آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

میگم کاشکی به جای این همه اس‌ام‌اس‌های تبلیغاتی تخفیف شب یلدا که خَفَمون کردن، PSN یه تخفیف شب یلدا میذاشت :p:D:-"

حقیقتا که سُنت از این زیباتر نداریم. اونوریا هم باید جدی بگیرنش و بخصوص براش تخفیف هم در نظر بگیرن :D

• Smile
Reactions: NHM
بچه ها این نسخه پلی۴ اسپایدرمن که تخفیف خورده ۲۰ دلار شده همون نسخه ریمستره؟ هرچی گشتم نسخه ریمستر رو جداگانه پیدا نکردم تو استور

بچه ها این نسخه پلی۴ اسپایدرمن که تخفیف خورده ۲۰ دلار شده همون نسخه ریمستره؟ هرچی گشتم نسخه ریمستر رو جداگانه پیدا نکردم تو استور
تا جاییکه میدونم نسخه ریمستر فقط از طریق miles morales ultimate edition قابل دسترسه و جداگانه در دسترس نیست

این ender lilies بالاخره 25 درصد اف خورده
fist هم تخفیف خورده برای کسایی که مترویدوانیا دوست دارن این 2 تا بازی را از دست ندید .
it takes two هم 50 درصد تخفیف خورده جالبه تو بلک فرایدی 38 درصد اف خورده بود
کلا خیلی بازی برای کریسمس تخفیف خورده فکر کنم همه سلیقه ها را پوشش بده

آقا این بنده خدا Agents of Mayhem اگه ۵ ۶$ شده بگیرید خیلی بازی خووبیه. مال سازنده‌های Saints Row هستش. خودم ۲ماه پیش گرفتمش و واقعا گیم‌پلی و کامبتش رو خیلی دوس داشتم. ۱۲کرکتر داره که همشون خیلی خوب طراحی شدن. از نظر طراحی میشن‌های خیلی قوی نیست و کارای تکراری زیاد باید انجام بدید اما مپش بزرگ نی و خوش آبو رنگم هست. احتمال داره جز گروهی باشید که خسته میشن و ولش میکنن یا اینکه مثل من خوشتون بیاد و برید واسه پلت کردنش :D

آقا این بنده خدا Agents of Mayhem اگه ۵ ۶$ شده بگیرید خیلی بازی خووبیه. مال سازنده‌های Saints Row هستش. خودم ۲ماه پیش گرفتمش و واقعا گیم‌پلی و کامبتش رو خیلی دوس داشتم. ۱۲کرکتر داره که همشون خیلی خوب طراحی شدن. از نظر طراحی میشن‌های خیلی قوی نیست و کارای تکراری زیاد باید انجام بدید اما مپش بزرگ نی و خوش آبو رنگم هست. احتمال داره جز گروهی باشید که خسته میشن و ولش میکنن یا اینکه مثل من خوشتون بیاد و برید واسه پلت کردنش :D
من 2 3 سال پیش خریدمش همین 5 دلار .کلا از قدیم الایام همیشه تو تخفیف بوده .
با اینکه امتیازاش پایینه ولی راست میگی خیلی حال داد بازیش .فقط برای پلاتش درست یادم نمیاد فکر کنم یه تروفی انلاین داشت مهلتش گذشته بود دیگه نمیشد گرفت نمیدونم چلنج هفتگی داشت یه همچین چیزی
ولی بازیش خیلی حال داد :D

• Like
Reactions: NaViiDii
Control ultimate edition شده ۱۲ دلار
Metro exodus شده ۸ دلار
بنظرتون ارزش داره بخرمشون؟
رو مترو شک دارم
تو خرید جفتشون شک نکن هر دو عالی
مخصوصا مترو که روی ps5 یه چیز خفنیه البته اینو بگم گان پلی بازی اصلا مثل کالاف نیس، حس سنگینی اسلحه ها به شدت زیاده که وقتی با دوالسنس ترکیب میشه یه چیز جادویی میشه

تو خرید جفتشون شک نکن هر دو عالی
مخصوصا مترو که روی ps5 یه چیز خفنیه البته اینو بگم گان پلی بازی اصلا مثل کالاف نیس، حس سنگینی اسلحه ها به شدت زیاده که وقتی با دوالسنس ترکیب میشه یه چیز جادویی میشه
عالیه پس
دنبال همچین چیزی میگشتم
تازه فک کنم rt هم داره 60 فریم هم هست، دیگه خریدش قطعیه...

Thanks mate :x

• Like
Reactions: Efikiller

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or