آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

درود شامل چه بازی های هست !
بازی های ریسینگ مثل need for speed بازی های ورزشی مثل فیفا شوتر های اول شخص مثل بتلفیلد بعلاوه چند تا بازی ایندی
بهترین بازیش به نظر من استاروارزه که اگه تجربه نکردید حتما بازیش کنید

بازی های ریسینگ مثل need for speed بازی های ورزشی مثل فیفا شوتر های اول شخص مثل بتلفیلد بعلاوه چند تا بازی ایندی
بهترین بازیش به نظر من استاروارزه که اگه تجربه نکردید حتما بازیش کنید
بازی it takes two هم داخلش هست ؟
بعد اینکه با همون پولی که تو اکانتمون هست میشه خرید یا نه باید کردیت کارد داشت ؟

خیلی عجیبه واسه ۳ماهه هم کردیت میخواد! قبلا فقط واسه ورژن ۷روزه رایگان و نهایت اشتراک ۱ماهه کردیت میخواستن. ولی در کل اگه مثل منو شریکم خیلی پیگیر بازیای EA نیستین و نخواهین بود خرید ۱سالش گزینه خووبیه. الان بازیایی که ارزش داشته باشن زیاد داره نسبتا و با توجه به قیمت ۳۰$ مخصوصا اگه شریک داشته باشید خیلی مناسبه به نظرم

خیلی عجیبه واسه ۳ماهه هم کردیت میخواد! قبلا فقط واسه ورژن ۷روزه رایگان و نهایت اشتراک ۱ماهه کردیت میخواستن. ولی در کل اگه مثل منو شریکم خیلی پیگیر بازیای EA نیستین و نخواهین بود خرید ۱سالش گزینه خووبیه. الان بازیایی که ارزش داشته باشن زیاد داره نسبتا و با توجه به قیمت ۳۰$ مخصوصا اگه شریک داشته باشید خیلی مناسبه به نظرم
اشتراک EA PLAY همین شکلیه، 3 ماهش یادمه آف زده بود برام 1 چوق، فقط کردیت می خواست و لاغیر، هر چند که اونموقع ارزش 1چوقم نداشت!

بچه ها من با گوشی خواستم eaplay 5 دلار رو بگیرم وقتی buy رو زدم رفت که اکانتم 5 دلار کم کنه اما خوب چون نداشتم چیزی نشد نه paypal نه creditcard اورد یکی اگه پولش رو داره چک میکنه که اوکی هست یا نه که میشه گرفت یا نه؟؟

آقا من رفقم کاناداست الان کردیت کارد مثلا اونو بزنیم بعدش میشه کنسل کرد Ea Subscription رو و کلا کردیت کاردو پاک کرد از اکانت ؟
پ.ن : آقا اصلا رفیقو بیخیال . این سایت ها هستن مسترکارت مجازی مثلا 5 دلاری میدن یا ویزا کارت هدیه اینا رو میشه زد ؟ کسی امتحان کرده ؟

آخرین ویرایش:
آقا من رفقم کاناداست الان کردیت کارد مثلا اونو بزنیم بعدش میشه کنسل کرد Ea Subscription رو و کلا کردیت کاردو پاک کرد از اکانت ؟
پ.ن : آقا اصلا رفیقو بیخیال . این سایت ها هستن مسترکارت مجازی مثلا 5 دلاری میدن یا ویزا کارت هدیه اینا رو میشه زد ؟ کسی امتحان کرده ؟
به صورت دقیق در مورد EA نمی‌دونم. اما سرویس‌های ماهانه‌ی دیگه رو می‌تونی recurring-billing یا یه همچین چیزی رو بعد از خرید خاموش کنی.
علی الاصول برای EA هم باید بشه.

• Like
Reactions: Scαrface
سلام
Marvel's Guardians of the Galaxy قیمتش رسیده به حدودای ۳۵ دلار
از نظر محتوا و اینها چطوریه؟
ارزش خرید داره با این قیمت؟

همچنین It Takes Two
با توجه به اینکه عملاً بازی دو نفره ست، درجه ی سختیش تا چه حدیه؟
بخوام با عیالات متحده بازی کنم باید ساده باشه، گیمر قدیمه، ولی از دوران سگا جنسیس به بعد دست به کنترلر نزده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or