blechh
کاربر سایت
چه فایده وقتی نمیتونی دانلودشون کنیهمین که تو Home بازیات هستن کافیه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
چه فایده وقتی نمیتونی دانلودشون کنیهمین که تو Home بازیات هستن کافیه
چرا که نمیتونی چه شریکی بذاری چه کامل برا خودت باشه میتونیچه فایده وقتی نمیتونی دانلودشون کنی
یا تو نمیفهمی من چی میگم یا من درست نفهیدم چی میگی خلاصه ولش کن هر جور راحتیچرا که نمیتونی چه شریکی بذاری چه کامل برا خودت باشه میتونی
نسخه های مترو سبک خاص شوتر ولی بی نهایت عالیی رو دارن متایه بازی هم اینو نشون میده تو خریدشون شک نکن بنظر من اگه می خوایی یه سبک خاص رو تجربه کنی متروها رو بگیر چون تام رایدر نمونش رو دیدیم ولی خودت چندتا ویدئو ازشون ببین تا ببینی حال میکنی یا نهدوستان بازی metro redux ارزش خرید داره ؟ یا به جاش tomb rider DF رو بخرم ؟
این Wolfenstein ها چجوریه و ارزش خرید داره ؟
هر کدوم که بفرمایید ارزش داره می خرم
ممنون زودتر پاسخ بدید چند ساعت دیگه تخفیف استور تموم میشه
مترو رو اگر بازی نکردی واقعا قیمتش مفته (2تا بازیه)این Wolfenstein: The New Order و the last of us رو گرفتم
بین Wolfenstein: The Old Blood و metro redux کدوم قشنگتره ؟
ممنون راهنمایی کنید
Wolfenstein: The Old Blood بازیش کوتاه هست ؟مترو رو اگر بازی نکردی واقعا قیمتش مفته (2تا بازیه)
هرچند the old blood هم خوبه! ولی مترو از لحاظ قیمت ب صرفه تره!
دی ال سیه Wolfenstein نزدیک به 8 ساعته گرافیک این دی ال سی هم از نسخه اصلی بیشتره از مترو ها هم همینطور: The Old Blood بازیش کوتاه هست ؟
گرافیک کدوم بالاتره ؟
یا اصلا این دو تا رو ول کنم برم سراغ همون tomb rider DF ؟؟ انتخاب سختیه !!! فکر کنم نوشته بود ساعت 7.30 عصر امروز تخفیف ها تموم میشه
اگه من بودم همون tomb rider DF رو می گرفتم.چون کلا از شوتر خوشم نمیاد (به غیر از doom) ولی حالا خودت یه چند تا گیم پلی ببین انتخاب کن.Wolfenstein: The Old Blood بازیش کوتاه هست ؟
گرافیک کدوم بالاتره ؟
یا اصلا این دو تا رو ول کنم برم سراغ همون tomb rider DF ؟؟ انتخاب سختیه !!! فکر کنم نوشته بود ساعت 7.30 عصر امروز تخفیف ها تموم میشه
خب Wolfenstein تو سبکه doom هستاگه من بودم همون tomb rider DF رو می گرفتم.چون کلا از شوتر خوشم نمیاد (به غیر از doom) ولی حالا خودت یه چند تا گیم پلی ببین انتخاب کن.
منم تا اومدم بخرم برداشت شانس اوردم قبل اینکه تایید نهایی رو بزنم ی بار دیگه زدم پیج باز شد دیدم فلش سیل رو برداشته بیخیال شدمآقا خدا لعنتشون کنه
من 7.26 دقیقه خرید کردم و فاکتور 8 دلار برام صادر کرد اما بازی رو که خریدم از حسابم 30 دلار کم کرده !!! الان موندم چه کنم
شما که توی حسابت پول بود خب نباید میذاشتی دقیقه 90 خرید کنی که اینجور شه ! حالا دیگه گذشته ، تجربه بشه برای دفعه های بعدآقا خدا لعنتشون کنه
من 7.26 دقیقه خرید کردم و فاکتور 8 دلار برام صادر کرد اما بازی رو که خریدم از حسابم 30 دلار کم کرده !!! الان موندم چه کنم
می دونم.سبکشون دوتاشون یکیه ولی خوب کلا Wolfenstein اصلا با doom قابل مقایسه نیست.(نظر شخصی)خب Wolfenstein تو سبکه doom هست