آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

داشتن اکانت کافیه فکر کنم! من پلاس ندارم ولی کد تخفیف 20 درصدی هورایزنو برام فرستاد سونی!
کد ها مدت دار هست درسته ؟
کاش برای منم یکی از اون کد هایی که 20 درصد تخفیف که برای همه ارسال کرد می فرستاد واقعا لازم دارم ولی چیزی نفرستاد !!

کد ها مدت دار هست درسته ؟
کاش برای منم یکی از اون کد هایی که 20 درصد تخفیف که برای همه ارسال کرد می فرستاد واقعا لازم دارم ولی چیزی نفرستاد !!
بله. برای من تا 12 May وقت داشت. بچه ها دارن که نمیخوان فک کنم! من برا خودمو فرستادم برا یکی از بچه های سایت! یه درخواستی بده ببین شاید یکی داشته باشه حال بده!

• Like
Reactions: dooste.man83
بله. برای من تا 12 May وقت داشت. بچه ها دارن که نمیخوان فک کنم! من برا خودمو فرستادم برا یکی از بچه های سایت! یه درخواستی بده ببین شاید یکی داشته باشه حال بده!
خوب اگر کسی داشته باشه برام بفرسته که واقعا ازش ممنون میشم مخصوصا که وقتشم داره تموم میشه
ولی خوب ما از این شانس ها نداریم کسی برامون از این کارا کنه:p

دوستان
Alien: Isolation - THE COLLECTION یک تخفیف 60 درصدی خورده و شده 16 دلار بنظرتون می ارزه ؟ ( بازی ترسناک واقعا علاقه دارم )
یا بی خیال SEASON PASS ها بشم و همون 12 ورژن معمولیش که 12 دلار هست بخرم ؟

ممنون راهنمایی کنید ارزش خریدش چجوریه ؟
اگر به اين سبك علاقه داريد كه مي گن يكي از بهترين هاست
من تا الان بدش رو از كساني كه بازي كردن نشنيدم

• Like
Reactions: Xenon360
دوستانی که یک سال اخیر تخفیف ها رو دنبال میکردن این بازی OUT LAST تاحالا تخفیف خورده بوده و چند درصد ( یا بهتر بگم چقدر شده بود ؟ )
ممنون اگر کمک کنید

آوتلست 20 ژانویه امسال شده بود ۴ دلار، صب کن بازم تخفیف میخوره بارها ۴،۵،۶ دلار شده
آقا از خدا هر بازی بخوای برات تخفیف توی استور بزنه ...ممنون بابت جوابت :x
البته OUT LAST 2 که فکر نکنم حالا حالا ها تخفیف بخوره درسته ؟

دوستانی که یک سال اخیر تخفیف ها رو دنبال میکردن این بازی OUT LAST تاحالا تخفیف خورده بوده و چند درصد ( یا بهتر بگم چقدر شده بود ؟ )
ممنون اگر کمک کنید
بله اين بازي با DLC يش چندين و چند بار تخفيف خورده . حتي ب زير ٨ دلار هم رسيده ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: dooste.man83
آقا از خدا هر بازی بخوای برات تخفیف توی استور بزنه ...ممنون بابت جوابت :x
البته OUT LAST 2 که فکر نکنم حالا حالا ها تخفیف بخوره درسته ؟
خدا رچت و کلنک رو بکنه ۵ دلار ان شا الله أوتلست دو تخفیف نمیخوره حالاحالاها، حداقل تخفیف زیادی نمیخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or