درود شامل چه بازی های هست !قیمت ea play سه ماهه شده 5 دلار مهلت خریدش هم تا هشتم ماه میلادی بعده
از دست ندید
بازی های ریسینگ مثل need for speed بازی های ورزشی مثل فیفا شوتر های اول شخص مثل بتلفیلد بعلاوه چند تا بازی ایندیدرود شامل چه بازی های هست !
بازی it takes two هم داخلش هست ؟بازی های ریسینگ مثل need for speed بازی های ورزشی مثل فیفا شوتر های اول شخص مثل بتلفیلد بعلاوه چند تا بازی ایندی
بهترین بازیش به نظر من استاروارزه که اگه تجربه نکردید حتما بازیش کنید
آره داخلش هستبازی it takes two هم داخلش هست ؟
بعد اینکه با همون پولی که تو اکانتمون هست میشه خرید یا نه باید کردیت کارد داشت ؟
اشتراک EA PLAY همین شکلیه، 3 ماهش یادمه آف زده بود برام 1 چوق، فقط کردیت می خواست و لاغیر، هر چند که اونموقع ارزش 1چوقم نداشت!خیلی عجیبه واسه ۳ماهه هم کردیت میخواد! قبلا فقط واسه ورژن ۷روزه رایگان و نهایت اشتراک ۱ماهه کردیت میخواستن. ولی در کل اگه مثل منو شریکم خیلی پیگیر بازیای EA نیستین و نخواهین بود خرید ۱سالش گزینه خووبیه. الان بازیایی که ارزش داشته باشن زیاد داره نسبتا و با توجه به قیمت ۳۰$ مخصوصا اگه شریک داشته باشید خیلی مناسبه به نظرم
سلام دقیقا مشکل همینه کسی راه حلی بلده یا کسی میشناسه چجوری می تونیم خرید کنیم؟آره داخلش هست
خودم چند ساعت پیش اومدم خرید کنم کردیت کارد خواست
بعضی سایتا هستن که کردیت کارت های مجازی یک دلاری میفروشن ولی به هزینش نمیرزهسلام دقیقا مشکل همینه کسی راه حلی بلده یا کسی میشناسه چجوری می تونیم خرید کنیم؟
به صورت دقیق در مورد EA نمیدونم. اما سرویسهای ماهانهی دیگه رو میتونی recurring-billing یا یه همچین چیزی رو بعد از خرید خاموش کنی.آقا من رفقم کاناداست الان کردیت کارد مثلا اونو بزنیم بعدش میشه کنسل کرد Ea Subscription رو و کلا کردیت کاردو پاک کرد از اکانت ؟
پ.ن : آقا اصلا رفیقو بیخیال . این سایت ها هستن مسترکارت مجازی مثلا 5 دلاری میدن یا ویزا کارت هدیه اینا رو میشه زد ؟ کسی امتحان کرده ؟