aliahmadi2
کاربر سایت
بله هر ۶ نسخه به علاوه ی نسخه ی x
همش هم 800 مگابایته؟ چقدر کمه واسه 6 تا بازی
بله هر ۶ نسخه به علاوه ی نسخه ی x
بله حجمش کمه ولی در واقع همون نسخه ی ps2 هست. فکر کنم حجم نسخه ی psp این بازی بیشتر از یک گیگ بود ولی انصافا ادم از بازیش سیر نمیشه.همش هم 800 مگابایته؟ چقدر کمه واسه 6 تا بازی
داداچ اولش همه میگن ای داد کی میخواد اینو تموم کنه و پولم رفت و همه ی این داستانا ولی بهت قول میدم اگر نه بهترین مطمئنن یکی از بهترین 18 دلارایی بوده که خرج کردی! مبارک باشهمن که جوگیر شدم و Bloodborne™ Complete Edition Bundle رو خریدم
دیشب هم کامل دانلودش کردم و امشب رفتم تو بازی
یعنی از بازی در حد نخود فرنگی هم حالیم نمیشه
اولین بارمه این سبک بازی رو دارم بازی میکنم
یکی کمک کنه اصلاً چکار کنم ؟
درجه آسون نداره
ببخشید دوستان ولی اینقدر از این بازی تعریف شد کار دست خودم دادم
یه 18 دلاری بود آتیشش زدم فکر کنم
شبیه هیچ کدومشون نیست، شبیه سری دارک سولز هست...در ضمن نترس بازی اونقدر بزرگ هست که ساعت ها- روز ها- بلکه ماه ها و سال ها سرگرمت کنه. البته اگر مثل من coop نری و کل زیر و خم بازی رو خودت کشف کنی! اگر نسخه کامل بازی رو خریدی بسته الحاقیش خارق العاده ترین و هیجان انگیز ترین گیم پلی ممکنه در این سبک هست.من 20 دلار توی حسابم داشتم میخواستم یه 20 دلار دیگه بریزم و overwatch یا GTA بگیرم ولی اینجا انقدر تعریف کردید از بلاد که بیخیال اون 2 تا شدم با همین 20 دلاره خریدمش
یه سوال فقط . بازی بیشتر شبیه ویتچر هست یا سری اسکایرم ؟ یا اصلا شبیه هیچکدومشون نیست؟
بدبختی دارک سولز بازی نکردم نمیدونم بسته الحاقی داره یا نه ولی زده بود کامپلیت ادیشن . شبیه وارکرافت نیست احیانا؟ کلا یه بازی ک نزدیک باشه بهش بگید به غیر دارک سولزشبیه هیچ کدومشون نیست، شبیه سری دارک سولز هست...در ضمن نترس بازی اونقدر بزرگ هست که ساعت ها- روز ها- بلکه ماه ها و سال ها سرگرمت کنه. البته اگر مثل من coop نری و کل زیر و خم بازی رو خودت کشف کنی! اگر نسخه کامل بازی رو خریدی بسته الحاقیش خارق العاده ترین و هیجان انگیز ترین گیم پلی ممکنه در این سبک هست.
زده باندل ادیشن نه شبیه وارکرافت نیست...تو این سبک فقط بازی های میازاکی هست...هیچ بازی شبیه شون نیست...:-)بدبختی دارک سولز بازی نکردم نمیدونم بسته الحاقی داره یا نه ولی زده بود کامپلیت ادیشن . شبیه وارکرافت نیست احیانا؟ کلا یه بازی ک نزدیک باشه بهش بگید به غیر دارک سولز
با اینکه این پست ما دو روز پیشه ولی منم نظرم رو میگمدوستان سولز 2 چقدر از بلادبورن سختتره ؟ توی ویدئوی ign میگفت قسمت های ابتدایی بازی توی نسخه ps4 خیلی سخت شدن
به نظرتون گرافیکش تو ذوق نمیزنه ؟
شامل نسخه ی یک و دو بازی میشه که به صورت باندل و با تخفیف ارائه شده.آقایون جریان این
Darksiders: Fury's Collection - War and Death on PS4
چیه؟
آقا گرفتمش:شامل نسخه ی یک و دو بازی میشه که به صورت باندل و با تخفیف ارائه شده.
پیشنهاد میکنم اگه طرفدار سبک هک اند اسلش هستید این عناوین زیبا رو از دست ندید.
عجب سوالی |:Fallout با تمام DLC هاش ارزش 44 دلار رو داره ؟!
دیگه تا این حد ندیده بودمآقا گرفتمش:
View attachment 75546
طرفدار؟من عاشق سری دارکسایدرزم.نسل قبل هردو رو بازی کردم،ولی دوباره گرفتمشون.
در حدی فن بازیم که دیروز 4 دلارم پرید به جای نسخه PS4 نسخه PS3 رو گرفته بودم