نه عامو كجاش خوب بودکلا مثل اینکه کفگیر خورده ته دیگ این تخفیفات EA Sports هم زیاد جالب نیست، مهمترین بازیش Fifa 17 هست که تو تخفیف قبلی 20 دلار شده بود در صورتی که الان شده 30 دلار
اما از حق نگذریم قبل از این 3 4 هفته اخیر تخفیفات خوب بود واقعا، من که اکثر بازی هایی رو که میخواستم گرفتم
کلا تخفیفات سونی بیشتر بدرد افرادی مثل من که کنسول نسل قبل رو نداشتن میخوره چون اکثرا بازی قدیمی تخفیف میزنهنه عامو كجاش خوب بود
من ديس عانرد فقط ب دردم خورد
گاد آو وار هم بد نبود
تخفيفات فقط تخفيفات بلك فرايدي امسال
عالي بود واقعا
Sent from my iPhone using Tapatalk
این بازی نابوده نگیرش من رو وان فری شده بود گرفتم فقط یک ساعت تونستم تحملش کنم حالا اگه پول میدادم دیگه چی میشددوستان بنظرتون بازی پراجکت کارز تخفیف میخوره؟ :«|
Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
البته خب من داشتمش این قدرا هم که میگی بد نبود ک :«| حالا چرا ازش بدت اومد؟ :«این بازی نابوده نگیرش من رو وان فری شده بود گرفتم فقط یک ساعت تونستم تحملش کنم حالا اگه پول میدادم دیگه چی میشد
سگ GT رو به این نمیدم
نظرات متفاوته ولی من هیچ حس رانندگی توش احساس نکردم کاملا برام خشک و بی روح بودالبته خب من داشتمش این قدرا هم که میگی بد نبود ک :«| حالا چرا ازش بدت اومد؟ :«
Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
تا وقتی Driveclub , Gran turismo , Forza هست...بقیه بازی های Racing بدردنخورن.نظرات متفاوته ولی من هیچ حس رانندگی توش احساس نکردم کاملا برام خشک و بی روح بود