آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان اين Darksiders: Fury's Collection - War and Death چه چيزي از نسخه سه توش هست كه اسم شخصيت نسخه سه هم توش اومده؟

ميخوام به خاطر يكش يخرمش چون دوشو رفتم و فيزيكيشم خيلي گرونه. ولي اينجوري خيلي بصرفه هست و بهتر از اون اينه كه تا بيشتر از دو ماه ديگه هنوز تخفيفيش پابرجاست

• Like
Reactions: rosgod
دوستان اين Darksiders: Fury's Collection - War and Death چه چيزي از نسخه سه توش هست كه اسم شخصيت نسخه سه هم توش اومده؟

ميخوام به خاطر يكش يخرمش چون دوشو رفتم و فيزيكيشم خيلي گرونه. ولي اينجوري خيلي بصرفه هست و بهتر از اون اينه كه تا بيشتر از دو ماه ديگه هنوز تخفيفيش پابرجاست
هیچی:D
سر جریان معرفی نسخه سوم دو نسخه اول رو کالکشن کردن دارن با تخفیف به ملت میفروشن:D

• Like
Reactions: THE BEST BOY
من همش منتظر این بودم که نسخه کامل بلاد با نسخه دوم دارک سولز رو هم بشه 40 دلار بگیرم ولی شدش 29 دلار:D الان 11 دلار سود کردم:D

یا خدا:oاصلا دقت نکردم.:))
چهار دلارم پرید.:((
داداش شوخی میکنی دیگه؟:D
همیشه با کنسول خرید کن ولی میدونم داری شوخی میکنی:D

دوستان سولز 2 چقدر از بلادبورن سختتره ؟ توی ویدئوی ign میگفت قسمت های ابتدایی بازی توی نسخه ps4 خیلی سخت شدن
به نظرتون گرافیکش تو ذوق نمیزنه ؟

دوستان سولز 2 چقدر از بلادبورن سختتره ؟ توی ویدئوی ign میگفت قسمت های ابتدایی بازی توی نسخه ps4 خیلی سخت شدن
بنظر من تا وقتی بلاد هست خرید DS2 زیاد بنظر جالب نمیاد...مخصوصا این که DS3 اومده. گرافیکشم زیاد جالب نیست...

• Like
Reactions: ezio252
بنظر من تا وقتی بلاد هست خرید DS2 زیاد بنظر جالب نمیاد...مخصوصا این که DS3 اومده. گرافیکشم زیاد جالب نیست...
بلاد رو قبلا تموم کردم ولی چون ریجن 2 بوده حسش نیست دوباره از اول برم
سولز 3 هم به نظرم تا چند ماه دیگه تخفیف بهتری میخوره

بلاد رو قبلا تموم کردم ولی چون ریجن 2 بوده حسش نیست دوباره از اول برم
سولز 3 هم به نظرم تا چند ماه دیگه تخفیف بهتری میخوره
پس صبر کن واسه سولز 3! ;) دارک سولز 2 هم واقعا بازی سختی هست...مخصوصا بسته های الحاقیش به معنی واقعی کلمه نفس ادم رو بند میارند...ولی خوب واقعا برای کسی که بلاد بازی کرده گرافیکش تو ذوق میزنه و یکم فسیل شده :-)

در ضمن اینم بگم اگر دنبال سختی هستی بسته الحاقی بلاد به معنی واقعی کلمه تر X) سختره و مخصوصا باس اخرش ^_^ الان بلاد با بسته الحاقیش تخفیف خورده که بنده قبلا فقط 20 دلار برای بسته الحاقیش پیاده شدم و خیلی افسوس خوردم و میخورم |:

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ezio252
داداش دارک سولز 2 رو حتما بگیر واقعا بی انصافیه کسی این سه نسخه از بازی رو انجام نده من هنوز بعضیا رو میشناسم نسخه اول بازی رو میرن
درمورد گرافیک هم باید بگم کدوم از این سه نسخه گرافیک بالایی داشتن که این داشته باشه:D درسته هر سه تا نسخه گرافیکشون نسبت به بلاد پایین تره(اونم به دلیل انحصاری بودنشه) ولی در عوض بازی گرافیک هنریه بالایی داره مخصوصا که نسخه دوم بیشترن باس رو نسبت به سری هایه دیگه داره بالاتر از 30 تا باس داره

• Like
Reactions: rosgod

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or