آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بنظرم لذت بحث همینه:D یکی میاد میگه بازی اشغاله یکی میاد میگه نه کی گفته نظر تو اشغاله:D خلاصه برا خودش دنیایه:D
nier با تخفیف پلاس میشه 42 دلار قیمتش خوبه ولی من صبر میکنم برا تخفیف بعدیش که انشالله بشه 30 دلار:D
فعلا میریم سراغ بازیا پلاس این ماهی سونی ترکونده عشق است abzu:x:D
پ.ن: دوستان فاینال xv ارزش 10 دلارم نداره یه اشغال به تمام معناست:D

جدا از این بحث که بازی ها آشغالن یا نه ، اصلا این تخفیفات به مناسبت Golden Week ژاپن زده شدن! :| فازتون چیه دیگه که گیر میدید؟ :| به مناسبت Golden Week ژاپن، بیان بازی های بی ربط رو تحفیف بزنند؟

---
این Boruto فقط نسخه ی کامل و همراه با UNS4ـش تخفیف خورده؟ :| ، من همش منتظر چنین تخفیفی بودم برای گرفتنش! ولی گویا باید بی خیال تخفیف خوردن بشم با این اوصاف:|

توهین کجا بود.من نظرم رو گفتم که بازی اشغاله این نظرم بود نه توهین.اره داداش همه از دم آشغالن.
شما یا هرکس دیگه ای ژاپنی دوست داره اکانت ژاپن بساز صبح تا شب بازی کن و تخفیف بگیر.من هزینه پلاس امریکا رو برا اینجور بازی هایی ندادم
عزیز من همون متال گیری که رو پروفایلت عکس بیگ باس رو زدی حتما یکی از اون اشغال های ژاپنیه ؟ خوشت نمیاد نخر بگو خوشم نمیاد ایرانم که همه زدن فاز روشن فکری از نوع فیکش میگن نظرشه بزار بگه نتیجش میشه اینستاگرام که هر کی هر چی میخواد تو نظرات میگه و توهین به طرف و چیز های مورد علاقش میکنه. اگر شما میتونی نظرتو بگی پس ما هم میتونیم جوابتونو بدیم و دفاع کنیم از چیزی که دوست داریم.

دوستان این dead or alive 5 اش خوبه هست واسه خرید ؟ الان شده حدود 16 دلار با پلاس
ممنون راهنمایی کنید ؟
حیف این بازی
NARUTO SHIPPUDEN™: Ultimate Ninja® STORM 4 ROAD TO BORUTO
خیلی کم تخفیف خورده وگرنه قطعا میگرفتمش

آخرین ویرایش:
دوستان این dead or alive 5 اش خوبه هست واسه خرید ؟ الان شده حدود 16 دلار با پلاس
ممنون راهنمایی کنید ؟
حیف این بازی
NARUTO SHIPPUDEN™: Ultimate Ninja® STORM 4 ROAD TO BORUTO
خیلی کم تخفیف خورده وگرنه قطعا میگرفتمش

به نظر من خیلی خوبه و از فایتینگهای دیگه هم بهتره
نسخه فیزیکی و دیسک بازی تو بازار ایران خیلی خیلی کم پیدا میشه و نایابه
خرید با این قیمت قطعا پیشنهاد میشه

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان این dead or alive 5:Last round رو توصیه کردید بگیرم
اما تو استور یکی همین اسم بالا هست و یکی دیگه که قیمتش نصف این هست dead or alive 5:Last round Story Mode هست که البته add-on هم هست
اولی مود داستانی نداره و باید براش این دومی خریداری بشه برای مود داستانی ؟

سوال آخر اینکه برای منی که پلاس دارم 60 درصد تخفیف خورده ممکنه تخفیف های آینده اش بیشتر باشه یا بر حسب تجربه گذشته این حداکثر تخفیف اش بوده ؟

ممنون

دوستان این dead or alive 5:Last round رو توصیه کردید بگیرم
اما تو استور یکی همین اسم بالا هست و یکی دیگه که قیمتش نصف این هست dead or alive 5:Last round Story Mode هست که البته add-on هم هست
اولی مود داستانی نداره و باید براش این دومی خریداری بشه برای مود داستانی ؟

سوال آخر اینکه برای منی که پلاس دارم 60 درصد تخفیف خورده ممکنه تخفیف های آینده اش بیشتر باشه یا بر حسب تجربه گذشته این حداکثر تخفیف اش بوده ؟

ممنون
dead or alive نسخه free to play هم داره توی استور پلی استیشن . احتمالا مربوط به همون بشه این dlc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or