزده دلار خریدم
اما چند هفته پیشم تخفیف خورده بود فکر کنم بیست دلار یا یکمی کمتر بود

• Like
Reactions: gorgnamaa
دوستان the division gold edition ارزش 31 دلارو داره؟
سلام
ببین دوست عزیز از این که بازی دویژن یه بازی فوق العاده هستش اصلاً حتی شک هم نکن
فقط یه چیز
31 دلار یکم زیاده
دیسک نسخه معمولی رو میتونی 40 هزار تومان توی بازار بخری
خودم 2 تا خریدم یعنی در حدود 10 دلار
و خود بازی اونقدر زیبا و کامل هست که محتوای گلدش 20 دلار بکم زیاده براش
بنظرم برو سراغ دیسکش
حتی خود من کد نسخه استاندارد رو برای کنسول One هم خریدم 50 هزار تومان و هر شب آنلاین میشم و چندتا ماموریت یا دارک زون میزنیم
البته اگر دوست داشته باشی که عالی میشه چند نفره بری
ما کلاً دو یا 4 نفره میریزیم توی Map

دوستان Spotlight Sale هم برای بازی Mass Effect™: Andromeda Deluxe Edition و Mass Effect™: Andromeda تخفیف خوردن به به ترتیب 45 و 41 دلار شدن

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
با توجه به تخفیف 50 درصدی BF1 و همینطور مشکلاتی که برای پینگ و اینا پیش اومده خریدش رو پیشنهاد میکنید یا نه؟
بین bf1 و driveclub موندم :D

سلام دوستان
با توجه به تخفیف 50 درصدی BF1 و همینطور مشکلاتی که برای پینگ و اینا پیش اومده خریدش رو پیشنهاد میکنید یا نه؟
بین bf1 و driveclub موندم :D
سلام بستگی به پینگت داره. اگه اینترنت درست درمون داری و پینگت پایین 100 میلی ثانیه هست که 100 درصد بگیر
اگر پینگ بین 100 تا 150 داری خریدش ریسکه. چون شایعه شده که با توجه به اعتراضات زیاد به احتمال زیاد به زودی یه پچ میدن که ترش هلد پینگ رو به 150 میرسونه و افرادی که پینگ زیر 150 دارن مشکلی برای بازی نخواهند داشت اما بازم هیچ چیز قطعی نیست و بستگی به خودت داره
اگر پینگ بالای 150 داری که فعلا بیخیالش شو.

سلام بستگی به پینگت داره. اگه اینترنت درست درمون داری و پینگت پایین 100 میلی ثانیه هست که 100 درصد بگیر
اگر پینگ بین 100 تا 150 داری خریدش ریسکه. چون شایعه شده که با توجه به اعتراضات زیاد به احتمال زیاد به زودی یه پچ میدن که ترش هلد پینگ رو به 150 میرسونه و افرادی که پینگ زیر 150 دارن مشکلی برای بازی نخواهند داشت اما بازم هیچ چیز قطعی نیست و بستگی به خودت داره
اگر پینگ بالای 150 داری که فعلا بیخیالش شو.
ممنون ، ip خاصی هست که پینگ بگیرم ببینم چنده ؟

هولی شت چه تخفیفات خفنی زده این هفته سونی. واقعا عالیه تخفیفاتش. البته قبلی هم خیلی خوب بود تونستم GG رو بگیرم.
دوستان طرفدار بازی های ژاپنی حتما استفاده کنن.

تخفیفات این هفته هم شروع شدن.
یک مشت چرت و پرت ژاپنی.
به جز فاینال فانتزی و یکی دو عنوان دیگه همشون آشغالن.
شما از بازی های ژاپنی خوشت نمیاد نظرتون محترمه ولی حق نداری به بازی توهین کنی.
Nier, GR, GR2, Blazblue, Naruto Storm 4, Tales و خیلی های دیگه آشغالن؟
لطفا به سلیقه ی بقیه هم احترام بزارید.

تخفیفات این هفته هم شروع شدن.
یک مشت چرت و پرت ژاپنی.
به جز فاینال فانتزی و یکی دو عنوان دیگه همشون آشغالن.
به نظر من حتی اون فاینال فانتزی ها هم آشغالن.

دموکراسی به سبک ایرانی٬ بالاخره نظرش محترمه یا حق نداره نظرش رو بگه ؟ به نظر من شما به جمله آخر خودت توجه کن و انجام بده و برای کسی تعیین تکلیف نکن.

توهین کجا بود ؟ نظرش اینه که بازی ها آشغالن.

هولی شت چه تخفیفات خفنی زده این هفته سونی. واقعا عالیه تخفیفاتش. البته قبلی هم خیلی خوب بود تونستم GG رو بگیرم.
دوستان طرفدار بازی های ژاپنی حتما استفاده کنن.

توهین کجا بود.من نظرم رو گفتم که بازی اشغاله این نظرم بود نه توهین.اره داداش همه از دم آشغالن.
شما یا هرکس دیگه ای ژاپنی دوست داره اکانت ژاپن بساز صبح تا شب بازی کن و تخفیف بگیر.من هزینه پلاس امریکا رو برا اینجور بازی هایی ندادم

به نظر من حتی اون فاینال فانتزی ها هم آشغالن.

