Frozen Flame
کاربر سایت
نه نسخه اصلیهبچه ها این نسخه پلی۴ اسپایدرمن که تخفیف خورده ۲۰ دلار شده همون نسخه ریمستره؟ هرچی گشتم نسخه ریمستر رو جداگانه پیدا نکردم تو استور
تا جاییکه میدونم نسخه ریمستر فقط از طریق miles morales ultimate edition قابل دسترسه و جداگانه در دسترس نیستبچه ها این نسخه پلی۴ اسپایدرمن که تخفیف خورده ۲۰ دلار شده همون نسخه ریمستره؟ هرچی گشتم نسخه ریمستر رو جداگانه پیدا نکردم تو استور
ارزش خرید بسیار (حتی با قیمت کامل)a plague tale شده ده دلار
ارزش خرید داره و ارزش تکرار؟
من 2 3 سال پیش خریدمش همین 5 دلار .کلا از قدیم الایام همیشه تو تخفیف بوده .آقا این بنده خدا Agents of Mayhem اگه ۵ ۶$ شده بگیرید خیلی بازی خووبیه. مال سازندههای Saints Row هستش. خودم ۲ماه پیش گرفتمش و واقعا گیمپلی و کامبتش رو خیلی دوس داشتم. ۱۲کرکتر داره که همشون خیلی خوب طراحی شدن. از نظر طراحی میشنهای خیلی قوی نیست و کارای تکراری زیاد باید انجام بدید اما مپش بزرگ نی و خوش آبو رنگم هست. احتمال داره جز گروهی باشید که خسته میشن و ولش میکنن یا اینکه مثل من خوشتون بیاد و برید واسه پلت کردنش
تو خرید جفتشون شک نکن هر دو عالیControl ultimate edition شده ۱۲ دلار
Metro exodus شده ۸ دلار
بنظرتون ارزش داره بخرمشون؟
رو مترو شک دارم
عالیه پستو خرید جفتشون شک نکن هر دو عالی
مخصوصا مترو که روی ps5 یه چیز خفنیه البته اینو بگم گان پلی بازی اصلا مثل کالاف نیس، حس سنگینی اسلحه ها به شدت زیاده که وقتی با دوالسنس ترکیب میشه یه چیز جادویی میشه