آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بچه ها ویچر سه نسخه کامل که شامل دی ال سی ها هم میشه تخفیف خورده شده ۱۰ دلار. البته خیلی وقته ازین تخفیفا میخوره. بنظرم اگر کسی نداره بازی رو فرصت خوبیه بخره و منتظر آپدیت نسل جدید باشه :D

• Like
Reactions: Democracy
سلام امروز پلاس من تموم میشه وکد پلاسی جدیدی که خریدم کار نمیکنه این غیر فعال بودن کدهای سونی تا چه تاریخی هست کی میشه پلاسم تمدید کنم؟ بازیهای رایگان پلاس قفل نمیشند؟
گفتن کسایی که پلاس دارن نمیتونن کد رو وارد کنن. شما که پلاست تموم میشه دیگه مشکلی نداری میتونی وارد کنی

دوست عزيز من الان ميخوام god of war رو دانلود كنم با خود ps5 حدود ٤٥ گيگ حجمشه خب سرورهاي سوني يكم سرعت دانلودش پايينه امكانش نيست همين ديتا كه قابل اجرا روي ps5 باشه رو با pc دانلود منم بعد منتقل كنم روي ps5 ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد و ببخشيد اگه سوالم رو جاي مناسب نپرسيدم.

دوست عزيز من الان ميخوام god of war رو دانلود كنم با خود ps5 حدود ٤٥ گيگ حجمشه خب سرورهاي سوني يكم سرعت دانلودش پايينه امكانش نيست همين ديتا كه قابل اجرا روي ps5 باشه رو با pc دانلود منم بعد منتقل كنم روي ps5 ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد و ببخشيد اگه سوالم رو جاي مناسب نپرسيدم.
بله میتونی
شما psx رو نصب کن و باهاش لینک بگیر، یا از سایت های دیگه که لینک اخرین ابدیت رو دارن لبنک بگیر و دانلود کن،
روش کار با psx هم تو تاپیک مربوتش یا اینترنت ببین راحته

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بچه ها ویچر سه نسخه کامل که شامل دی ال سی ها هم میشه تخفیف خورده شده ۱۰ دلار. البته خیلی وقته ازین تخفیفا میخوره. بنظرم اگر کسی نداره بازی رو فرصت خوبیه بخره و منتظر آپدیت نسل جدید باشه :D
اره عالیه

بچه ها کسی فروم بازی Anthem رو دارید ؟ تخفیف خوبی خورده .نمی دونم دو به شکم که بخرمش یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. می دونم بازی گند زده ولی ارزش ۶۰ دلار نداره ولی ۷ دلار چی ؟گیم پلی و گان پلیش قابل تحمل هست یا نه؟

بچه ها کسی فروم بازی Anthem رو دارید ؟ تخفیف خوبی خورده .نمی دونم دو به شکم که بخرمش یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. می دونم بازی گند زده ولی ارزش ۶۰ دلار نداره ولی ۷ دلار چی ؟گیم پلی و گان پلیش قابل تحمل هست یا نه؟
من دارمش، زباله دیجیتالیه! 1 دلارم نمی ارزه حیف وقت و حجم برای دانلودش

• Like
Reactions: pro gamer89

عنتم پتانسیل بسیار خوبی داشت که کاملا سوخت به خاطر گندکاری EA و بایوور. مشکل اصلی بازی هم وصل نشدن به سرور و یا قطع شدن‌های پیاپی بود. یعنی شما اگه تمام باگ‌های بازی که همشون گیم بریکر بودن رو هم تحمل میکردی اما سرورهای مسخرش اجازه نمیداد بازی کنی. هسته‌ی اصلی گیم‌پلی خووبه اگه به اندازه‌ی کافی پولیش میشد و واسش وقت میذاشتن. مشخصه وسط کار بازی رو ریلیز کردن و دیگه کاریش نداشتن مثل همین سایبرپانک. گان‌پلی و پرواز کردنش خیلی جالبه. ولی خب به عنوان لوتر شوتر هم خوب عمل نکردن چون لوت زیادی وجود نداره. تمام اسکین‌ها پولی هستن! بازی سوم شخص لوتر سوتر تمام اسکیناش پولی! دیگه خودت تا تهش برو. افت فریم خیلی زیادی هم داره. به نظر من ۷$ رو خرج یه بازی ایندی بکنی بهتره. من خودم زمانی که مشغولش بودم شاید روزی یکی ۲بار میتونستم بازی کنمش. یا وصل نمیشد یا وصل میشد و قطع میشد یا وارد بازی میشدم هیچی لود نشده بود باید لیو میدادم یا کرکترم دست و پا نداشته باید لیو میدادم و ازینجور چیزا

ولی داداش اسم بازی رو بد نوشتی من فک کردم منظورت ... نگو اسم بازی رو نوشتی خخخخ

والا اون چیزی که من تجربه کردم رو باید همینطوری نوشت :D

آخرین ویرایش:
مرسی بابت راهنمایی داداش خوبم پس بی خیالش شم بهتره .چون فک کردم در حده دستینی هست ولی مث اینکه اشتباه می کردم .ولی داداش اسم بازی رو بد نوشتی من فک کردم منظورت ... نگو اسم بازی رو نوشتی خخخخ

اشتراک 1 ماه EA Play تخفیف خورده شده 1 دلار ولی با اینکه داخل اکانتم پول دارم نمیشه خرید کرد ، راهی برای خریدش هست؟
باید با کردیت کارت خرید شه سایت گیفت کارت گو برای ایکس باکس گیم پس یک دلاری فعال میکنه که لازمه اش که همون خرید با کردیت کارته پس احتمالا اینم بتونه با پشتیبانیش حرف بزنین احتمالا انجام بده و خب اطلاعات اکانتو باید بدین به سایته خریدو انجام بده و فکر کنم 50 تومن بگیره اگه انجام بده من خودم فقط گیفت کارت خریدم از اون سایته تا حالا همچین نیازی برام پیش نیومده

• Like
Reactions: nima3333

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or