rosgod
کاربر سایت
داداش من هرچی گشتم همچین تخفیفی ندیدم.بعضی از تخفیفها واقعا فوق العاده ان.مثلا من دارک سایدرز 1 و 2 رو باهم گرفتم 4 دلار
دیگه از این رایگانترم مگه داریم![]()
که این بازی هایی که گفتید ۴ دلار شده باشن.
داداش من هرچی گشتم همچین تخفیفی ندیدم.بعضی از تخفیفها واقعا فوق العاده ان.مثلا من دارک سایدرز 1 و 2 رو باهم گرفتم 4 دلار
دیگه از این رایگانترم مگه داریم![]()
دقت کردید که برای ps3 هست؟
اره اینو دیده بودم . فکر کردم نسخه ی ps4 رو میگین.
هیچیدوستان اين Darksiders: Fury's Collection - War and Death چه چيزي از نسخه سه توش هست كه اسم شخصيت نسخه سه هم توش اومده؟
ميخوام به خاطر يكش يخرمش چون دوشو رفتم و فيزيكيشم خيلي گرونه. ولي اينجوري خيلي بصرفه هست و بهتر از اون اينه كه تا بيشتر از دو ماه ديگه هنوز تخفيفيش پابرجاست
یا خدادقت کردید که برای ps3 هست؟![]()
داداش شوخی میکنی دیگه؟یا خدااصلا دقت نکردم.
چهار دلارم پرید.![]()
بنظر من تا وقتی بلاد هست خرید DS2 زیاد بنظر جالب نمیاد...مخصوصا این که DS3 اومده. گرافیکشم زیاد جالب نیست...دوستان سولز 2 چقدر از بلادبورن سختتره ؟ توی ویدئوی ign میگفت قسمت های ابتدایی بازی توی نسخه ps4 خیلی سخت شدن
به نظرتون گرافیکش تو ذوق نمیزنه ؟
بلاد رو قبلا تموم کردم ولی چون ریجن 2 بوده حسش نیست دوباره از اول برمبنظر من تا وقتی بلاد هست خرید DS2 زیاد بنظر جالب نمیاد...مخصوصا این که DS3 اومده. گرافیکشم زیاد جالب نیست...
پس صبر کن واسه سولز 3!بلاد رو قبلا تموم کردم ولی چون ریجن 2 بوده حسش نیست دوباره از اول برم
سولز 3 هم به نظرم تا چند ماه دیگه تخفیف بهتری میخوره
داداش دارک سولز 2 رو حتما بگیر واقعا بی انصافیه کسی این سه نسخه از بازی رو انجام نده من هنوز بعضیا رو میشناسم نسخه اول بازی رو میرندوستان سولز 2 چقدر از بلادبورن سختتره ؟ توی ویدئوی ign میگفت قسمت های ابتدایی بازی توی نسخه ps4 خیلی سخت شدن
به نظرتون گرافیکش تو ذوق نمیزنه ؟
بنده هم تو این تخفیف ها metal slug رو خریدم که شمامل نسخه ی 1 تا 6 و البته نسخه ی x میشه.
بنده هم تو این تخفیف ها metal slug رو خریدم که شمامل نسخه ی 1 تا 6 و البته نسخه ی x میشه.
بله هر ۶ نسخه به علاوه ی نسخه ی xاین نسخه Anthology شامل هر 6 تا نسخه میشه دیگه؟