آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان بازی metro redux ارزش خرید داره ؟ یا به جاش tomb rider DF رو بخرم ؟
این Wolfenstein ها چجوریه و ارزش خرید داره ؟
هر کدوم که بفرمایید ارزش داره می خرم

ممنون زودتر پاسخ بدید چند ساعت دیگه تخفیف استور تموم میشه

آخرین ویرایش:
دوستان بازی metro redux ارزش خرید داره ؟ یا به جاش tomb rider DF رو بخرم ؟
این Wolfenstein ها چجوریه و ارزش خرید داره ؟
هر کدوم که بفرمایید ارزش داره می خرم

ممنون زودتر پاسخ بدید چند ساعت دیگه تخفیف استور تموم میشه
نسخه های مترو سبک خاص شوتر ولی بی نهایت عالیی رو دارن متایه بازی هم اینو نشون میده تو خریدشون شک نکن بنظر من اگه می خوایی یه سبک خاص رو تجربه کنی متروها رو بگیر چون تام رایدر نمونش رو دیدیم:D ولی خودت چندتا ویدئو ازشون ببین تا ببینی حال میکنی یا نه
Wolfenstein ها هم یه شوتر خیلی عالی هستن یه شوتر بکش برو جلویه عالی با دی ال سیش کاملا ارزش 12 دلار رو داره
حتما چندتا ویدئو ازشون ببین با این که گرافیکشون کمی نسبت به شوتر های جدید(به غیر از تایتان فال:D) قدیمیه ولی نسبت به قیمت تخفیف خورده کاملا میارزه

• Like
Reactions: dooste.man83
این Wolfenstein: The New Order و the last of us رو گرفتم
بین Wolfenstein: The Old Blood و metro redux کدوم قشنگتره ؟
ممنون راهنمایی کنید
مترو رو اگر بازی نکردی واقعا قیمتش مفته (2تا بازیه)
هرچند the old blood هم خوبه! ولی مترو از لحاظ قیمت ب صرفه تره!

• Like
مترو رو اگر بازی نکردی واقعا قیمتش مفته (2تا بازیه)
هرچند the old blood هم خوبه! ولی مترو از لحاظ قیمت ب صرفه تره!
Wolfenstein: The Old Blood بازیش کوتاه هست ؟
گرافیک کدوم بالاتره ؟
یا اصلا این دو تا رو ول کنم برم سراغ همون tomb rider DF ؟؟ :D:D انتخاب سختیه !!! فکر کنم نوشته بود ساعت 7.30 عصر امروز تخفیف ها تموم میشه

آخرین ویرایش:
: The Old Blood بازیش کوتاه هست ؟
گرافیک کدوم بالاتره ؟
یا اصلا این دو تا رو ول کنم برم سراغ همون tomb rider DF ؟؟ :D:D انتخاب سختیه !!! فکر کنم نوشته بود ساعت 7.30 عصر امروز تخفیف ها تموم میشه
دی ال سیه Wolfenstein نزدیک به 8 ساعته گرافیک این دی ال سی هم از نسخه اصلی بیشتره از مترو ها هم همینطور
اما متروها هم خیلی خوب رو کنسول بهینه شدن گرافیکشون قابل قبوله یه چیزی در حد تایتان فال یه خورده بیشتر:D

• Like
Wolfenstein: The Old Blood بازیش کوتاه هست ؟
گرافیک کدوم بالاتره ؟
اگه من بودم همون tomb rider DF رو می گرفتم.چون کلا از شوتر خوشم نمیاد (به غیر از doom:x) ولی حالا خودت یه چند تا گیم پلی ببین انتخاب کن.

آقا خدا لعنتشون کنه
من 7.26 دقیقه خرید کردم و فاکتور 8 دلار برام صادر کرد اما بازی رو که خریدم از حسابم 30 دلار کم کرده !!! الان موندم چه کنم

• Like
Reactions: as
آقا خدا لعنتشون کنه
من 7.26 دقیقه خرید کردم و فاکتور 8 دلار برام صادر کرد اما بازی رو که خریدم از حسابم 30 دلار کم کرده !!! الان موندم چه کنم
منم تا اومدم بخرم برداشت شانس اوردم قبل اینکه تایید نهایی رو بزنم ی بار دیگه زدم پیج باز شد دیدم فلش سیل رو برداشته بیخیال شدم

آقا خدا لعنتشون کنه
شما که توی حسابت پول بود خب نباید میذاشتی دقیقه 90 خرید کنی که اینجور شه ! حالا دیگه گذشته ، تجربه بشه برای دفعه های بعد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or