آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سوباسا الان نسخه معمولیش آف خورده ، بنظرم اون نسخه 80 دلاری بیشتر ارزش خرید داشت ک توی بلک فرایدی شده بود 28 دلا و من خریدمش، در عین سادگی واقعا نوستالژی هست و لذت بخشه :D

خیلی خوب ساختنش. واقعا لذتبخشه مخصوصا وقتی تیمای ملی رو باز میکنی و شوتای خرکیشون رو میبینی :D حیف که یه انیمه درست درمون از تیمای ملی نمیسازن حالشو ببریم. خیلی پتانسیل دارن.

• Like
Reactions: Batsy and Dead2021
View attachment 234484
دوستان نمیدونم چرا بلادبورن برای من دردسترس نیست ~X(

باندل سه گانه مترو شده 18 دلار اگر تجربه نکردین از دستش ندین.
احتمال زیاد چون پلاس داری روی اکانتت
و این بازی جزو پلاس کالکشنه

• Like
Reactions: blak and rosgod
آقا یه توضیح در مورد مورتال، اینجاستیس، استریت فایتر و تِکِن می دی؟
سازنده مورتال و اینجاستیس یه استودیو هست و به نظرم برای کسایی که اهل بازی های مبارزه ای نیستن گزینه خوبیه
گرافیک تکن زیاد به دلم ننشست
استریت فایتر هم فقط به بازیکن های حرفه ای توصیه میشه چون زدن کمبو هاش خیلی سخته

• Like
Reactions: jdepp
آقا یه توضیح در مورد مورتال، اینجاستیس، استریت فایتر و تِکِن می دی؟

چه سوال کُلی و سختی :D
ولی به طور خلاصه و ساده بخوام بگم اگه بازی فایتینگ رو برای محتوای داستانی و سینگل‌پلیر میخوای Street Fighter باید آخرین گزینه باشه واست. بازیای Netherrealm که همون Mortal Kombat و Injustice باشن بهترین گزینه هستن برای محتوای سینگل‌پلیر. بعد ازین ۲تا Tekken قرار میگیره که اونم به شکلای مختلف میتونه پلیر رو نگه داره. ولی خب SF با اینکه یه جورایی بهترین گیم‌پلی و مکانیزمای فایتینگ رو داره اما خیلی مناسب نیس واسه کسی که جدی نخواد پیگیر بازی فایتینگ بشه. محتوای تک‌نفره خاصی نداره و شما بعد از تموم کردن بخش داستانی دیگه کاری برای انجام دادن ندارید مگر اینکه آنلاین بازی کنید. در کل همونطور که گفتم این باندل MK11 و اینجاستیس ۲ خیلی خووبه اگه قصد خرید داشته باشید
ضمن اینکه اگه به استایل انیمه‌ای علاقه داری میتونی Guilty Gear هم در نظر بگیری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mahdi_MM and jdepp
من توی این تخفیفات Black Friday و End of the Year این بازیا رو گرفتم:

TimeSpinner (یه بازی Metroidvania طور که به شدت شبیه Castlevania: Symphony of the Night هستش. خیلی وقته یه همچین بازی ای برای Vita میخواستم. نسخه PS4ـش رو که میخرید، برای Vita هم میتونید دانلود کنید.)
Children of Morta (نسخه کاملش با همه DLCهاش آف خورده بود.)
Dead Cell (این یکی فقط نسخه اصلی بازی آف خورده ولی چون خیلی وقت بود که میخواستمش، سرانجام خریدمش 🤘 )
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (اینو روی PS3 نتونستم تموم کنم و از همون موقع عاشقش بودم.)
و...
Tales of Berseria که از صبحه گذاشتم دانلود بشه که نمیشه :|

تهشم یه 47 دلاری موند برام :D که امیدوارم امیدوارم امیدوارمممممممم Kena: Bridge of Spirits و Fatal Frame: Maiden of Black Water برای کریسمس تخفیف بخورن ^:)^ [-o<

دوستان قبلا یکی از بچه ها ی سایتی گذاشته بود که در کنار پلاس قانونی پلاس هکی هم میفروخت ولی نمیدونم این تاپیک بود یا نه
میشه اگه آدرسش رو دارید بذارید
حقیقتش زیاد اهل انلاین بازی کردن نیستم که بخوام قانونی بخرم و نه بازیهای پلاس چنگی به دل میزنه, اینم واسه تروقیهای دیمنز سولز میخوام

• Like
Reactions: jdepp
دوستان قبلا یکی از بچه ها ی سایتی گذاشته بود که در کنار پلاس قانونی پلاس هکی هم میفروخت ولی نمیدونم این تاپیک بود یا نه
میشه اگه آدرسش رو دارید بذارید
حقیقتش زیاد اهل انلاین بازی کردن نیستم که بخوام قانونی بخرم و نه بازیهای پلاس چنگی به دل میزنه, اینم واسه تروقیهای دیمنز سولز میخوام
آقا پیدا کردی همینجا بگو یا برای منم بفرست دمت گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or