J. Constantine
کاربر سایت
داشتن اکانت کافیه فکر کنم! من پلاس ندارم ولی کد تخفیف 20 درصدی هورایزنو برام فرستاد سونی!آقا کد 20 درصد تخفیف فقط برای کسانی که پلاس دارن سونی میده ؟ یا فقط داشتن اکانت کافیه؟
داشتن اکانت کافیه فکر کنم! من پلاس ندارم ولی کد تخفیف 20 درصدی هورایزنو برام فرستاد سونی!آقا کد 20 درصد تخفیف فقط برای کسانی که پلاس دارن سونی میده ؟ یا فقط داشتن اکانت کافیه؟
کد ها مدت دار هست درسته ؟داشتن اکانت کافیه فکر کنم! من پلاس ندارم ولی کد تخفیف 20 درصدی هورایزنو برام فرستاد سونی!
بله. برای من تا 12 May وقت داشت. بچه ها دارن که نمیخوان فک کنم! من برا خودمو فرستادم برا یکی از بچه های سایت! یه درخواستی بده ببین شاید یکی داشته باشه حال بده!کد ها مدت دار هست درسته ؟
کاش برای منم یکی از اون کد هایی که 20 درصد تخفیف که برای همه ارسال کرد می فرستاد واقعا لازم دارم ولی چیزی نفرستاد !!
خوب اگر کسی داشته باشه برام بفرسته که واقعا ازش ممنون میشم مخصوصا که وقتشم داره تموم میشهبله. برای من تا 12 May وقت داشت. بچه ها دارن که نمیخوان فک کنم! من برا خودمو فرستادم برا یکی از بچه های سایت! یه درخواستی بده ببین شاید یکی داشته باشه حال بده!
اگر به اين سبك علاقه داريد كه مي گن يكي از بهترين هاستدوستان
Alien: Isolation - THE COLLECTION یک تخفیف 60 درصدی خورده و شده 16 دلار بنظرتون می ارزه ؟ ( بازی ترسناک واقعا علاقه دارم )
یا بی خیال SEASON PASS ها بشم و همون 12 ورژن معمولیش که 12 دلار هست بخرم ؟
ممنون راهنمایی کنید ارزش خریدش چجوریه ؟
آقا از خدا هر بازی بخوای برات تخفیف توی استور بزنه ...ممنون بابت جوابتآوتلست 20 ژانویه امسال شده بود ۴ دلار، صب کن بازم تخفیف میخوره بارها ۴،۵،۶ دلار شده
بله اين بازي با DLC يش چندين و چند بار تخفيف خورده . حتي ب زير ٨ دلار هم رسيده ...دوستانی که یک سال اخیر تخفیف ها رو دنبال میکردن این بازی OUT LAST تاحالا تخفیف خورده بوده و چند درصد ( یا بهتر بگم چقدر شده بود ؟ )
ممنون اگر کمک کنید
خدا رچت و کلنک رو بکنه ۵ دلار ان شا الله أوتلست دو تخفیف نمیخوره حالاحالاها، حداقل تخفیف زیادی نمیخورهآقا از خدا هر بازی بخوای برات تخفیف توی استور بزنه ...ممنون بابت جوابت
البته OUT LAST 2 که فکر نکنم حالا حالا ها تخفیف بخوره درسته ؟
اگر رفیق پایه داری 4 نفره برین جلو بله قطعا می ارزهدوستان ارزش داره سی دلار بدم نسخه گلد دیویژن؟ تا حالا بازی نکردمش میخوام واسه تابستون که بیکارم بازی کنم