آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

نه مثل اینکه متفاوته...

اصلا اسمشم نیار :D حتی اگه بازیو رایگان + دیتا واست فرستادن بازم ارزش نداره :D
دمت گرم داشتم میخریدم

این هفته من اینارو خریدم
از همه شونم راضیم
until dawn
dmc 4
The Evil Within Digital Bundle
Journey
DriveClub
Defense Grid 2

فقط دودلم که بازی The Unfinished Swan و RESOGUN بگیرم یا نه??
تخفیفات بهاره از کی شروع میشه؟ :دی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ALBERT W3SKER
قضیه این کد 20 درصد چیه? :D
دوستان قضیه این کد تخفیف چیه؟؟
جوابتون ;) :
قبل از خرید ایمیل‌هاتونو چک کنید مثل اینکه سونی کد 20 درصد تخفیف واسه بعضیا فرستاده...واسه من حدود 2 ماه پیش فرستاده بود ولی الان نفرستاده...احتمالا ایندفعه واسه اونایی که قبلا نفرستاده بودن، کد رو ارسال کردن.

• Like
Reactions: dooni
دوستان یه سوال
این کد تخفیف برا من نیومده ولی برای یکی از دوستام اومده... میتونم از مال اون استفاده کنم؟ مشکل بن شدن و این چیزا برام پیش نمیاد؟ چجوری باید استفاده کنم ازش؟

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk

دوستان یه سوال
این کد تخفیف برا من نیومده ولی برای یکی از دوستام اومده... میتونم از مال اون استفاده کنم؟ مشکل بن شدن و این چیزا برام پیش نمیاد؟ چجوری باید استفاده کنم ازش؟

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
بله که میتونی.فقط باید کدشو ازش بگیری.نه مشکلی نداره

بله که میتونی.فقط باید کدشو ازش بگیری.نه مشکلی نداره
چجوری باید ازش استفاده کنم؟ من الان با اپ پلی استیشن رفتم توی اکانتم اون قسمتی که کد گیفت کارت رو وارد میکنیم کد تخفیف رو وارد کردم ولی گفت که اشتباهه... راه دیگه ای داره؟

چجوری باید ازش استفاده کنم؟ من الان با اپ پلی استیشن رفتم توی اکانتم اون قسمتی که کد گیفت کارت رو وارد میکنیم کد تخفیف رو وارد کردم ولی گفت که اشتباهه... راه دیگه ای داره؟
نمیدونم حقیقتا.شایدم کد فقط واسه اکانتی که واسش فرستاده شده استفاده داره

موقعی که خریدتون رو میخوایید تکمیل کنید اخرش زیر اون صورت حساب نهایی که قیمت بازی و موجودی کیف پولتون رو زده یه گزینه هست که نوشته use 10 digit discount code یا همچین چیزی. اونو که بزنید میتونید کد رو وارد کنید. هر کدی که قبلا استفاده نشده باشه رو میتونید استفاده کنید فقط مثل اینکه باید ریجن کد و اکانت یکی باید باشه. اینو مطمئن نیستم.

واس من یه ایمیل اومده زده بیست درصد ولی فقط برای پیش خرید اونم چند تا بازی خاص :(‌منظورتون همینع؟

به احتمال زیاد همونه.
یکی که نمیفرسته..!
رندومی میده حالا از شانست اینو فرستاده.

درایو کلاب نسخه کاملشه؟
چنده الان؟

بستگی داره تو چه ریجنی بخوای..!
ریجن آمریکا(1):
Driveclub full game + season pass bundle
19.99$

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