گفتن کسایی که پلاس دارن نمیتونن کد رو وارد کنن. شما که پلاست تموم میشه دیگه مشکلی نداری میتونی وارد کنیسلام امروز پلاس من تموم میشه وکد پلاسی جدیدی که خریدم کار نمیکنه این غیر فعال بودن کدهای سونی تا چه تاریخی هست کی میشه پلاسم تمدید کنم؟ بازیهای رایگان پلاس قفل نمیشند؟
سلام
دوستان من يه پلاس ١ ماه دارم بازي god of war a bold new beginning رو ميتونم فري دانلود كنم ؟
All PS Plus Gamesسلام
ليست اين بازي ها رو از كجا ميتونم ببينم؟
بله میتونیدوست عزيز من الان ميخوام god of war رو دانلود كنم با خود ps5 حدود ٤٥ گيگ حجمشه خب سرورهاي سوني يكم سرعت دانلودش پايينه امكانش نيست همين ديتا كه قابل اجرا روي ps5 باشه رو با pc دانلود منم بعد منتقل كنم روي ps5 ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد و ببخشيد اگه سوالم رو جاي مناسب نپرسيدم.
اره عالیهبچه ها ویچر سه نسخه کامل که شامل دی ال سی ها هم میشه تخفیف خورده شده ۱۰ دلار. البته خیلی وقته ازین تخفیفا میخوره. بنظرم اگر کسی نداره بازی رو فرصت خوبیه بخره و منتظر آپدیت نسل جدید باشه
من دارمش، زباله دیجیتالیه! 1 دلارم نمی ارزه حیف وقت و حجم برای دانلودشبچه ها کسی فروم بازی Anthem رو دارید ؟ تخفیف خوبی خورده .نمی دونم دو به شکم که بخرمش یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. می دونم بازی گند زده ولی ارزش ۶۰ دلار نداره ولی ۷ دلار چی ؟گیم پلی و گان پلیش قابل تحمل هست یا نه؟
بچه ها کسی فروم بازی Anthem رو دارید ؟ تخفیف خوبی خورده .نمی دونم دو به شکم که بخرمش یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. می دونم بازی گند زده ولی ارزش ۶۰ دلار نداره ولی ۷ دلار چی ؟گیم پلی و گان پلیش قابل تحمل هست یا نه؟
ولی داداش اسم بازی رو بد نوشتی من فک کردم منظورت ... نگو اسم بازی رو نوشتی خخخخ
باید با کردیت کارت خرید شه سایت گیفت کارت گو برای ایکس باکس گیم پس یک دلاری فعال میکنه که لازمه اش که همون خرید با کردیت کارته پس احتمالا اینم بتونه با پشتیبانیش حرف بزنین احتمالا انجام بده و خب اطلاعات اکانتو باید بدین به سایته خریدو انجام بده و فکر کنم 50 تومن بگیره اگه انجام بده من خودم فقط گیفت کارت خریدم از اون سایته تا حالا همچین نیازی برام پیش نیومدهاشتراک 1 ماه EA Play تخفیف خورده شده 1 دلار ولی با اینکه داخل اکانتم پول دارم نمیشه خرید کرد ، راهی برای خریدش هست؟