آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

با این مدل تخفیفات استور سونی، باید هر روز استور رو چک کرد که نکنه فلان بازی دیگه ای 1 روزه تخفیف بخوره باز. واقعا مسخره ست
من تو آیفونم یک برنامه دارم که هر بازی ای کوچکترین تخفیفی بخوره اطلاع میده. شاید برای اندروید هم باشه
App Name: PS Deals

من تو آیفونم یک برنامه دارم که هر بازی ای کوچکترین تخفیفی بخوره اطلاع میده. شاید برای اندروید هم باشه
App Name: PS Deals
be5cb68d1141c6ff347e515db673d6b7.jpg

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

دوستان شاید جاای مطرح کردن این سوال اینجا نباشه ولی کسیاز دوستان الان از اکانت های هکی استفاده میکنه؟ اگه استفاده میکنه تو پیام خصوصی میتونین بگید بهم از کجا تهیه میکنید.
ممنونم

این هفته Sherlock holmes devil's daughter رو تخفیف گذاشته که میگیرم.
بازی For honor هم 20 % تخفیف گذاشته, ارزش داره بخرمش یا نه ؟
دو تاش رو هم 58 دلار در میاد.

سونی منتظر بود من کد 20 درصد رو مصرف کنم بلافاصله تخفیف های جدید بذاره

من که به احتمال زیاد رزیدنت 4 و 5 رو بگیرم فقط حیف که شماره 7 رو تخفیف نزدن
دوستان اسکایریم ارزش 30 دلار رو داره یا نسبت به نسل قبل تغییری نکرده ؟

دوستان خرید اسکایریم باارزش تره یا اسسین کریید کالکشن
با این توضیح که با کد 20 درصد میخوام بگیرم یکیشونو
به نظرم اسکایریم بهتره چون هم محتوای بیشتری داره هم اینکه توی اتزیو کالکشن فقط تجربه شماره 2 واجبه وگرنه برادر هود ورژن بهبود یافته ی نسخه ی دومه رولیشن هم معمولیه
تنها شک خودم تو خرید اسکایریم باگ هاشه که میخوام ببینم رفع شده یا نه ؟

• Like
Reactions: ari67
بازی deus ex هفتاد درضد تخفیف خورده برا اعضای پلاس(فکر کنم تا حالا بزرگترین تخفیفش بوده) با کد 20 درصد شد 14.5 دلار برام خرید خوبی بود:D بازی دیگه واقعا 15 دلار میارزه:D
شانس اوردم کدم دو روزه دیگه تموم میشد مهلتش:D

این هفته Sherlock holmes devil's daughter رو تخفیف گذاشته که میگیرم.
بازی For honor هم 20 % تخفیف گذاشته, ارزش داره بخرمش یا نه ؟
دو تاش رو هم 58 دلار در میاد.
بنظرم اگه می خوایی رو for honor یه سود درست حسابی بکنی صبر کن تخفیفات تابستون چون پرفروشترین ای پی یوبی(division) با اون همه طرفدار یه مدت شد 20 دلار اینم صد در صد یه تخفیف خیلی خوب میخوره تا اون موقع هم مشکلات سرور و چیزا دیگه حل شده:D

Last edited by a moderator:
بنظرم اگه می خوایی رو for honor یه سود درست حسابی بکنی صبر کن تخفیفات تابستون چون پرفروشترین ای پی یوبی(division) با اون همه طرفدار یه مدت شد 20 دلار اینم صد در صد یه تخفیف خیلی خوب میخوره تا اون موقع هم مشکلات سرور و چیزا دیگه حل شده:D
مرسی. بنا به توصیه شما بیخیالش شدم.
اون 20 درصد تخفیفم مونده. فکر کنم بهترین خرید توی این 2 روز همون شرلوک هولمز باشه.

• Like
Reactions: Xenon360 and blechh
یعنی خاک بر سر استور امریکا |: همین الان انچارتد 4 تو استور انگلیس من بخوام بخرمش چیزی حدود 125 تومن میشه ( با تخفیف) تو استور امریکا دقیقا یک ساله منتظرم ببینم پایین میاد تخیر همون 59 دلار هست که میشه +230 |: این اتفاق برای تموم بازی های انحصاری سونی از جمله اخرین نگهبان و غیره هم افتاده |: شیطونه میگه یک اکانت ریجن 2 بسازم |:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mahdi444
یعنی خاک بر سر استور امریکا |: همین الان انچارتد 4 تو استور انگلیس من بخوام بخرمش چیزی حکدود 125 تومن میشه ( با تخفیف) تو استور امریکا دقیقا یک ساله منتظرم ببینم پایین میاد تخیر همون 59 دلار هست که میشه +230 |: این اتفاق برای تموم بازی انحصاری سونی از جمله اخرین نگهبان و غیره هم افتاده |: شیطونه میگه یک اکانت ریجن 2 بسازم |:
خب الان دیسک بخرین از 125 هم کمتر میشه که : )

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk

• Like
Reactions: Xenon360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or