من خریدامو از طریق سایت انجام میدم.داشتم تخفیفا رو نگاه میکردم یهویی چشمم به این افتاد.دیگه اینقدر هول شدم اصلا نگاه نکردم واسه ps4 یا ps3 سریع خریدمش.دیگه تا این حد ندیده بودم![]()
من خریدامو از طریق سایت انجام میدم.داشتم تخفیفا رو نگاه میکردم یهویی چشمم به این افتاد.دیگه اینقدر هول شدم اصلا نگاه نکردم واسه ps4 یا ps3 سریع خریدمش.دیگه تا این حد ندیده بودم![]()
من خریدامو از طریق سایت انجام میدم.داشتم تخفیفا رو نگاه میکردم یهویی چشمم به این افتاد.دیگه اینقدر هول شدم اصلا نگاه نکردم واسه ps4 یا ps3 سریع خریدمش.![]()
بازی کردمش قبلا تا یه جاییش هم رفتم ، فقط DLC هاش زمانش زیاده یا کمه ؟! اصلا DLC هاش ارزش 25 دلار بیشتر رو داره ؟!عجب سوالی |:
دوست عزیز من با فال اوت 4 همون اول اومد نزدیک 600 ساعت سرگرم بودم...ولی متسفانه دی ال سی هاشو نرفتم...حالا چرا اینقدر این بازی بهم چسبید؟ چون کلا با بازی های این استدیو خیلی حال میکنم...فال اوت 4 به نظر برترین نمونه یک عنوان نقش افرینی هست...ولی باید یک چیزی رو توجه کنی! اونم استاندارد های این استدیو برای سری بازی هاش هست که قبل از خرید باید کاملا باهاشون اشنا بشی! نه این که بعد بازی رو خریدی بگی اه این چرا گرافیکش اینجوریه؟ چرا تکسچرا ها اینجورین...چرا شوتینگش اینجوریه....در کل بنظرم با توجه به دی ال سی های زیادش اگر با بازی های این استدیو اشنایی داری در خریدش شک نکن.
خیلی طولانی نیست ولی خوبه !کسی دی ال سی Jack The Ripper رو واسه Assassin's Creed Syndicate بازی کرده؟
ارزش خرید داره؟
به نظرم میشه گفت ورژن شرقی GTA هستSleeping Dogs چجوریه ارزش خرید داره؟
مرسی 10دلار ارزشش رو داره؟به نظرم میشه گفت ورژن شرقی GTA هست
داستان خیلی خوبی داره گیم پلیش هم جذابه محیط هنگ کنگ رو هم خیلی جالب درآوردن به نظرم اگه تخفیف خوبی خورده ارزش خرید داره.
گرافیکش قابل قبوله، کاملا ارزش 10$ رو هم دارهمرسی 10دلار ارزشش رو داره؟
گرافیکش راضی کننده هست؟
بله من نسخه گلد خریدم قبلا که این DLC جزئی از اون بود و بسی زیباستکسی دی ال سی Jack The Ripper رو واسه Assassin's Creed Syndicate بازی کرده؟
ارزش خرید داره؟
بازیه خوبیه با اینکه ریمستر هم حساب میشه ولی گرافیک خوبی داره... من خودم تو تخفیفات 5 دلار شد خریدمش به نظرم یکم ده دلار براش زیاده ولی خب اگه خوشت بیاد ارزشش رو دارهمرسی 10دلار ارزشش رو داره؟
گرافیکش راضی کننده هست؟
بازی قشنگیه.گیم پلی منحصر به فرد خودش رو داره و هیچگونه تقلیدی نداره.داستانش کشش زیادی داره و از همه مهم تر تنوع مراحل اصلیش خیلی بالاست و اصلا احساس تکراری شدن نمیدهSleeping Dogs چجوریه ارزش خرید داره؟
والا من که تخفیفی ندیدم همه همون قیمته که !!!!![]()
به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان 50$ خرج کنید تا 10$ هم رایگان دریافت کنید.
لیست بازی هایی که گذاشتن:
https://store.playstation.com/#!/en-ae/ramadan-kareem/cid=STORE-MSF75508-RAMADAN2017
تقریبا فرصت این Offer تا پایان ماه رمضانه.