آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان لطف کنن پاسخ بدن
من The Last Of Us قبلا رو ps3 بازی کردم میخواستم ببینم این The Last Of Us™ Remastered چه چیز های اضافی داره؟ dlc چیزی داره ؟ کامل هست یا نه بازم باید dlc جداگونه خرید؟
ممنون میشم پاسخ بدین

دوستان لطف کنن پاسخ بدن
من The Last Of Us قبلا رو ps3 بازی کردم میخواستم ببینم این The Last Of Us™ Remastered چه چیز های اضافی داره؟ dlc چیزی داره ؟ کامل هست یا نه بازم باید dlc جداگونه خرید؟
ممنون میشم پاسخ بدین

خود بازی رو 60 فریم اجرا میشه با گرافیک بهتر تمام dlc ها هم توشه از جمله left behind که داستانیه دو تا سری چند تایی مپ انلاینه با یه درجه سختی جدید grounded که از هارد سخت تره .

خود بازی رو 60 فریم اجرا میشه با گرافیک بهتر تمام dlc ها هم توشه از جمله left behind که داستانیه دو تا سری چند تایی مپ انلاینه با یه درجه سختی جدید grounded که از هارد سخت تره .
ممنون.پس به نظر شما ارزش داره مخصوصا اینکه دیگه 7 دلار چیزی نیست
یه سوال دیگه dlc تقریبا چند ساعته؟

ممنون.پس به نظر شما ارزش داره مخصوصا اینکه دیگه 7 دلار چیزی نیست
یه سوال دیگه dlc تقریبا چند ساعته؟

به نظر من تو ایران خریدن بازی که فیزیکیش هست و میشه بعد از بازی کردن فروختش دیجیتالی خریدن با این قیمت دلار اشتباهه ولی در کل 7 دلار خوبه . دی ال سی داستانیش 2 ساعته تقریبا .

به نظر من تو ایران خریدن بازی که فیزیکیش هست و میشه بعد از بازی کردن فروختش دیجیتالی خریدن با این قیمت دلار اشتباهه ولی در کل 7 دلار خوبه . دی ال سی داستانیش 2 ساعته تقریبا .
اشتباه نیست میفهمی چرا؟:D
نگاه تو میری یه بازی فیزیکی میخری تمومش میکنی میری میفروشیش حالا مجبوری با 20 یا 30 تومن ضرر بفروشی درسته؟ خب من با همون پول ضررت خود بازی رو میخرم برا همیشه هم دارمش:D

این tomb riader ارزش خریده داره ؟ الان تخفیف خورده .
بین ولفناشتاین و دیزهانرد و tomb riader کدوم پیشنهاد میکنید؟
صد در صد ارزش داره TR DE . به من اندازه انچارتد 2 حال داد . 7 دلار مفته حتما بگیرش . یکی از بهترین اکشن ادونچرهایی بود که بازی کردم .
ولفنشتاین نخر به درد نمیخوره . بعد چند ساعت تکراری میشه و داستانش هم خوشم نیومد وسطاش ولش کردم .
دیزهانرد بازی خوبیه منتها سلیقه ایه . گرافیکش هم افتضاح هست و تو دیواره. در کل ارزش نداره بری و بعدا اگه تونستی دیزهانرد 2 برو اون خوشم اومد.

• Like
Reactions: gerrardm
نگاه تو میری یه بازی فیزیکی میخری تمومش میکنی میری میفروشیش حالا مجبوری با 20 یا 30 تومن ضرر بفروشی درسته؟ خب من با همون پول ضررت خود بازی رو میخرم برا همیشه هم دارمش:D
همون دیشب خریدم..معمولا به فروش توجه نمیکنم میذارم بازی یه مدت بگذره از انتشارش دیسکی میخرم و یا با اف های psn..فقط بتلفیلد همون دو ..سه روز اول گرفتم که زمانی که دیجیتالیش اف خیلی خوب خورد نسخه delux..اومدم دیسکی فروختم 50 ت گذاشتم روش با تایتان فال هردو رو 49 دلار گرفتم..مفت..

• Like
Reactions: mamadian
یه راه دیگه هم هست شما یه بازی رو تو تخفیفا میخری بعد یه مدت با قیمت اصلیش یا یکم کمتر میفروشی

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

یه راه دیگه هم هست شما یه بازی رو تو تخفیفا میخری بعد یه مدت با قیمت اصلیش یا یکم کمتر میفروشی

خب اینجوری مجبوری برا هر بازی یه اکانت جدا بسازی این خودش روشیه ولی من باهاش حال نمیکنم این که مثلا بری تو اکانتت نگاه کنی 100 تا بازی داشته باشی خودش دنیایه:D

خب اینجوری مجبوری برا هر بازی یه اکانت جدا بسازی این خودش روشیه ولی من باهاش حال نمیکنم این که مثلا بری تو اکانتت نگاه کنی 100 تا بازی داشته باشی خودش دنیایه:D
همین که تو Home بازیات هستن کافیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or