دموکراسی به سبک ایرانی٬ بالاخره نظرش محترمه یا حق نداره نظرش رو بگه ؟ به نظر من شما به جمله آخر خودت توجه کن و انجام بده و برای کسی تعیین تکلیف نکن.

توهین کجا بود ؟ نظرش اینه که بازی ها آشغالن.
دموکراسی به سبک غربی میگه اگه از چیزی خوشت نیومد بهش توهین کن؟ "آشغال" توهین نیست؟ یعنی من از یکی خوشم نیاد و بگم طرف آشغاله مشکلی نیست دیگه؟
شما که اینقدر نگران دموکراسی هستی خودت هم برای بقیه تعیین تکلیف نکن عزیز.
بعدشم نظر یه چیزه و فکت صادر کردن یه چیز دیگه... اینکه بگی فلان چیز آشغاله فکته... اینکه بگی به نظرم این بازی آشغاله میشه نظر شخصی هرچند محترمانه نیست.
حالا شما که در مکتب و خانه ی دموکراسی بزرگ شدی لطفا به بزرگی خودت ببخش.

توهین کجا بود.من نظرم رو گفتم که بازی اشغاله این نظرم بود نه توهین.اره داداش همه از دم آشغالن.
شما یا هرکس دیگه ای ژاپنی دوست داره اکانت ژاپن بساز صبح تا شب بازی کن و تخفیف بگیر.من هزینه پلاس امریکا رو برا اینجور بازی هایی ندادم
عزیز جان واژه ی آشغال کلمه ی محترمانه ای نیست و برای بازی ای که کلی طرفدار داره به کار بردنش چندان جالب نیست. شما از کسی خوشت نیاد میگی فلانی آشغاله؟ بعد مشکلی پیش نمیاد؟ یا توی یه جمع فوتبالی از به بازیکن پرطرفدار بگی آشغال مشکلی پیش نمیاد؟
من اکانت آمریکا ساختم به خودمم ربط داره سونی هم نه این دفعه بلکه دفعات پیش هم همیشه بازی های ژاپنی رو تخفیف داده پس برای کسی که از بازی های غربی و شرقی لذت میبره جای مناسبیه. شما اگه دوست داری میتونی اکانت اروپا بسازی که از بازی های غربی لذت ببری.
بازی ها صرف از کشور سازنده شون برای همه جا استفاده میشن و همین بازی های ژاپنی که برای شما آشغاله تو خوده آمریکا کلی فروخته و طرفدار داره.

دموکراسی به سبک غربی میگه اگه از چیزی خوشت نیومد بهش توهین کن؟ "آشغال" توهین نیست؟ یعنی من از یکی خوشم نیاد و بگم طرف آشغاله مشکلی نیست دیگه؟
شما که اینقدر نگران دموکراسی هستی خودت هم برای بقیه تعیین تکلیف نکن عزیز.
بعدشم نظر یه چیزه و فکت صادر کردن یه چیز دیگه... اینکه بگی فلان چیز آشغاله فکته... اینکه بگی به نظرم این بازی آشغاله میشه نظر شخصی هرچند محترمانه نیست.
حالا شما که در مکتب و خانه ی دموکراسی بزرگ شدی لطفا به بزرگی خودت ببخش.

عزیز جان واژه ی آشغال کلمه ی محترمانه ای نیست و برای بازی ای که کلی طرفدار داره به کار بردنش چندان جالب نیست. شما از کسی خوشت نیاد میگی فلانی آشغاله؟ بعد مشکلی پیش نمیاد؟ یا توی یه جمع فوتبالی از به بازیکن پرطرفدار بگی آشغال مشکلی پیش نمیاد؟
من اکانت آمریکا ساختم به خودمم ربط داره سونی هم نه این دفعه بلکه دفعات پیش هم همیشه بازی های ژاپنی رو تخفیف داده پس برای کسی که از بازی های غربی و شرقی لذت میبره جای مناسبیه. شما اگه دوست داری میتونی اکانت اروپا بسازی که از بازی های غربی لذت ببری.
بازی ها صرف از کشور سازنده شون برای همه جا استفاده میشن و همین بازی های ژاپنی که برای شما آشغاله تو خوده آمریکا کلی فروخته و طرفدار داره.
بیخیال پویا.بازیا همه از دم آشغالن.مگه نمیدونی جدیدا بازیای آشغال میان متای بالای 80 میگیرن؟:)) مخصوصا NieR و BB از همه آشغال ترن =))

كلا ديكه بايد عادت كنيم , سوني ١٠٠ دلار همين جوري بده به كاربراش ، يه عده اخرش ميان نارضايتي خودشون رو اعلام ميكنن.

خوب من فكر ميكنم با طرز فكر و سليقه شما كنسول xbox براي شما خيلي مناسب تر باشه ، براي اينكه ٩٩ درصد اين اشغالا اصلا براش عرضه نميشه ، جه بسا نكراني نداريد از اينكه جاي بازي هاي غربي رو تو تخفيفات بكيرن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Minato Arisato

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or