آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

کلا مثل اینکه کفگیر خورده ته دیگ:D این تخفیفات EA Sports هم زیاد جالب نیست، مهمترین بازیش Fifa 17 هست که تو تخفیف قبلی 20 دلار شده بود در صورتی که الان شده 30 دلار
اما از حق نگذریم قبل از این 3 4 هفته اخیر تخفیفات خوب بود واقعا، من که اکثر بازی هایی رو که میخواستم گرفتم

کلا مثل اینکه کفگیر خورده ته دیگ:D این تخفیفات EA Sports هم زیاد جالب نیست، مهمترین بازیش Fifa 17 هست که تو تخفیف قبلی 20 دلار شده بود در صورتی که الان شده 30 دلار
اما از حق نگذریم قبل از این 3 4 هفته اخیر تخفیفات خوب بود واقعا، من که اکثر بازی هایی رو که میخواستم گرفتم
نه عامو كجاش خوب بود
من ديس عانرد فقط ب دردم خورد
گاد آو وار هم بد نبود

تخفيفات فقط تخفيفات بلك فرايدي امسال
عالي بود واقعا

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه عامو كجاش خوب بود
من ديس عانرد فقط ب دردم خورد
گاد آو وار هم بد نبود

تخفيفات فقط تخفيفات بلك فرايدي امسال
عالي بود واقعا

Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا تخفیفات سونی بیشتر بدرد افرادی مثل من که کنسول نسل قبل رو نداشتن میخوره چون اکثرا بازی قدیمی تخفیف میزنه:D
برای بازی های جدید به نظر من اگر دیسکی دسته 2 بگیری به صرفه تر در میاد، به جز بازی هایی که برای مولتی شون میخوای و میخوای برای مدت طولانی نگه داری

دوستان بنظرتون بازی پراجکت کارز تخفیف میخوره؟ :«|

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
این بازی نابوده نگیرش من رو وان فری شده بود گرفتم فقط یک ساعت تونستم تحملش کنم:| حالا اگه پول میدادم دیگه چی میشد:|
سگ GT رو به این نمیدم:|

• Like
Reactions: Mahdi444
این بازی نابوده نگیرش من رو وان فری شده بود گرفتم فقط یک ساعت تونستم تحملش کنم:| حالا اگه پول میدادم دیگه چی میشد:|
سگ GT رو به این نمیدم:|
البته خب من داشتمش این قدرا هم که میگی بد نبود ک :«| حالا چرا ازش بدت اومد؟ :«

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk

تا وقتی اسنایپر قوست واریور 3 هست الیت 4 بازی نیست که.اصلا ارزش 40 دلارو نداره.20 دلار واسش معقوله چون بازی معمولی رو به پایینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or