darkworld
کاربر سایت
دمت گرم خیلی پیگیر این بازی بودمدوستان بازی Blasphemous هم تخفیف خورده و با قیمن 6/24 دلار میشه خرید
اکشن/ پلتفورمر/سولزلایک
با گرافیک خارقالعاده
دمت گرم خیلی پیگیر این بازی بودمدوستان بازی Blasphemous هم تخفیف خورده و با قیمن 6/24 دلار میشه خرید
اکشن/ پلتفورمر/سولزلایک
با گرافیک خارقالعاده
این وسط Lost in Random و Tails of Iron رو یه نگاهی بندازتخفیفات ایندی جدید اومده و من جای سونی شرم کردم از این عنوانین و تخفیفات. خاک واقعا
فقط بحث عنوانین نیست که اونم خیلی لخته. میزان تخفیف هم برام مهمه. به نظرت هالو نایت رو این قیمت بخرم؟ یادمه قبلا زیر 5 دلار هم شده بوداین وسط Lost in Random و Tails of Iron رو یه نگاهی بنداز
البته من فعلا برا جفتش مقادیری دیگر صبر میکنم فعلا بازی دم دست هست
---
اگر اهل ژاپنی جات هستید، فکر کنم یه گلدن ویک این نزدیکیا داشته باشیم
چه بگویم...این بنده خدا رو هم رو now و هم plus هم قبلا دادن، احتمالا پس از این بیشتر تخفیف بخورهفقط بحث عنوانین نیست که اونم خیلی لخته. میزان تخفیف هم برام مهمه. به نظرت هالو نایت رو این قیمت بخرم؟ یادمه قبلا زیر 5 دلار هم شده بود
View attachment 248338
بیشترین تخفیفی که خورده تا 5.99 اومده میتونید از سایت زیر تاریخچه تخفیف هر بازی رو خواستید ببینیدفقط بحث عنوانین نیست که اونم خیلی لخته. میزان تخفیف هم برام مهمه. به نظرت هالو نایت رو این قیمت بخرم؟ یادمه قبلا زیر 5 دلار هم شده بود
View attachment 248338
سلام من از giftcard98 میخرم، آنی کد رو ایمیل یا sms میکنهکسی این سایت gamecode رو میشناسه؟ یه گیفت کارت ازش خریدم هنوز نیومده؟ کلاهبردار طرف چرا نمیفرسته؟
من از این دوتا خرید میکنم
گرچه میدونم فقط نمک رو زخم پاشیدنه ولی سایته حتی E نماد هم ندارهچه بدبختی شده. کد رو داده ولی استفاده شده. حالا باید بشینم جر و بحث کنم
اینماد رو برداشتن. خبرش رو تو وب آموز خوندم. اون سایت هایی هم که دوستان گفتن هم چک کردم نداشتنگرچه میدونم فقط نمک رو زخم پاشیدنه ولی سایته حتی E نماد هم نداره
چطور اعتماد کردی ...
فوقالعاده هستمن hollow knight رو خریدم. واسه خودم لیست درست کردم فقط این بازی ها رو بگیرم.
والا بین این دو فعلا هالو رو گرفتم. اون بازی که گفتی یه مقدار تو یوتیوب دیدم فضای بازی فکر کنم با روحیات من جور نیست. فقط بحث خشونت و دارک بودن نیست مثلا اینی که میگم تو اسپویل میزارمفوقالعاده هست
حتما Blasphemous رو هم ببین، دقیقا همون سبک و همون درجه سختی
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk