آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

هدف اصلی چیه ؟؟؟ نه اینکه بشه به صرفه ترین خرید رو انجام داد .

من کاری به این ندارم که کجا به صرفه تره در حالت معمولی. دارم می گم کیفیت و تعداد فروش های ویژه رجین 2 قوی تر هست. حالا اینکه پوند گرونه دیگه مشکل ماست.
ضمن اینکه مغلطه نکن و حرفی که نگفتم رو توی دهن من نزار. مجانی بده یعنی چی؟ شما راضی هستی برو خوش باش. نظرتم بنویس. من راضی نیستم و کاملا این حق رو دارم که منم نظرم رو بنویسم.
بحثم کش ندید. هر کی خواست نظر شما رو دنبال می کنه. هر کسم خواست نظر منو. یکیم نظر هیچ کدومو.

مزخرف ترین و بدترین تخفیفاتی دیدم واسه همین استور امریکا بوده! لامصب انچارتد تو استور انگلیس بیش از 10 بار تخفیف درشت خورده که اخرین بار خودم با قیمت 20 پوند خریدمش! چیزی حدود 126 تومن! همونو میخواستم تو استور امریکا میخریدم باید 225 تومن میدادم! حالا بعد یک قرن قیمت بازی تو استور امریکا شد 40 دلار که بازم میخریدمش چیزی حدود 160 تومن میشد! لول بقیه بازی ها بماند! مثل سیزن پس درایو کلاب شد 3 پوند |: تخفیفات امریکا بدرد ما نمیخوره! چون قیمت دیسکی بازی با توجه به امکانات نت و غیره صرفه تره! تخفیف خوردن بیش از 5 بار دی ال سی بلاد تو استور اروپا مشخص میکنه کدوم برنامه ریزی بهتری دارند! بنده بلاد رو خریدم 20 دلار...اینقدر دلمو صابون زدم بلکه دی ال سی بلاد تخفیف بخوره نخورد که نخورد اخرشم مجبور شدم جداگانه 20 دلار براش بدم... در صورتی که تو استور انگلیس هم بازی اصلی هم بازی کامل هم بسته الحاقی جداگانه تخفیف میخوردند!

هدف اصلی چیه ؟؟؟ نه اینکه بشه به صرفه ترین خرید رو انجام داد .

خوبی فروم ارشیو شدنه ... برید پست ها رو بخونید ... ببنید چند تا پست هست در رابطه با مقایسه با ریجن ها و تعریف و تمجید از تخفیفات امریکا و شکایت از ریجن های دیگه ...

دیگه نمیدونم DOOM ...OVERWATCH ...DIVISION ... WITCHER COMPLETE EDITION...BATTLEFIELD ... TITANFALL... DISHONORED ... WATCHDOGS 2 ...FINAL FANTASY 15 بازی جدید نیستن .... ؟؟؟ تخفیف خوب نخوردن ... ؟؟؟ میخواید مفتی عرضه کنن ؟؟؟

دستینی بارها روی PS STORE تخفیف خورده .... فقط با یه سرچ کوچیک اونم تو دو لینک اول این دو مورد رو دیدم

US PlayStation Store Black Friday 2016 sale is now live, includes extra 10% off coupon

PlayStation Store sale discounts Destiny and DLC

دستینی تو همین هالیدی 2016 هم تخفیف خورده بود . خوب وقتی خودتون چک نمیکنید تخفیفا رو که دیگه سونی مقصر نیست .

من هر هفته تخفیفات کنسولا رو چک میکنم .... مقایسه تخفیفات استور با سایرین هم ..............
هدفت چیه تو یعنی چی چک نمیکنی؟
تو تا حالا با اپ ps deals اشنایی پیدا کردی؟ کوچیک ترین تخفیفی تو استور سونی رخ بده من مطلع میشم ولی حالا میفهمی چیه همین دستینی با بالاترین تخفیفش 40 دلار قیمت خورده درصورتی که سمت وان نزدیک به 25 دلار:| سعی کن نکن از این استور دفاع کنی که اینطوری خودتو مسخره میکنی تمامی عنواینی که نام بردی بالاترین تخفیفشون رو استور ایکس باکس بوده:| خواهشا اینجا برا من فکت صادر نکن برا هر کی می خوایی فکت صادر کنی برا من صادر نکن باشه گلم؟:|

آخرین ویرایش:
دو ساعت بیخودی دعوا کردید الان استور آمریکا فلش سیل گذاشته بیشتر بازی های ایستر سیل رو میتونید بخرید
خفن ترینشون ریمستر بایوشاک و دیزانرد ۲ هست که همه جا تا حالا چندین بار تخفیف خوردن

خسته نباشه واقعا سونی

.

