آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

لول انچارتد 3 رو هم بصورت جداگانه داره و بقیشون هم همین طور |: چقدر خوبه این استور |: سیزن پس درایو کلاب هم شده 4 پوند یعنی فقط خاک:|
دادا چجوری باید اکانت ریجن دو بسازیم؟:/ من هر چی سرچ کردم کدپستی و این چیزا واسه 2 نبود همشون واسه امریکان

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk

دادا چجوری باید اکانت ریجن دو بسازیم؟:/ من هر چی سرچ کردم کدپستی و این چیزا واسه 2 نبود همشون واسه امریکان

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
بیا داداش این لینک رو هر شهری بزنی تموم مشخصات اون شهر با ادرس با کد و غیره بصورت نقشه از روی گوگل مپ برات میاره.

لول انچارتد 3 رو هم بصورت جداگانه داره و بقیشون هم همین طور |: چقدر خوبه این استور |: سیزن پس درایو کلاب هم شده 4 پوند یعنی فقط خاک:|
اگه گیفت کارت اروپا با قیمت مناسب و به فراوونیه گیفت آمریکا بود من کلا با استور آمریکا خداحافظی میکردم:|

• Like
Reactions: tooraj.zi
اگه گیفت کارت اروپا با قیمت مناسب و به فراوونیه گیفت آمریکا بود من کلا با استور آمریکا خداحافظی میکردم:|
من الان در حال ساخت اکانت هستم...بعد این تموم بازی هامو تو اکانت انگلیس میخرم...سعی میکنم اکانت های قبلیم رو هم بفروشم...بابا چی بود این استور امریکا |: الان هم یکی دارم گفته برات هر موقعه خواستی گیفت کارت میخرم ببینیم اگه خوب پیش رفت تو همین اکانت جدید میمونیم.

متاسفانه GOW 3 و SOUND SHAPE از دستم رفت توي تخفيف آخري

اما EVIL WITHIN رو با تمام DLC هاش گرفتم ٩ دلار مفت .
تعريف زياد ميكنن ازين بازي . بريم ببينيم چيه با حجم ٥٥ گيگ

Sent from my iPhone using Tapatalk

یعنی خاک بر سر استور امریکا |: همین الان انچارتد 4 تو استور انگلیس من بخوام بخرمش چیزی حدود 125 تومن میشه ( با تخفیف) تو استور امریکا دقیقا یک ساله منتظرم ببینم پایین میاد تخیر همون 59 دلار هست که میشه +230 |: این اتفاق برای تموم بازی های انحصاری سونی از جمله اخرین نگهبان و غیره هم افتاده |: شیطونه میگه یک اکانت ریجن 2 بسازم |:
آنچارد الان توی استور آمریکا تخفیف خورده شده 20 دلار

این راک استار خیلی گداست ... اخه این چه تخفیفاییه ... دلم رو صابون زده بودم با یه تخقیف 80 درصدی وایس سیتی رو میگریم ... اخه این چیه دیگه .... خوبه این همه هم پول پارو میکنن

• Like
Reactions: Xenon360
این راک استار خیلی گداست ... اخه این چه تخفیفاییه ... دلم رو صابون زده بودم با یه تخقیف 80 درصدی وایس سیتی رو میگریم ... اخه این چیه دیگه .... خوبه این همه هم پول پارو میکنن
من هر سه تا gta برا ps2 رو خريدم با هم ٢٠ دلار
٣ تاش با هم ارزونتر در مياد فك كنم... البته اون موقع
لذتي بردم از دوتاي اولي
سومي رو هنوز نرفتمش

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or