آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان sinking city و a plug tale و ac combat 7 و need for speed heat تخفیف خوبی خوردن، همه دوربر ۱۰ دلار هستن، کدومشون ارزش خرید دارن؟
اگه بخوایی یکیش رو بخری قطعا و قطعا a pluge tale رو بخر، فوق العاده هست، مطمعا باش که پشیمون نمیشی، داستان و محیط و اتمسفر شاهکاری داره، گیم پلی هم شاید به نظرت کند و حوصله سر بر بیاد، ولی فوق العاده هیجان انگیز و پر تنش هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

اگه بخوایی یکیش رو بخری قطعا و قطعا a pluge tale رو بخر، فوق العاده هست، مطمعا باش که پشیمون نمیشی، داستان و محیط و اتمسفر شاهکاری داره، گیم پلی هم شاید به نظرت کند و حوصله سر بر بیاد، ولی فوق العاده هیجان انگیز و پر تنش هست

نسخه ps5?

اگه پلاس داشته باشیم رویه اکانت بعد یه پلاس جدید ادد کنیم دوباره، میاد روش اضافه میشه یا از اول تاریخ میزنه؟ ففط اگه مطمعنین بگید لطفا:دی به فنا نره پلاس یک سالم ... و اینکه یه خبری بودش مدل جدید پلاس قراره اضافه شه اون مزایاش نسبت به این سرویس فعلی چیه؟

اگه پلاس داشته باشیم رویه اکانت بعد یه پلاس جدید ادد کنیم دوباره، میاد روش اضافه میشه یا از اول تاریخ میزنه؟ ففط اگه مطمعنین بگید لطفا:D به فنا نره پلاس یک سالم ... و اینکه یه خبری بودش مدل جدید پلاس قراره اضافه شه اون مزایاش نسبت به این سرویس فعلی چیه؟
پلاس و now فرقی نداره هرکدوم کد جدید بزنی به زمانت اضافه میشه. اگه کد یکساله داری به این شکل تبدیل میشه به پلاس جدید:

1651313553885.png

• Like
Reactions: aslirezahddd
تیکن ۷ شده ۱۰ دلار ارزش داره؟
آخرین تیکنی که بازی کردم تیکن ۳ بود
آنلاینش اوکیه وصل میشه؟
ارزش داره، ولی انلاینش با اختلاف بد ترین سرورها رو داره، من با چند تا نت مختلف تست کردم اخرش نتونستم یه دست با خیال راحت انلاین بازی کنم، کلا وسط فایت دیسکانکت میشد،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or