آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

آقا ممنون میشم اگر هر کدوم از دوستان کد تخفیف هورایزن رو داره و نمیخواد استفاده کنه به من بده...
من واقعا نمیدونم چرا سونی از روز اولی که کنسول خریدم تا حالا یه تف هم کف دست من ننداخته!!!!

آقا ممنون میشم اگر هر کدوم از دوستان کد تخفیف هورایزن رو داره و نمیخواد استفاده کنه به من بده...
من واقعا نمیدونم چرا سونی از روز اولی که کنسول خریدم تا حالا یه تف هم کف دست من ننداخته!!!!

از طرف سونی برات میل میاد کلا؟

برای من هم یه کد اومد و مدت ها بود توی ذهنم بود
و قسمت شد امروز خریدمش نسخه معمولیش (کد 20%) تخفیف برای من قائل شد و بازی رو 48 دلار خریدم
و همین الانم دیتاش دانلودش تمام شد.
ببنیم خدا چی میخواهد
دستش درد نکنه

از طرف سونی برات میل میاد کلا؟
یه سری میل های معمولی مثل زمانی که کیف پولت(حساب کاربریت) رو با گیفت کارت شارژ میکنی و بازی میخری ازم تشکر میکنه.
یه سری ایمیل هم هست که تخفیفات و بازی ها و فیلم های جدیدی که میاد رو معرفی میکنه.در کل هر نوع ایمیلی از طرف سونی برام میاد جز این مدل کد های تخفیف.
مثل سری قبل که واسه یه عده کد تخفیف چند درصدی اومده بود و واسه من نه!!!!

• Like
Reactions: aliahmadi2
یه سری میل های معمولی مثل زمانی که کیف پولت(حساب کاربریت) رو با گیفت کارت شارژ میکنی و بازی میخری ازم تشکر میکنه.
یه سری ایمیل هم هست که تخفیفات و بازی ها و فیلم های جدیدی که میاد رو معرفی میکنه.در کل هر نوع ایمیلی از طرف سونی برام میاد جز این مدل کد های تخفیف.
مثل سری قبل که واسه یه عده کد تخفیف چند درصدی اومده بود و واسه من نه!!!!
منم دقیقا مثل شما هستم نمیدونم چرا اینجوریه فقط ایمیل میزنه از فلان خریدتون متشکریم..نمیخوام باشی اصلا

یکی بیاد منطقی و بدون از هر گونه احساسات مشکلات اردر رو بگه بازی شده 4 دلار مشکلش چیه دقیقا؟ چرا این همه بازخورداش منفی شد؟ ارزش داره 4 دلار دیگه؟ چند تا تروفی داره؟ پلاتش سخته؟

اوردر ١٨٨٦ ٤ دلار و گاد آو وار ٦ دلار

یکی بیاد منطقی و بدون از هر گونه احساسات مشکلات اردر رو بگه بازی شده 4 دلار مشکلش چیه دقیقا؟ چرا این همه بازخورداش منفی شد؟ ارزش داره 4 دلار دیگه؟ چند تا تروفی داره؟ پلاتش سخته؟
مشكلش اين بوده كه ٦٠ دلار واسه ٥ ساعت خيليه، اونا هم موقع عرضه زورشون گرفته بود، وگرنه هم گرافيك خوبه هم گيم پلي ولي خيلي كوتاهه و بعد تموم شدن هيچي نداره، پلاتش هم آسونه، من كه گرفتمش همين الان

Last edited by a moderator:

در مورد اینکه 4 دلار ارزش داره یا نه من نظری ندارم ولی تجربه خودم از بازی میگم!

اولین چیزی که به چشم میاد گرافیک فوق العاده بازیه
ولی بازی خیلی کوتاهه و اگه فیلم های بین مرحله ها و آبجکت ها رو نگاه نکنی 2-3 ساعته تموم میشه!
نکته بعدی هوش مصنوعی ضعیف بازی هستش که خیلی رو مخه
مبارزات بعد از یه مدت تکراری میشه
از نظر من زاویه دوربین خیلی افتضاح بود

در آخر هم بیشترین چیزی که روی اعصاب من بود اینه که 2 قدم راه میرفتی باید فیلم میدیدی و نمیزاره از گیم پلی بازی لذت ببری!

در مورد اینکه 4 دلار ارزش داره یا نه من نظری ندارم ولی تجربه خودم از بازی میگم!

اولین چیزی که به چشم میاد گرافیک فوق العاده بازیه
ولی بازی خیلی کوتاهه و اگه فیلم های بین مرحله ها و آبجکت ها رو نگاه نکنی 2-3 ساعته تموم میشه!
نکته بعدی هوش مصنوعی ضعیف بازی هستش که خیلی رو مخه
مبارزات بعد از یه مدت تکراری میشه
از نظر من زاویه دوربین خیلی افتضاح بود

در آخر هم بیشترین چیزی که روی اعصاب من بود اینه که 2 قدم راه میرفتی باید فیلم میدیدی و نمیزاره از گیم پلی بازی لذت ببری!
پس با این حال هیچ نکته مثبتی توش نمیبینم. 4 دلار برای من خیلی ارزشمندتره.

• Like
Reactions: wii baz
در مورد اوردر همین رو بگم که واقعا دیگه مظلوم واقع شده
من بازی رو تو تخفیف قبلیش ۵ دلار گرفتم، و واقعا از خریدم یه چیزی اونور تر از راضیم.
گرافیک بازی واقعا چشم نوازه و بازی هیچ مشکلی به نظر من تو این قسمت نداره
در مورد گیم پلی هم من که مشکلی تو کاتسین نگاه کردن ندارم و گیم پلی برای من خیلی هم جذاب بود. اسلحه ها هم از تنوع نسبتا مناسبی برخوردار بودن و گیم پلی بازی برای یک دور بازی کردن اصلا خسته کننده نیست
فکر می‌کنم بزرگترین مشکل بازی همون کوتاه بودنش هست که واقعا دیگه برای ۴ دلار خیلی خیلی مناسبه. این داستانا مال زمانی بود که بازی ۶۰ دلار بود. الان با ۴ دلار دوتا تم میدن
پلات کردنش هم خیلی راحته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or