چندماهی میشه که مالیات اضافه شده! ولی برای یک سری از ایالت ها!سلام
از کی این سونی جریان مالیات اجرا کرده!
4 دلار تو پرفایلم بود خواستم the order رو بخرم
شد 4/30'!!!!
یک سال میشه 4 دلار مونده تو پرفایلم فکر کنم با این شرایط تا اخر 4 دلار بمونه همون جا!!!
من همون موقعی که خبرشو خوندم سریع رفتم اینکارو انجام دادم! کلا آدمی هستم بس تنبل ولی این یکیو سریع انجام دادم!چندماهی میشه که مالیات اضافه شده! ولی برای یک سری از ایالت ها!
برید تو اطلاعات اکانت ، ببینید قابلیت تغییر ایالت هست یا نه، اگر هست(قبلا که بود)، تو نت بگردید کدوم ایالت مالیات نداره و اونو انتخاب کنید.
انجارتد كالكشن كه همين تازكيا تخفيف خورده بود اكه اشتباه نكنمInfamus اصلی کی تخفیف میخوره؟ سونی تخفیفات تابستونی نپداره که همه چیو تخفیف بزنه؟ منتظر تخفیف آنچارتد کالکشون و رچتم
چندماهی میشه که مالیات اضافه شده! ولی برای یک سری از ایالت ها!
برید تو اطلاعات اکانت ، ببینید قابلیت تغییر ایالت هست یا نه، اگر هست(قبلا که بود)، تو نت بگردید کدوم ایالت مالیات نداره و اونو انتخاب کنید.
چندماهی میشه که مالیات اضافه شده! ولی برای یک سری از ایالت ها!
دست سونی نیست از وقتی ترامپ اومد نمیدونم چرا بعضی ایالت ها در امریکا باید مالیات اضافه بشه برا خریدسلام
از کی این سونی جریان مالیات اجرا کرده!
4 دلار تو پرفایلم بود خواستم the order رو بخرم
شد 4/30'!!!!
یک سال میشه 4 دلار مونده تو پرفایلم فکر کنم با این شرایط تا اخر 4 دلار بمونه همون جا!!!
سلامای جان بلاخره
دوستان نسخه کامل بازی بلاد(شامل دی ال سی) و همچنین نسخه دوم دارک سولز بالاترین تخفیفشون رو خوردن از دست ندید این دو شاهکار رو منم بلاخره به عشقم old hunters میرسم![]()
امریکا به ترتیب 50 و 70 درصد برا کاربرا پلاس تخفیف خوردنسلام
تو کدوم استور ؟ قیمت شون چقده؟