arvin_666
کاربر سایت
این خیلی تخفیفش خوب بود خریدمش ولی مطمئنم میارنش تو پلاسLast of us 2 تخفیف خیلی خوبی خورده ۱۰ دلار....
این خیلی تخفیفش خوب بود خریدمش ولی مطمئنم میارنش تو پلاسLast of us 2 تخفیف خیلی خوبی خورده ۱۰ دلار....
B3 که لوتر شوتر اعتیاد آوره و عالیه،سلام دوستان عزیز،حالا که دستینی ۲ بیشتر از یه ماهه در ایران به سرورا کانکت نمیشه خون اکشنم به شدت پایین اومده. بلک فریدای هم دوتا بازی doom eternal و borderlands3 تخفیف خوبی خوردن . به نظرتون کدوم بازی ارزش خرید را داره .البته من قبلا border2 رو بازی کردم حالا شنیدم نسخه ۳ زیاد تفاوت چندانی با نسخه قبلش نداره از یه طرف doom هم میگن خیلی باید سرعتی باشی که من یه کم تو بازی ها دستم کنده ولی از خشونت بازیش هم خوشم میاد . به نظرتون کدوم بازی رو بگیرم ؟یا چه بازی اکشنی جایگزین رو پیشنهاد میدین ؟ با تشکر از راهنمایی های شما
خودت هم سرعتت رفته رفته میره بالا، من اواخر بازی موقع بازی کردن فیلم میگرفتم و بعد که میدیدم، باور نمیکردم که این منم با این سرعت بازی میکنم،ممنونم دوست عزیز منم بیشتر مایلم که doom را بازی کنم چون بازخورداش نزد پلیرا خوب بوده و کمتر کسی دیدم از این بازی ایراد بگیره . تنها ایرادش این بود که یه جاهایی بازی به علت سرعت بالای گیم پلی و ریسپاون شدن انمی است.
دستت دردنکنه بابت راهنمایی تون هم خود بازی و هم دو تا اکسپنشن این بازی رفتن تو لیست دانلود . با این سرعت نت زغالی که داریم فک کنم تا سه چار روز دیگه دانلودشون تموم شه و بتونم از بازی لذت ببرم . به امید روزی که بتونیم حداکثر ترین چیزها را داشته باشیمخودت هم سرعتت رفته رفته میره بالا، من اواخر بازی موقع بازی کردن فیلم میگرفتم و بعد که میدیدم، باور نمیکردم که این منم با این سرعت بازی میکنم،
دووم ایترنال تقریبا یه بازی بینقصی هست، من که هیچ نکته ی منفی ندیدم تو بازی
با اینکه خودم فن طرفدار سری بردرلند هستم ولی دووم اترنال تو شوتر عجیب خوبه خیلی خوبهسلام دوستان عزیز،حالا که دستینی ۲ بیشتر از یه ماهه در ایران به سرورا کانکت نمیشه خون اکشنم به شدت پایین اومده. بلک فریدای هم دوتا بازی doom eternal و borderlands3 تخفیف خوبی خوردن . به نظرتون کدوم بازی ارزش خرید را داره .البته من قبلا border2 رو بازی کردم حالا شنیدم نسخه ۳ زیاد تفاوت چندانی با نسخه قبلش نداره از یه طرف doom هم میگن خیلی باید سرعتی باشی که من یه کم تو بازی ها دستم کنده ولی از خشونت بازیش هم خوشم میاد . به نظرتون کدوم بازی رو بگیرم ؟یا چه بازی اکشنی جایگزین رو پیشنهاد میدین ؟ با تشکر از راهنمایی های شما
به شدت سختن به خصوص باس فایت اکسپنشن دوم که باید چندبار جونش رو به صفر برسونی هر ضربه ای هم که بهت میزنه جونش پر میشهدوتا اکسپنشن بازی ارزش خرید دارند یا اینکه محتوای خاصی ندارند؟
هر دو بازی تخفیف خیلی خوبی خوردن و تصمیم گرفتم که هر دو رو بخرم .هر دو بازی نهایتش ۲۵ دلار هم نمیشن . ممنونم از دوستانی که راهنمایی کردنبه شدت سختن به خصوص باس فایت اکسپنشن دوم که باید چندبار جونش رو به صفر برسونی هر ضربه ای هم که بهت میزنه جونش پر میشه
در کل اگه از بازی لوت محور خوشت میاد برو سراغ borderlands که محتوای بیشتری هم داره doom هم arena shooter هست یعنی باید دشمنای توی یه اتاق رو به سرعت بزنی اگه یه لحظه هم وایسی سریع مردی
دستنی دو چرا وصل نمیشه دگ؟سلام دوستان عزیز،حالا که دستینی ۲ بیشتر از یه ماهه در ایران به سرورا کانکت نمیشه خون اکشنم به شدت پایین اومده. بلک فریدای هم دوتا بازی doom eternal و borderlands3 تخفیف خوبی خوردن . به نظرتون کدوم بازی ارزش خرید را داره .البته من قبلا border2 رو بازی کردم حالا شنیدم نسخه ۳ زیاد تفاوت چندانی با نسخه قبلش نداره از یه طرف doom هم میگن خیلی باید سرعتی باشی که من یه کم تو بازی ها دستم کنده ولی از خشونت بازیش هم خوشم میاد . به نظرتون کدوم بازی رو بگیرم ؟یا چه بازی اکشنی جایگزین رو پیشنهاد میدین ؟ با تشکر از راهنمایی های شما
با هر چی بگی تست کردم اصلا وصل نشد که نشد .برای منی که از بیشتر از ۵ ساله فن این بازیم خیلی برام سخته. حتی اکسپنشن جدیدش رو پیش خرید کردم .امیدوارم این اوضاع تموم شه .دستنی دو چرا وصل نمیشه دگ؟
با vpn چی؟
منم همین کار و انجام دادم.نسخه نهایی و کامل تیکن 7 که قیمت عجیب 120 دلار رو داشت تخفیف خورده و 19 دلار شده.با توجه به اینکه این قیمت دیسک نسخه پایه هستش ارزش خرید داره.من خودم دیسک رو فروختم باهاش گیفت کارت خریدم و نسخه کامل رو خریدم.