آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

اگر اشتباه نکنم مجموعه ی GTA قبلا هم تخفیف خورده بود ،ولی اون طرف ریجن ۲ کلی بازی به خاطر عید پاک تخفیف خورده ، dishonored 1 &2 ، ویچر و .....
حیف فقط قیمت پوند یکم ناراحته :)
فقط کسی اطلاع داره تخفیفات عید پاک سال های قبل برای امریکا هم بوده یا نه ؟

اگر اشتباه نکنم مجموعه ی GTA قبلا هم تخفیف خورده بود ،ولی اون طرف ریجن ۲ کلی بازی به خاطر عید پاک تخفیف خورده ، dishonored 1 &2 ، ویچر و .....
حیف فقط قیمت پوند یکم ناراحته :)
فقط کسی اطلاع داره تخفیفات عید پاک سال های قبل برای امریکا هم بوده یا نه ؟
من تو اين چند سال يادم نمياد ديده باشم همچين تخفيفاتي رو دادا ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: darkzside
دوستان Batman: Arkham Knight Premium Edition و همچنين سيزن پسش به طور جداگونه تخفيف خوردن. براي ريجن 2

ميخواستم بدون اين نسخه پرميموش فقط شامل خود بازي و سيزن پسشه يا چيز ديگه اي هم داره؟ چون اگه چيز ديگه اي نداره من فقط سيزن پسشو بگيرم و خود بازيشو فيزيكي بخرم.

آخرین ویرایش:
دوستان Batman: Arkham Knight Premium Edition و همچنين سيزن پسش به طور جداگونه تخفيف خوردن. براي ريجن 2

ميخواستم بدون اين نسخه پرميموش فقط شامل خود بازي و سيزن پسشه يا چيز ديگه اي هم داره؟ چون اگه چيز ديگه اي نداره من فقط سيزن پسشو بگيرم و خود بازيشو فيزيكي بخرم.
من بازی رو به صورت فیزیکی که گرفته بودم این نسخه فقط کد برای سیزن پس داشت و چیز دیگه ای نداشت

• Like
Reactions: THE BEST BOY
دوستان توی این تخفیفات حتما Left:Behind DLC رو بخرید.
این DLC برای TLOU عه و اصلا آف نمیخوره.
(چون من خودم همیشه دنبالش بودم گفتم که بدونید به احتمال 80% تا 2,3 ماه دیگه آف نمیخوره).
*البته برای Platform PS3 دیر آف میخوره اما برای PS4 معمولا همون بعد از 2 ماهی آف میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or