دوستان اين Risen 3 كه تخفيف خورده ارزش خريدن داره؟ چون ديسكيش اصلا وجود نداره و فقط ديجيتاليه. الانم 5 دلار شده كه ميشه حول و حوش 25 تومن.

ميدونم نمرش كمه ولي من كلا با بازي هاي نمره كم هم مشكلي ندارم و مثلا بازي مثل مد مكس يا لردس اف فالن را خيلي زياد بازي كردم.

آقا تخفیفات استور آمریکای شما با مال من فرق میکنه؟:D
والا این چیزی که من میبینم از فلش سل قبلی هم بدتره نه بازی های قدیمیش به درد بخورن نه بازی جدیدی برای تخفیف داره:|
کلا با استور آمریکا مشکلی ندارم و خیلی هم از تخفیفاتش استفاده کردم ولی جدیدا دیگه خیلی مسخره شدن اصلا در حد پارسال نیستن:|

برا اولین بار دم سونی این Wolfenstein: The Old Blood تخفیف زد شدید دنبالش بودم .:x
کسانی که تجربه نکردند از دستش ندند با اینکه dlc ولی یه بازی کامل میشه حسابش کرد...

• Like
Reactions: arsenalmom
تخفیفات فلش جدید شروع شده
من که این سری اصلاً خوشم نیامد
هیچ چیز جدید قرار ندادن
خیلی جالبه توی تخفیفات بهاره Xbox هم همینطور هیچ چیز جدید نبود
جفتشون ضد حال شدن

• Like
Reactions: Xenon360 and all4u
برا اولین بار دم سونی این Wolfenstein: The Old Blood تخفیف زد شدید دنبالش بودم .:x
کسانی که تجربه نکردند از دستش ندند با اینکه dlc ولی یه بازی کامل میشه حسابش کرد...
من نسخه اصلیو هم تجربه نکردم! کاش ی باندل هم برای این عنوان بود! یعنی همه رو باندل داده ب جز اینارو

هدفت چیه تو یعنی چی چک نمیکنی؟
تو تا حالا با اپ ps deals اشنایی پیدا کردی؟ کوچیک ترین تخفیفی تو استور سونی رخ بده من مطلع میشم ولی حالا میفهمی چیه همین دستینی با بالاترین تخفیفش 40 دلار قیمت خورده درصورتی که سمت وان نزدیک به 25 دلار:| سعی کن نکن از این استور دفاع کنی که اینطوری خودتو مسخره میکنی تمامی عنواینی که نام بردی بالاترین تخفیفشون رو استور ایکس باکس بوده:| خواهشا اینجا برا من فکت صادر نکن برا هر کی می خوایی فکت صادر کنی برا من صادر نکن باشه گلم؟:|

واقعا دیگه مطمئن شدم ظرفیت نداری ... این چه طرز صحبت کردنه ... این جا رو با دروازه غار اشتباه گرفتی ؟؟؟
شرمنده که اقام سهام دار سونیه ... دارم سنگش رو به سینه میزنم ... اینجا یه سری ادعا مطرح کردید که همش مردود بود ...

استاد تعبیر کردن و عوض کردن حرفات هم هستی .
بعدم اصلا تخفیف نخورده ... کجا ... ویرایش اوپس ... 40 دلار کجا اقای فکت ... بهتر از اینم خورده کافیه سرچ کنید .

.............................................
flash sale این سری هم به درد من که اصلا نمیخوره ... اکثر بازیاش رو یا رفتم یا قبلن خریدمم.... چیز جدید نداره برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or